ya kızlar benim 4 ayı geçicek ameliyat ama dikişelrim üstündeki dokularda hala biraz uyuşukluk mu ne var, nasıl anlatcağımıda bilmiyorum ki, gerginlik gibi hani amliyat sonrası dokuyu hissetmiyorsunuz ya sanki sizin teniniz değilmiş gibi, göğüslerimin altı hala öyle göğüs uçlarından alta doğru olan kısım, dokununca falan hissediyorum tabiki ama mesela kaşırken falan o doku uyuşuk gibi doktoruma söyleyim mi normal mi bu ? sağ göğsümün ucundada his kaybı vardı yeni geldi çok şükür, belki o uyuşuklata geçer
tucecim benimde ameliyatimin uzerindende, 4 ay gecti. ama ben o bolgelerde uyusukluk hissetmedim hic. doktoruna sor bakalim telas edilecek bir durum degildir ,herhalde ama sen genede sor. ben hala cogu zaman sporcu sutyeni kullaniyorum h&m den bir suru renk renk almistim.onlarla bile gogus dekoltesi cok iyi:) cok kullanisli. diger sutyenlerimi de cok begenerek aldim ama bende onlari uzun sure taktigimda dikis yerlerimde bazen sizlamalar oluyor.bilmiyorum buda normalmi?sende de oluyor mu? sen dedigim gibi doktoruna sor icin rahat olsun.
:18::18::18::18::18: forumdada diyene denk gelmedim panik oldum şu an :18::18: ciddi bir uyuşukluk değil his var ama hafif uyuşukluk iştebenim dikişlerde sızlama hiç olmadı canım :44: hareket ederken falanda dikişler sorun olmuyor, çok dar sütyen giyince bazen orası kaşınıyor falan hepsi o , göğüs ucumada his yeni geldi belki benim uyuşukluğum geç düzelcek, meme dokum sertti ve çok ufaktı benim belki bunun etkisi vardır bende, bidiğim kadarıyla senin göğüs dokun esnekti emzirmeden dolayı değil mi belki sende o yüzden olmadı :44:
Panik olma canim, mutlaka ayni durumu yasayanlar olmustur. dedigin gibi, gogus dokun sertmis ve ufakmis bu yuzden hafif uyusukluk hissedebilmen normal olabilir. mesela gogus ucunda his yeni gelmis , bende hep vardi hic yok olmadi. gogus dokum, emzirmeden ve hamilelikten dolayi esnekti bu yuzden olabilir. seninde zamanla eski haline gelir. herkezin gogus dokusu, iyilisme suresi, ameliyat teknigi farkli. ama dedigim gibi doktoruna sor en iyisi icin rahat olur:)
tamam canım çook teşekkür ederim benim için londranın havasını ciğerlerine doldururmusunhayalim londaraya gitmek
Doldururum canim:) hatta simdi bahce kapisi acik huppppppp diye cektim sana yolluyorum burdanumarim hayellerini gerceklestirirsin:) buralara gelirsen beklerim misafirim olursun:)
Gelirsen, tabiki gorusuruz. haber verirsen tabi:) cok memnun olurum beraber de gezeriz. doya doya cekerisin icine su kapali havayi:) hic belli olmaz belki daha kisa zamanda gelirsin. ben buralardayimsağol canımm birkaç yıl sonra orada olacağım inşallah karış karış gezicembelkide görüşürüz kim bilir
Gelirsen, tabiki gorusuruz. haber verirsen tabi:) cok memnun olurum beraber de gezeriz. doya doya cekerisin icine su kapali havayi:) hic belli olmaz belki daha kisa zamanda gelirsin. ben buralardayim
haberim olsun yeter:)
sağol canım londrada şimdiden bir arkadaşım olduğunu bilmek çok güzelll
selam kızlar bende ameliyat günümü aldım ama boyutuna karar veremiyorum yardım lütfen boyum1.65 kilom 55 sizce ne olmalı ebatı??????????
selam kızlar bende ameliyat günümü aldım ama boyutuna karar veremiyorum yardım lütfen boyum1.65 kilom 55 sizce ne olmalı ebatı??????????
ya kızlar benim 4 ayı geçicek ameliyat ama dikişelrim üstündeki dokularda hala biraz uyuşukluk mu ne var, nasıl anlatcağımıda bilmiyorum ki, gerginlik gibi hani amliyat sonrası dokuyu hissetmiyorsunuz ya sanki sizin teniniz değilmiş gibi, göğüslerimin altı hala öyle göğüs uçlarından alta doğru olan kısım, dokununca falan hissediyorum tabiki ama mesela kaşırken falan o doku uyuşuk gibi doktoruma söyleyim mi normal mi bu ? sağ göğsümün ucundada his kaybı vardı yeni geldi çok şükür, belki o uyuşuklata geçer
canım mrb ameliyat gününü aldıysan doktorunla ortalama boyut hakkında konuşmuş olman gerekir başka doktorlarla görüştünmü onlar boyutla ilgili bişey demedilermi?sadece boy ve kiloya göre boyut söylenemiyor malesef omuz genişliğin,derinin esnekliği,göğüs kafesin..gbi faktörlere görede değişiyor
daha sert olan yerlerinde öyle hissediyorsun değil mi? benim de öyle de. dediğin gibi, tam tarif edemiyor insan. canını sıkıyorsa doktoruna sor canım.
canım göğüs dokum çok azmış doktorum söyledi. Ben büyük istiyorum 325cc yada 350 doktorum 300cc ısrarlı offf bilemiyorum.Eğer 300cc olursa südyen bedenim kaç olur?? şu anda 75A kullanıyorum oda dolu dolu değil tabiki
evet canım üstlerde o olay yokta, göğüs uçlarından dikişlere kadar olan kısım öyle mesela tişörtün üstünde göğsümü kaşıdığımda tırnaklarımı hisstemiyorum, parmak uçlarımla dokunca falan his var, netten araştırdım o meme derisinde gerginlik yada uyuşukluktan kaynaklanıyormuş, 6 yada 12 aya kadar sürermiş bazen, içim rahatladı okuyunca, amilyattan sonra 1 ay falan heryeri öleydi, zamanla üstler düzeldi, göğüs ucumada his yeni geldiği için doktoruma gitmeye gerek yok düşünüyorum artık canım, göğüslerimin altları daha baya sert zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?