Meme estetiği

ceylannnnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2015
8
2
33
Merhabalar, foruma yeni üye oldum. Daha öncesindeki mesajları da okudum fakat yeterince bilgi edinemedim. Meme estetiği olmak isteyenlerden değil, buna ihtiyacı olanlardan biriyim. Göğüslerim yok denecek kadar küçük. Fakat beni en çok ilerideki cinsel hayatla alakalı kısım kuşkulandırıyor. Şekil bozuklukları, inme vs. Ve birde izler... Çok kötü sonuçlara denk geldim araştırmalar boyunca. Ve cok korktum. Izler geçici mi, boyutları nedir vs... Ben anlaşılmayacak kadar doğal bir şey istiyorum. Lütfen benimle deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Simdiden teşekkür ederim.

Herhangi bir doktorla görüştün mü hiç, eğer ki vücut yapın müsaitte koltuk altı kesisini tercih et derim, şahsen ben vücut yapım müsait olsa kesinlikle koltuk altı derdim, ama benim areola kısımları küçülmesi gerektiği için mecbur meme başından olacak.

Henüz hiçbir doktora görüşmedim ama koltuk altı kesileri ileride bir meme kanseri durumunda tedaviyi zora soktuğu için doktorların tavsiye etmediğini biliyorum. Uzman TV'de bir doktor açıklamasında Denk gelmiştim. Uzun süredir düşünüyorum fakat artık boylu boyunca bir araştırıp karar vermek istedim. Soluğu burada aldım direkt

Evet ben de internette görmüştüm bu bilgiyi.ama bir çok yerde de lenf akımına herhangi bir etkisinin bulunmadığı bilimsel olarak ispatlanmıştır yazıyor.doktorumla görüşürken de sordum herhangi bir dezavantajı olurmu diye.bana kesinlikle olmayacağını söyledi ve bende koltuk altı yaptırdım.yanlız kesinlikle koltuk altı konusunda deneyimi fazla olan ve sonuçları başarılı olan birine yaptırılmalı bence.

Gerçekten bilmiyorum, bilgiler o kadar karma ki... Çok istiyorum fakat korkuyorum da... Sizin durumunuz nasıl şimdi ne kadar zaman oldu?

Evet insanın kafası karışıyor ve korkuyor.inşallah ileride bir sıkıntıyla karşılaşmayız hiçbirimiz.benim neredeyse 4 ay dolmak üzere.beni izlemeye alabilirsin canım.

Evet insanın kafası karışıyor ve korkuyor.inşallah ileride bir sıkıntıyla karşılaşmayız hiçbirimiz.benim neredeyse 4 ay dolmak üzere.beni izlemeye alabilirsin canım.

Elbette hemen :) peki memnun musun? nerde oldun, ücreti falan... ya çok soruyorum biliyorum ama bilmemde lazım

Ben çok memnunum.ankarada ferruh bingüle oldum.benim olduğum zamana göre fiyat artmış.ama arkadaşlardan öğrendiğime göre 7000-7500 arasıymış.

Bana biraz uçuk geliyor fiyatlar açıkçası. Ama değer mi diye bakınca da sanırım ki değer... Çok teşekkür ederim ilgin için. umarım bir an önce karar veririm, istanbulda iyi bir estetik cerrah bulup :)

Kötü sonuçlar sizi korkutmasın çünkü çoğunluğu meme estetiği sonrası mutlu olanlar oluşturuyor .iz konusuna gelince meme ucundan olursa 1 yıl sonra iz bile göremezsiniz benim meme altı 6 ay olmak üzere ameliyatım izleri karşıdan bakınca görmüyorum bile

Evet bende baktığımda iyi sonuçlar çok daha fazla. O nedenle ailemle de görüştüm. Maddi imkanımı sağladığım anda ameliyat olucam

15 yaşından beri koca memelerinden yana tasası hiç bitmeyen bir kadın olarak doktorumla ilk görüşmemi yaptım ve ameliyat olmaya karar verdim ben de. Bu operasyonu yaptırmayı isteyip istemediğimi 13 sene boyunca düşündüm ve doktorumla da görüştükten sonra bu operasyonla ilgili kafamdaki bütün soru işaretlerini yok ettim diyebilirim. Tek bir tanesi dışında: Ofis ortamında, patronuyla sürekli dip dibe ve yoğun bir tempoda çalışmak zorunda olan, 1 gün izin için bile kılı kırk yarması gereken bir insan olarak iş yerinden ne şekilde bu kadar uzun süreli bir izin alacağım? Bir estetik operasyon geçirdiğimin çalıştğım ortamda bilinmesini istemiyorum, çünkü maalesef keyfi bir mola gibi algılanacağını düşünüyorum. İnsanlara ameliyatımla ilgili ne söyleyeceğim? Hadi bir şey uydurdum diyelim, raporumda ne yazacak? Bir çoğunuza tuhaf gelebileceğinin farkındayım ama özel sektörde, hele ki bir patron şirketinde çalışan arkadaşlar varsa içinizde, beni ve bu hassasiyetimi çok iyi anlayacaklardır. Evet, onca soru işaretini, tereddütü, o kadar ciddi bir araştırma ve karar verme sürecini atlatıp, bu noktada geldim tıkandım. Komik değil mi? Aynı yoldan geçmiş insanlar olarak bu aşamayı nasıl hallettiğinizi çok merak ediyorum arkadaşlar.

Ben izin konusunda sıkıntı yaşamadım, yarıyıl tatiline denk geldiği için ilk haftayı ailemle geçirmek istiyorum diyerek izin aldım. İzindeyken işyerindekilere kitle aldırdığımı söyledim, zaten izinli olduğum için rapor almadım sözde:) Sonraki hafta işe gitmek için servise binince göğüslerim gerildi, koşa koşa servisten inip soluğu sağlık ocağında aldım. Söyledim estetik ameliyat oldum ama bunu işyerindekilere söyleyemem diye doktora. O da bana grip raporu verdi 1 haftalık. Ameliyat raporuna gerçeği yazıyorlar, ben istedim ama başka bir şey yazdıramadım.

Cinsel hayat olarak düşünürsem eskisinden daha iyi olduğu olacağı kesin. Çok tecrübeli bir erkeğe denk gelirsen belki anlar, ama çoğunlukla Türkiye'deki doktorların sonuçları güzel bence. Anlaşılması baya zor. İzler kişiden kişiye değişmekle birlikte abartı bir görüntü olmuyor, kremler vs baya etkili, olmadı lazer falan yapılabilir. Evlenip eşine söylemeyen ve eşi tarafından anlaşılmayan insanlar var.

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Elbette anlaşılması çok kayda değer bir sorun değil ama anlaşılmaması da tercihim :)) Umarım hee şey yolunda gider ve sorunsuz atlatırım bu dönemi...

O dert bendede var doktorlar kist raporu veriyor bnce kist varmış almaları gerekiyormuş de kmse bsy dyemez:)

Merhaba 5,5 ay önce meme büyütme ameliyatı geçirdim. benimde kilo verdikten sonra yok denecek hale gelmişti. Fakat meme dokum olduğu için meme başı areola bölgesinden yapıldı. Şu an ameliyat izi nerede ise yok denecek durumda ve ameliyat olduğumu bilmeyen biri gördüğünde ameliyat olduğumu anlamıyor. İz doktorun tecrübesine ve senin yara iyileşme ve dokularının kalitesine bağlı. Meme ucu düzgün kesilip dikilmeside başka dikkat etmen gereken önemli konu. Memelerim görüntü olarak ise tamamen doğal duruyor. Diğer dikkat etmen gereken konu ise kullanılan protezin markası. Gerçekten işinde başarılı bir estetik cerrah bulup yaptırırsan herşey yolunda gider bu nedenle çok iyi araştır ve sonuçta bir terslik olmazsa ameliyat sonrası pişman olmayacağından eminim.

Siz kime oldunuz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…