Meme estetigi öneri

kendisi verdi ama belirtigim gibi her hangi bir pazarlik konusmasina girmedik pazarliksiz verilen fiyat buydu. bu fiyata yapan cok isim yapmis drlar var yurt disina göre yine daha uygun ama kendisine hayatta vermeyecegimiz bir meblaydi
Bencede yani:))
Ama hala şaşkınlık içindeyim. Banada pazarlik yapmadan ilk fiyati bana göre çoktu ama bukadarda değildi. Ben başka nedenlerden dolayi kendisini seçmedim.

Neyse, ablaniza geçmiş olsun. Sorunsuz mutlu güzel süreç dilerim. Böyle şeyleride paylaşmanizi doğru buluyorum. Fiyat konusunda kimse paylaşim yapmak istemiyor, bende dahil, özelden yaziyorum sadece. Sebebinide izah edeyim, "size çok özel fiyat yaptik, bu fiyata kimseye yapmiyoruz aslinda (sanki babasinin kızıyımya), her hasta kendine özel fiyat oldu diye, iyi niyetlerini bozmak istemiyor ve paylaşmak istemiyor.

çok tesekkür ederim güzel dilekleriniz için

aynen canim, bende almanyada dogma büyüme. bazen en basit sözcük bile sormusumdur yani. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…