• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme estetiği ve eşlerin protez konusunda tavrı

İstememekle olmuyor:)) anlaşılmasına neden bu kadar takılıyorsunuz anlamıyorum.Sonuçta eğer doğal duruyorsa,yapay değilse anlaşılabilir.Küçük göğüse eğer çok ufak bir protez koyarsanız ki o zaman bu ameliyatı olmanın anlamı ne, o zaman belki anlaşılmaz,ama orta ve üzeri protezler karşıdan bakınca değil tabi ki ama elleyince %100 anlaşılır.

%100 mü.... bu hiç belli olmuyor evlendim eşim anlamadı diyenler çokmu şanslı yada silikonları çabuk yumuşamıştamı farkedilmiyor...
offf küçük göğüslü olmak kaderimmii:(

Öncelikle cok gecmis olsun. Cesaret ve azminiz icin tebrik edilecek bir durum aslında. Bende yaptirali bes ay oldu. İlk günlerin sıkıntısını cok iyi bilirim. Özellikle uç hafta oturur gibi yatmak en buyuk işkenceydi. Sirt ağrımdan meme ağrımı unutmuştum. Ama ikinci haftanın sonuna doğru ve üçüncü haftada islerin nasil degistigine inanamayacak ve yeni halinizin mutluluğunu yasamaya başlayacaksınız. Ve inanın iyi ki yaptirmisim diyeceksiniz. Zor kismi gecti inanın. Karar vermek, masaya yatmak ve ilk bir hafta on gunü atlatmak en zoruydu. Onemli olan sorunsuz bir sekilde uzun yillar keyfini çıkarmak, eksikliğinde yaşanılan üzüntüyü telafi etmek.
Saglıklar dilerim arkadasım. Az daha sabır :))

çoook teşekkür ederim bu gün tam 1 ay oldu gerçekten çok daha iyiyim . ama bu sertlil ve baskı tamamen ne zaman gider merak ediyorum sizin 5 ay olmuş şimdi kendi göğsünüz gibi hissediyo musunuz

çoook teşekkür ederim bu gün tam 1 ay oldu gerçekten çok daha iyiyim . ama bu sertlil ve baskı tamamen ne zaman gider merak ediyorum sizin 5 ay olmuş şimdi kendi göğsünüz gibi hissediyo musunuz[/QUOTE
Selam. Bir süredir giremiyorum siteye bazi telaslar oldu. Cevabınızı yeni görüyorum. Su an daha iyi oldugunuzu umut ederim. Benim nerdeyse alti ay bitti. Baskı ve sertlik diye birsey kalmadı. Kendi göğsüm gibi hissetmek ise aslında tamamen degisken bir durum. Evet genelde , günlük yasamda, asla yabancı bir parça gibi hissetmiyorum onları ancak bazen biz buradayız diyorlar tabii, nede olsa orada iki adet vücuduma ait olmayan madde var ..sekili, hacimli, dolgun iki kitle var, her ne kadar kendi meme dokumla ayırt edilemeyecek kadar icice ve benzer de olsalar gercek bu. Bu his asla rahatsiz edici degil, fiziksel bir sıkıntı da vermiyor. Onlarla yasamaya ve buduyguya alışıyoruz zamanla. Sonucta göğsümüz var ve olması gerektiği hacim ve sekilde , bu da her anlamda mutlu ediyor bizi. Cinsellikte, giyimde, dis görünümde ve kendine güvende onemli bir fark yaratıyor kadin olarak..

Back