meme estetiği ve eşlerin protez konusunda tavrı

Senin erkek arkadaşını anlayamadım yani ne biliyim neyse canım sen uzme tatlı canını.Onu dusunerek ameliyat olmamanı ısterdım önemlı olan senın mutlulugun aynaya baktıgında gördüğün manzara begenmiyosa görmesin dokunmasın zorla degil ya.. Hoş asla hayır dıyebilcegini zannetmıyorum da..
Sen memişlerinin keyfini cıkar canımm

inşallahbakarsın değişimi görüp hoşnut kalırmutlu olduğunu da görünce sorun çıkarmaz bence hakkında en hayırlısı ve güzeli olsun inş

Ben soylemedim.sormadi zaten.sorsa solerdim. ilerde sorun cikartirsa sorsaydin banane derim hahay dugun gecesi surpriz olcak.belkide anlamaz.cunku izler koltukaltinda.rahatsiz oluyorsan cikartirim derim.sonrada o yok der kiyamaz

süper ya anlaşılmaz diyolar zaten bilmiyorum ama önceki halini bilmediği için anlaşılmaz inş

ee öyle olsun zaten sürsün keyfini. hayır bıçak altına yatıp acı çeken benim yapmasam mutsuz olan benim üstelik biliyoruz ki aşağı yukarı bütün erkekleraşırı değilse bile deforme olmamış ele gelenmeme seviyo eeee nededn bu adamlar sürekli rahatsız yaaaa
hiç anlayamıycam bu erkekleri

'' erkekler nankör '' al birini vur ötekisine (nede güzel olur ama )

oyyyyy ben bugun aksam halinin altindaki ara kaplosunu alabilmek için L Koltugu kaldirdim kaployu aldim amma içimede kurt dustu bisiy oldumu olurmu die bilmiorum vallaa degirgin oldum birde nazli yarimden aldigim tarifi yaptim cnm yeni birakdim onuda kopup kopup duruor anlam veremedim

göğüs dokusunun azlığı çokluğu silikonun anlaşılmaması için önemlimidr.mesela benim göğüslerim çok küçük çevresi 78 cm.en küçük sütyeni kullanıyorum diyebilirim.bende anlaşılmasını istemezdim nolucak bilmiyorum

İstememekle olmuyor:)) anlaşılmasına neden bu kadar takılıyorsunuz anlamıyorum.Sonuçta eğer doğal duruyorsa,yapay değilse anlaşılabilir.Küçük göğüse eğer çok ufak bir protez koyarsanız ki o zaman bu ameliyatı olmanın anlamı ne, o zaman belki anlaşılmaz,ama orta ve üzeri protezler karşıdan bakınca değil tabi ki ama elleyince %100 anlaşılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…