Meme estetigi öneri

20 bin tl mi sok oldum bana diklestirme ve proteze 4200€ istemisti bende yurt disindayim tabi ilk basta daha fazla dedi ama ben pazarlik etmistim

biz hiç pazarlik yapmadik fiyati duyunca zaten, gittigimiz ilk doktor oydu sonra digerleri ile kiyaslayinca dönüs yapmadik hiç

Herkez sempatisini,antipatisini ve tecrubesini paylasmakta ozgur kizlar,niye bu kadar sert ciktiniz arkadasa.
Belki Hasan beyin yaklasimi deisik insanlarda deisik oluyor.Ama kendi dusuncesini niye yazmasinki kiz.Hasan beyin isine birsey demiyor,fiyat ve yaklasimindan hoslanmamis onu soyluyor,ne var bunda?
Banada 5000 eu demisti,diklestirme ve protez icin.Demek herkeze deisik veriyor fiyati,neye gore bilmiyorum.
Ama biri dusuncesini paylasti diye suclamamak lazim bence

Heralde turkiyede yasayanlara daha az fiyat soyluyor bide bize hemen euroyla fiyat soyleyenlere kiziyorum aslinda bizim anlimizda € isareti var sanirim

Düşüncesini paylaştığı için değil, düşüncesini değişik biçimde paylaştığı için böyle tepki verdim, kendi adıma..

20 bin elbette çok ama kabalık farklı bir şey fiyatta anlaşamamanız ısınamamanız güvenememeniz elbette olabilir bunlar farklı ama kaba Dr tabiri uygun değil bence..

Dikkat çeken de bu bana göre birde şu var önemli olan sonucun güzel olması ahmet mehmet hasan hüseyin önemli değil bunu unutmayın pişman olmamak en güzeli

Canim burada o kotulenen doktorun muhtesem eserleri var )) oyle tek kisinin kotulemesiyle kimse antipati beslemez. Sadece tek doktorun ismini vermesi bencede supheli ama herkes te ayni elektirigi alamaz tabi.
Yok herkes kendi fikrini söylesin tabi bunda bişey yok benim tkıldığım konu kaba demesi nasıl bi kabalık yapmış bunu anlayamadım fiyat farkı mı her beden farklı neden herkese aynı fiyat verilsin ki fabrikasyon bir şey değil ama verdiği fiyat cidden yüksekmiş bende olsam içimden bi Oha derdim yani :):)
sanırım hasta seçimi oluyor bu birazda bi nevi taktik olabilir Dr un yaptığı

Dusuncesinde ne varmis anlamadim bir cok doktorla gorustum diyor ve aralarinda hosuna gittigi ni de soyledi gitmeyeni de .. kendi tercubesini dusuncesini paylasmis polemige girmeye ne gerek var simdi insan yasadigi seyleri paylasmasi cok normal !!

kabaligini zaten fiyata baglamadim farkindaysaniz basarili olup olmadigina dair bir yorum yapmadim bilgim yok cünkü. herkesin kriterleri farkli benim icin önemli olan kendimi tecrübelerinden yani sira bir de rahat hissetmem. görüsme esnasinda ki davranislarini bilmeden benim kaba kelimesini kullanmami elestirmeniz cok dogru degil bence. Basta dedigim gibi herkesin kendi görüsü biraz saygi duymak gerek. 20k degil ister bedava yapsin yine yaptirmam hic isinamadim tekrardan da gitmem zaten.

Bu arada da sunu soyleyim biz yurt disinda yasadigimiz icin kendi adima konusayim bazi kelimeleri sizin gibi secemiyoruz
Mesela be dogustan beri fransadayim ve bazi turkce kelimelerim yanlis olabiliyor
Bu konuda da da belki kaba gelimesini sizin dusundugunuz gibi kullanmak istememistir belki

Ortaya bi iddia atın cidden merak ediyorum ne yaptı kabalık olarak nitelendirdiğin şeyi de yazar mısın

Ortaya bi iddia atın cidden merak ediyorum ne yaptı kabalık olarak nitelendirdiğin şeyi de yazar mısın

kendisi ile görüstünüz mü bilmiyorum ama eger görüsmediyseniz kendisi ile görüstükten sonra bir de altan yücetas ile görüsün farki görün anlarsiniz ne demek istedigimi.

Hakkaten 20 bin çokmuş yaaa. o fiyata olan biri varmı acaba????

Bilmiyorum ben bacak ameliyatı olurken aynı gün birisi dikleytirme olan birisi 11 mi dedi yalan olmasın 12 mi ne demişti 20 afaki bi rakam bana göre kimse olmasın zaten o fiyata

Muhakkak vardir 20bin tl yaklasik 7400 €, Dr. Osman Oymuk ayni islem icin 7000 € istemisti. Bu rakamlar pazarliksiz

yani yurt dışından gelenler için konaklama falan paket fiyat olabilir ama onun dışında çok uçuk bir rakam bence. aynı işlemi yapıp aynı protezi kullanıp ve özel hastanede yapıpta 3te 1 fiyata yapanda var. nasıl iş anlamadım...

diklestirme ve protez ikisi
Fiyatı kim verdiki size? Dr. kendisimi yoksa asistanlarmi.
Yurtdışından olmama rağmen bana okadar fiyat dememişlerdi. Bende şaşirdım doğrusu. O fiyata arkadaşim karin germe+dikleştirme+protez yaptirdi başka yerde. O fiyata kim yaptırıyorki acaba?!?!

kendisi verdi ama belirtigim gibi her hangi bir pazarlik konusmasina girmedik pazarliksiz verilen fiyat buydu. bu fiyata yapan cok isim yapmis drlar var yurt disina göre yine daha uygun ama kendisine hayatta vermeyecegimiz bir meblaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…