Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Merhaba herkese ben de bir meme takıntılı bayanım. 85 - 90D göğüs ölçüsüne sahibim ama sarkık sayılır. Yine D olsun ama dimdik dursun istiyorum. Bunun için para biriktireceğim. Piyasa ne durumda acaba yeni araştırmaya başladım?

Çoraplaarrrr çoraplaarrrr :KK45:
Gece bu kız böylemi dışarı çıkıyormuş.. Erkek arkadaş bulupta odasında o sütyeni ve çorapları çıkarınca ne oluyormuş acaba :KK53: Hem kendini kandırmak hemde karşısındakini kandırmak bu.. Hiç mutlu edici değil,saçma geliyor hâlen..

Kurguya bittim :KK70::KK70::KK70:

Meme protezi çok rahat bir ameliyat.Ne çok ağrım oldu benim ne de aşırı şişkinliklerim.3 günlük bi göğsümde ısı artışı hissettim oda geçti gitti.Dolgun göğüsler iyidir iyi..:KK16: Doç.Dr.Serkan Yıldırım derim bunun için sizlere :KK9:
Hullya9 merhaba :) Benim de doktorum Doç.Dr.Serkan Yıldırım idi...Gerçi ben meme küçültme oldum ama sonuçta aynı elden çıktık :KK45: Bizim doktorumuz çok iyi kızlaaaar gidin gidin :KK59:

Elimde doktor bey'in çekmiş olduğu fotoğraflar yok.Kendim çekmem lazım,uygun şekilde iletirim resimleri kısa zamanda :oops:
Teşekkürler,görmek iyi olur hani ;)

Doktorunuzun çektiği fotoları alın muhakkak.Sizde belirli aralıklarla foto çekilip saklayın.. Bu süreci değerlendirmek için çok önemli ;)

Günaydın kızlaarrr.... :KK68: Herkese mutlu,güzel bir gün diliyorum :KK73: Buğün keyfim yerinde,yağmurlu bir gecenin ardından güzel tertemiz bir hava ...:KK73:Gününüz aydın olsun...

untitled.webp

Kizlar küçültme olacam.. hayalim :( korkuyorum. Yardımcı olur musunuz? Anestezi cok korkutuyor. Bide 3.5 kilo çıkacak olmasi :( cok değil mi?

Back
X