• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Merhaba herkese ben de bir meme takıntılı bayanım. 85 - 90D göğüs ölçüsüne sahibim ama sarkık sayılır. Yine D olsun ama dimdik dursun istiyorum. Bunun için para biriktireceğim. Piyasa ne durumda acaba yeni araştırmaya başladım?

Çoraplaarrrr çoraplaarrrr :KK45:
Gece bu kız böylemi dışarı çıkıyormuş.. Erkek arkadaş bulupta odasında o sütyeni ve çorapları çıkarınca ne oluyormuş acaba :KK53: Hem kendini kandırmak hemde karşısındakini kandırmak bu.. Hiç mutlu edici değil,saçma geliyor hâlen..

Kurguya bittim :KK70::KK70::KK70:

Meme protezi çok rahat bir ameliyat.Ne çok ağrım oldu benim ne de aşırı şişkinliklerim.3 günlük bi göğsümde ısı artışı hissettim oda geçti gitti.Dolgun göğüsler iyidir iyi..:KK16: Doç.Dr.Serkan Yıldırım derim bunun için sizlere :KK9:
Hullya9 merhaba :) Benim de doktorum Doç.Dr.Serkan Yıldırım idi...Gerçi ben meme küçültme oldum ama sonuçta aynı elden çıktık :KK45: Bizim doktorumuz çok iyi kızlaaaar gidin gidin :KK59:

Elimde doktor bey'in çekmiş olduğu fotoğraflar yok.Kendim çekmem lazım,uygun şekilde iletirim resimleri kısa zamanda :oops:
Teşekkürler,görmek iyi olur hani ;)

Doktorunuzun çektiği fotoları alın muhakkak.Sizde belirli aralıklarla foto çekilip saklayın.. Bu süreci değerlendirmek için çok önemli ;)

Günaydın kızlaarrr.... :KK68: Herkese mutlu,güzel bir gün diliyorum :KK73: Buğün keyfim yerinde,yağmurlu bir gecenin ardından güzel tertemiz bir hava ...:KK73:Gününüz aydın olsun...

untitled.png

Kizlar küçültme olacam.. hayalim :( korkuyorum. Yardımcı olur musunuz? Anestezi cok korkutuyor. Bide 3.5 kilo çıkacak olmasi :( cok değil mi?

Back