- 28 Kasım 2007
- 1.059
- 52
- 688
- 32
- Konu Sahibi nazliyarim
-
neden öyle dediğini anlıyorum çünkü beğendiği kadın vücudu tipini anlattı aynı eski sevgilisinin tipi ben de söyledim tabi unutamadın falan o da en beğendiğimi anlattım sen kimi düşünürsen düşün dedi hala kırgınım konuşmuyorumoysa ben onu da düşünerek bıçak altına yattım nankör bu erkekler
Aynen canm ya ben yıllardır güzel göğüslerimin olmasının hayalini kuruyorum onun tek yaptığı surat sallamak bazen hiç söylemeseydim keşke diyorum ama bu seferde kandırmış gibi olurum sanırım içim rahat olmazdı ya ortaya çıkarsa diyesonuç olarak sevgilime rağmen bugün saat 11 de doktorla randevum var bakalım inşallah güzel şeyler olur
Ben soylemedim.sormadi zaten.sorsa solerdim.ilerde sorun cikartirsa sorsaydin banane derim hahay dugun gecesi surpriz olcak.belkide anlamaz.cunku izler koltukaltinda.rahatsiz oluyorsan cikartirim derim.sonrada o yok der kiyamaz
hahaha :))) gul gul oldum dugun gecesi surpriz oolcak dio :))) meme altinda olsa izler siliklessede belli olur sanirim emin degilim daha benim kiler dikisi yeni alindi duruor siliklesdiginde nasil olucak merak ediorum ama seninki koltuk alti aklinin ucuna bile gelicegini zannetmiorum anlamaz bile belkide:))) bellimi olur anlarsada keyfini surer gayriiiiiiiiiiiiiiiii :)))))
rahat ol dabi :)) bizimkiler orjinal ne emeklerle cefalarla gozyaslariyla dua dua ederek sahip olduk :))) kıyamam ben onlara tas gibiler ANLAMAZ bence bakda gör o zamana kadar dahada yumusak olurlar ohhh mis :))) gözleri bötler bence :))) ilk gordugunde :))) bizim hatunda tas gibi :)))
bencede bide hep öyle kalacaklarbenim dr um un dediğine göre doğal göğüs gibi deforme olup sarkmazlarmış:44:emzimeden falan etkilenmiyolarmış.hep taş olcaz hepppppp
neden öyle dediğini anlıyorum çünkü beğendiği kadın vücudu tipini anlattı aynı eski sevgilisinin tipi ben de söyledim tabi unutamadın falan o da en beğendiğimi anlattım sen kimi düşünürsen düşün dedi hala kırgınım konuşmuyorumoysa ben onu da düşünerek bıçak altına yattım nankör bu erkekler
bencede bide hep öyle kalacaklarbenim dr um un dediğine göre doğal göğüs gibi deforme olup sarkmazlarmış:44:emzimeden falan etkilenmiyolarmış.hep taş olcaz hepppppp
CİTTİMİSİN bilmiordum ben bunu ne biliyim pekde inandirici gelmede dusunsene en az 1bucuk sene emzircen memeler sut dolup dolup bosalicak bir bucuk sene sonrada deforme olmuycakpek inanasim gelmedi :44: yasiyan birinden keske bilgi alsak nasil oluyor emzirmeden sonra bence cok degisiyorlardir benim pek inanasim gelmedi dogrusu
bir doğum yaptım 18 ay kızımı emzirdim çok fazla sütüm oluyordu...emzirme bittikten sonra ilaçlarla sütümü kesebildim..öncesinde taş gibi dolgun memelerimi kaybettimşimdi ise hem dolgun hem iri hemde taş gibi memelerim var...heleki giydiğim fantazi bodydollarda süper görünüyor...o tarz göğüsleri görüpde beğenmeyecek hatta yaptırdığından dolayı pişmanlık duyacak bir erkek olacağını hiç sanmıyorum..orjinal göğüsleri görüyoruz..hangi kadında diri ve dolgun..sütyenler sağolsun...ama bizler farklıyız kızlar vallahi iyiki yaptırmışım
bir doğum yaptım 18 ay kızımı emzirdim çok fazla sütüm oluyordu...emzirme bittikten sonra ilaçlarla sütümü kesebildim..öncesinde taş gibi dolgun memelerimi kaybettimşimdi ise hem dolgun hem iri hemde taş gibi memelerim var...heleki giydiğim fantazi bodydollarda süper görünüyor...o tarz göğüsleri görüpde beğenmeyecek hatta yaptırdığından dolayı pişmanlık duyacak bir erkek olacağını hiç sanmıyorum..orjinal göğüsleri görüyoruz..hangi kadında diri ve dolgun..sütyenler sağolsun...ama bizler farklıyız kızlar vallahi iyiki yaptırmışım
tabikiiiiiiii farkliyizzzrabbim agzimizin tadini bozmazsin hepimizin bir ömür dolgun iri cicislerle mutlu mutlu gecinip gidelim insallah
bende 1bucuk sene emzirdim :)) cok sukur :) benim anlamadigim nazliyarim dioki silikonlar emzirdikden sonra deforme olmuormus ayni duruormus ben onu anlamadim ona sasirdim
tabikiiiiiiii farkliyizzzrabbim agzimizin tadini bozmazsin hepimizin bir ömür dolgun iri cicislerle mutlu mutlu gecinip gidelim insallah
bende 1bucuk sene emzirdim :)) cok sukur :) benim anlamadigim nazliyarim dioki silikonlar emzirdikden sonra deforme olmuormus ayni duruormus ben onu anlamadim ona sasirdim
ben bu konuyu doktorumla konuşmuştum...çünkü ileride ikinci çocuğu düşünebilirim...doktorum normal göğüse göre çok fazla deforme olmaz dedi birazda göğüs yapısıyla alakalıymış...belkide çok daha doğal bir hal alır.. kimbilir ...bu forumda bir arkadaş var idi ama kim olduğunu unuttum ...
ben bu konuyu doktorumla konuşmuştum...çünkü ileride ikinci çocuğu düşünebilirim...doktorum normal göğüse göre çok fazla deforme olmaz dedi birazda göğüs yapısıyla alakalıymış...belkide çok daha doğal bir hal alır.. kimbilir ...bu forumda bir arkadaş var idi ama kim olduğunu unuttum ...
hımmm gercekden sasirdim dogrusu yasayip gorucez ozaman yada duyucaz :)) kısmet insaallah deforme olmazlar valla super olur
dimi ama:) bide ben yaptırsaydım hayırlısıyla
ya illaki bi farklılık olur ama dr um normal göğüs içi boşaldığı için süner sarkar silikon olduğu zaman içi hep dolu doğal göğse nazaran daha dik ve dolgun kalırlar silikonun şeklini aldığı için dediiii
ben büyük kızımı emzirdim ama ikinci bebeğimi kaybettim çok süt vardı ve sardılar kesilsin diye mahfoldu vücudum acımdan hiç bakmadım kendime şimdi şimdi toparlıyorumçocuklarım var eşim var bi yerden başlamam lazım hayat devam ediyor dr um bunları biliyo ve haman çocuk istediğimi de biliyo hiç korkma altı ay yeter hemen çocuk sahibi olabilirsin bekleme dedi defome sorunu olmaz korkma dedi ama başka bilgisi olan varsa öğremek isterim doğrusu
ay hadi inşallah
ya illaki bi farklılık olur ama dr um normal göğüs içi boşaldığı için süner sarkar silikon olduğu zaman içi hep dolu doğal göğse nazaran daha dik ve dolgun kalırlar silikonun şeklini aldığı için dediiii
Canım sen ankarada mi olmuştun ameliyatını :26:
Selam.Öncelikle forumu iyice okumanızı tavsiye ederim.Tecrübeli bir erkeğin protezli bir göğsü anlamaması imkansız.Bunu düşünüyorsanız hiç yaptırmayın. Mantıklı düşünün.O kadar dik ve dolgun göğüs olur mu? 18 yaşındaysanız evet.Ama 30 lu yaşlara yaklaşınca hayır.Eğer göğüs dokunuz azsa, çok azsa ya da ortaysa anlaşılır.Eğer göğüs dokunuz çoksa ki bu durumda olan biri niye protez koydursun, o zaman anlaşılmaz tabi ki.Bir kere normal göğüse göre sert,çok daha dik ,ama doğal durabilir. Dışardan kıyafetle tabi ki kimse anlamaz.Ama elleyince kesinlikle anlaşılır.Kusura bakmayın ama anlaşılır mı sorusu bana tuhaf geliyor.Hem doğal olsun,hem anlaşılmasın,hem büyük olsun , hem de dik olsun:))) böyle bir tıbbi durum sözkonusu değil.Doğal olur ama görüntü olarak.Bu mevcut dokunuzun miktarıyla da alakalıdır.Ancak bu ameliyatı genellikle küçük göğüslü hanımlar yaptırdığından , göğüs dokuları da azdır bu sebeple de elleyince bir farklılık olduğu anlaşılır ama bu rahatsızlık verir mi sorusu çok farklıdır ve kişiden kişiye göre değişir.Kimi erkek taş gibi göğüsü severken kimisi hoşlanmayabilir.Ama ben dolgun göğüsü beğenmeyen erkek görmedim.Hepsinin ilgisi oldukça fazla.Eğer evliyseniz eşinize danışmadan asla yaptırmayın.Kolay gelsin.
göğüs dokusunun azlığı çokluğu silikonun anlaşılmaması için önemlimidr.mesela benim göğüslerim çok küçük çevresi 78 cm.en küçük sütyeni kullanıyorum diyebilirim.bende anlaşılmasını istemezdim nolucak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?