meme estetiği ve eşlerin protez konusunda tavrı

süpermiş adam can atıyodur evlenmek için

vay ne cesursunuztebrik ederim.Güle güle kulaanın cicişleriAslında benim eşimde istiyo gibi aslında ama ben şu doğal yapay korkusunu aşamadım.

Teşekkür ederim canım.ne çok doğal ne çok yapay ikisinin arası bişey şuan ama gitgide doğallaşıyor.tabi başlardaki görüntüde bunu beklemeyin zaman geçtikçe kendi göğsünüz gibi hissetmeye başlıyorsunuz.

süpermiş adam can atıyodur evlenmek için

Nazlıcım merhaba arkadaslık ıstegı yollamıssın ama tanısamadık ...buarada bu konuyu acmıssın sevındım dogusu bende dusunuyorumda Devlet oduyormu odemıyormu bana bılgı verebılırmısın ? yada ne kadar ucret odenıyor?
sende ne gıbı sorun var? cok ozel degılse?
buarada yaptırdınmı?

slm canım ben iki doığum yaptım göğüslerim hep küçüktü ama şimdi hem küçük hem sarkık içi boş tuhaf bişey oldularben çok uzun zamandır araştırıyorum canım devlet estetik olduğu için ödemiyo ama özeller daha pahalı ayrıca devlet özel hiç farkı yok dr iyi olduktan sonra herzaman her konuda devlet hastanesi taraftarıyım.özellerden çok canım yandı.şimdi ben konyadayımdr hakan çepni ile tanıştım birazda kk sayesindeşehir dışından bir çok hastası var hakan çepni diye arasan yorumları kendin de takip edebilirsin.para konusuna gelinceee dediğim gibi estetik olduu için devlet karşılamıyo benim şansım hakan bey devlet hastansindecanım benim işlem iki olacak toplama artı büyütme 4000 tl dedi en son henüz ölçüme gitmedim ama toplama olmazsa fiyat 3500 e falan düşüyo.Uzun oldu biraz inşallah yardımcı olabilmişimdir

Selam.Elleyince ele gelmiyor. Kasaltı olursa daha da ele gelmez.Ama normal göğüse göre sert tabi.Çok aşırı sert değil.Sanki genç kız memesi gibi.Bence bu kötü değil aksine iyi bişey.Benim sol göğsüm gayet normal.Diri genç kız göğsü kıvamında.Sağda sıkıntı oldu.O bölümü anlatmayayım.Moral bozmak istemem.Daha tam iyileşmediği için hala diğerine göre sert ama onda da ele gelme diye bişey yok.Sertlik var biraz o kadar.Çok küçük göğüslü hanımlar ortalama ve üzeri protezler tercih ederlerse daha sert duruyor .Bunu gördüm.Mevcut göğüs dokusu o kadar önemli ki.Ben hep diyorum bu ameliyat doğum yapmış,göğsü biraz sarkmış ve ortalama B cup göğüse sahip olan hanımlarda çok çok başarılı oluyor.Hem çok doğal,hem de komplikayon riski sanırım daha az oluyor.Deri gergin olmayınca vücudun alışması da zor oluyor.Ama hep diyorum iyi dr şart ancak bir o kadar da şans işi estetik.Hepimize kolaylıklar dilerim.

çok teşekkürler canım bende doku var üstelik hamileyken 90b ye kadar çıkmıştı öyleyken çok güzellerdişimdi aynaya bakınca tanıyamıyorum vücudumu. inş iyi olur..

Selamlar ben de yakın zamanda ameliyat olmayı düşünüyorum. ondan böyle bişeyi gizlemek istemediğim ve ilerde ortaya çıkmasından korktuğumdan bunu sevgilime de söyledim. annemi bile ikna ettim ama erkek arkadaşım bi türlü ikna olmuyor ben ilerde çok güzel gecelikler çamaşırlar giyeym istiyorum ama o tabi benm onların içinde normalde nasıl göründüğümden habersiz aman yapay olur aman sevgilimin göğüsleri silikonlu mu olsun aman sevgilim silikonlu fikri hoşuma gitmez falan bir sürü şey söyleyip moralimi bozuyo ne yapacağımı şaşırdım o bu kadar moral bozarken ameliyatın iyi geçmesini veya evlendiğimzde onun mutlu olacağını düşünmek çok zor (

Erkek arkadaşım küçük göğüs sevdiğini söyledi, göğüslerimi yaptırdığımı biliyor,ben de kızdım eski sevgililerini düşünerek mi söylüyosun diye (

Canım sen ankarada mi olmuştun ameliyatını :26:

Erkek arkadaşım küçük göğüs sevdiğini söyledi, göğüslerimi yaptırdığımı biliyor,ben de kızdım eski sevgililerini düşünerek mi söylüyosun diye (

ya canım neden uzuluyorsun,sen boyle mutlusun ama neden senın yaptırdıgını bıle bıle kucuk sevıyorum dedı.kabalık etmıs sankı.onemlı olan senın mutlulugun unutma.ayrıca hıcbır erkek sexsı dolgun dırı goguslere hayır dıyemez

aşağı yukarı aynı duurumdayız canım aslında bi çok erkek küçük göğüs sevmiyo ama yapaylık hissedilir endişesi var ama ben kararımı verdim olcam inşallah.

aşağı yukarı aynı duurumdayız canım aslında bi çok erkek küçük göğüs sevmiyo ama yapaylık hissedilir endişesi var ama ben kararımı verdim olcam inşallah.

Aynen canm ya ben yıllardır güzel göğüslerimin olmasının hayalini kuruyorum onun tek yaptığı surat sallamak bazen hiç söylemeseydim keşke diyorum ama bu seferde kandırmış gibi olurum sanırım içim rahat olmazdı ya ortaya çıkarsa diye sonuç olarak sevgilime rağmen bugün saat 11 de doktorla randevum var bakalım inşallah güzel şeyler olur

Ben soylemedim.sormadi zaten.sorsa solerdim. ilerde sorun cikartirsa sorsaydin banane derim hahay dugun gecesi surpriz olcak.belkide anlamaz.cunku izler koltukaltinda.rahatsiz oluyorsan cikartirim derim.sonrada o yok der kiyamaz

Ben soylemedim.sormadi zaten.sorsa solerdim. ilerde sorun cikartirsa sorsaydin banane derim hahay dugun gecesi surpriz olcak.belkide anlamaz.cunku izler koltukaltinda.rahatsiz oluyorsan cikartirim derim.sonrada o yok der kiyamaz

hahaha :))) gul gul oldum dugun gecesi surpriz oolcak dio :))) meme altinda olsa izler siliklessede belli olur sanirim emin degilim daha benim kiler dikisi yeni alindi duruor siliklesdiginde nasil olucak merak ediorum ama seninki koltuk alti aklinin ucuna bile gelicegini zannetmiorum anlamaz bile belkide :))) bellimi olur anlarsada keyfini surer gayriiiiiiiiiiiiiiiii :)))))

Son düzenleme:

neden öyle dediğini anlıyorum çünkü beğendiği kadın vücudu tipini anlattı aynı eski sevgilisinin tipi ben de söyledim tabi unutamadın falan o da en beğendiğimi anlattım sen kimi düşünürsen düşün dedi hala kırgınım konuşmuyorum oysa ben onu da düşünerek bıçak altına yattım nankör bu erkekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…