Meme estetigi öneri

cequica

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2015
19
5
38
Merhabalar Arkadaslar,

Ben 2010 senesinde ameliyatimi olmustum, hata yapip cok arastirmadan kararimi vermistim. Sonuç kötü olmasa da iyi de sayilmaz. Asil pismanligimi ablamin ameliyati sonrasi yasadim. Kendisi Dr. Altan Yücetas ameliyat oldu ve kesinikle tavsiye ediyoruz. Arastirma yaparken ablamla bir kaç doktor ile görüstük. Aralarinda en ilgili olan kesinikle Altan beydi. Ameliyatin üstünden 3 hafta gecti, ve sonuç muhtesem. Son derece kibar, ilgili ve beyfendi. Tekrar ameliyat olasim geldi J Ablam ameliyattan cok korktugu icin ameliyat öncesi defalarca mail atti aradi Altan beyi o da sabirla ve büyük ilgi ile her bir sorusuna cevap verdi. Ameliyat sonrasi ayni gün 2 defa ziyaret etti. Ücret de cok makul, ben 5 sene önce o fiyata ameliyat olmustum. Eger ameliyat olmayi düsünüyorsaniz kesinikle kendisi ile görüsmenizi tavsiye ederim.

Yukarida bahs ettigim gibi bir kac doktorla görüstük ama bunlardan en kaba olani en ilgisiz ve kibirli olani Dr. Hasan Findik. Verdigi fiyat da ayri komikti zaten J O fiyata ona ameliyat olacagima gider Istanbul da enler arasinda yer alan bir doktora olurum ameliyatimi. Son derece kaba bir doktor. Böyle ameliyatlarda doktorla iletisiminiz de önemli cünkü sonuc olarak bicak altina yatiyorsunuz akliniza takilan her soruyu rahatlikla sorabileceginiz sizinle ilgilenecek bir doktor secin kendinize.

(Kendi doktorumun adini yazmadim, onu secmem biraz da benim hatam oldu daha fazla arastirma yapmam gerekirdi.)

Belirttigim doktor ismi de bu forumdan buldum ve bu konularda bir cogumuz gibi forumlara bakarak arastiriyorum. Belki birilerine faydasi olur diye. Neyse sizin yaklasiminiz degistiremem

şimdi açıklar mısınız bi Dr nasıl kaba olabilir küfür mü etti kovdu mu taciz mi etti sarktı mı
birkaç Dr ile görüştük deniliyor ama hasan fındık adı yazılıyor ilgisiz i insan anlar da kaba nasıl oluyor anlamadım

geçmiş olsun ablanıza ablanız pc kullanamıyor galiba siz üye olup siz yazıyorsunuz .

Fiyat olarak bi boğaziçi ile kıyaslarsak yüksek evet. Ama diğer Dr lar ile aşağı yukarı aynı

belki de espri yapmıştır siz yanlış anlamışsındır...:

Konu sanki direkt onu kötülemek için açılmış dimi? Hanımefendi kendi doktorundan memnun değilmiş ama onun adını bile vermemiş, çok garip..

hoppp yavass hasan findigin adini vermis olmamim sebebi asiri sinir oldugumdan onunla görüstügümüzde. Sorularinizi cevaplamak adina, yurt disinda yasiyoruz ablamin türkcesi bu forumda yazacak kadar yeterli degil. Kabaligi ise söyle, herkesin farkli kritlerleri vardir elbet, doktorun tecrübesinden yani sira benim icin sahsen yaklasimi da önemli kendimi rahat hissetmem gerekiyor. Benim bir gögüsümde sorun biraz daha büyüktü ve ameliyat oldugum doktorumu cok ugrastirmis, ameliyat sonrasi yanima geldiginde anlasmis oldugumuz fiyatin az oldugunu imaa etti. Fiyata gelince, Hasan Findik bizden diklestirme ve büyütme icin 20 bin tl fiyat vermisti (2014 fiyatiymis artabilirmis de, ocakta görüsmüstük) kendisine 20bin tl verecegime Dr. Osman Oymak ayni ameliyat için 7000€ istemisti, gider ona olurdum ameliyatimi. Espiri yapmis olsa bir hayli tuhaf espiri anlayisina sahip demektir merak ettiginiz baska bir sey varsa beklerim

herkesin aklı var mantığı var beğenen olur beğenmeyen olmaz ilgisiz diyeni gördüm tele çıkmıyo diyeni gördüm kaba diyen bile oldu yakında neler neler çıkacak merak içindeyim

Canim burada o kotulenen doktorun muhtesem eserleri var )) oyle tek kisinin kotulemesiyle kimse antipati beslemez. Sadece tek doktorun ismini vermesi bencede supheli ama herkes te ayni elektirigi alamaz tabi.

Canim burada o kotulenen doktorun muhtesem eserleri var )) oyle tek kisinin kotulemesiyle kimse antipati beslemez. Sadece tek doktorun ismini vermesi bencede supheli ama herkes te ayni elektirigi alamaz tabi.
muhakkak, birilerin antipati beslemesi degildi zaten yazmamin sebebi. biz arastirma yaparken bu forumdan bir kaç isim dikkatimizi cekmisti ve öyle cikmistik yola. toplamda görüstügümüz 4 doktor aralarinda en begenmedigimiz isim kendisiydi. Ama farkindaysaniz kötü sonuc vs gördügümden veya bildigimden bahs etmedim sonuclar iyi olabilir. Süpheli gelmis olabilir, yeniyim ilk yazimin bu konuda olmasi sebep olmus olabilir. Ama dedigim gibi benimkisi herkesin yaptigi gibi edindigi tecrübeleri paylasmakti.

Suphe uyandiran sey; birsuru doktorla gorustuk deyip sadece tek dr adi vermeniz. Kotu niyetli oldugunuzu soylemiyorum gercekten isinamamis olabilirsiniz. Ama kotulemek sizi antipatiklestirir sadece. Tecrubelerinizi tabiiki paylasacaksiniz ama sizinde dediginiz gibi ilk mesajinizin boyle olmasi kuskulandirici.

sizin gibi forumda biraz daha tecrübe kazandiktan sonra belki daha farkli yazabilirim, sonucta birilerine iyi gelen bir digeri kötü bulabilir (ve tersi de). Daha fazla uzatmaya gerek yok sanirim bu konuyu ama tabii sormak istediginiz bir sey olursa memnuniyetle iyi aksamlar

Tecrube paylastikca artar burda... iyi aksamlar.

Nerde bu dr?daha önce duymamıştım adını,ama çok olumlu şeyler yazmışsınız..

20 bin tl mi sok oldum bana diklestirme ve proteze 4200€ istemisti bende yurt disindayim tabi ilk basta daha fazla dedi ama ben pazarlik etmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…