Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Canım benim, çok geçmiş olsun arkadaşım. Aman dikkat, ihmal etme kontrollerini.
Bu arada yazdıklarını okuyunca bir kez daha düşündüm emin miyim diye :) Sonra da şunu düşündüm, benim de eliime gelen nohut büyüklüğünde bir şeyler vardı, onlar için ultrason çekilmişti, evet protezim var diye utanmamıştım ama minimini hanım oldukları için utanmıştım, aman zaten ister büyük olsun ister küçük ister ideal her zaman hava almayan yerlerini açınca bir utanıyorsun

Gulezel gecmis olsun canım çok şükür ki önemli birsey değilmiş. Doktorların soğukkanlılığına hayranım zaten. Sanki her gun ayni seyle karsilasiyorlarmis gibi davranabiliyorlar. Onlar normalmiş gibi davrandıkta insanın daha çok gülesi geliyor. Kontrollerini ihmal etme en buyuk endişen bununla kalsın .

Geçmiş olsun cnm çok şükür endişelenecek bişey yokmuş.Allah herşeyden önce sağlık sıhhat versin.

canım benimmm çok geçmişş olsunnn

sabah gelen bir maili sizle paylasmak istiyorum hosuma gitti

İnsan yaşlandıkca zenginlesiyormus.
Nasıl mı???? Saçlarda gümüş...
Dişlerde altın...
Böbreklerde taş...
Kanda şeker...
Kemiklerde platin...
İçinde Doğal gaz.

Bizim bir de içimizde hiçte ucuz sayılmayan protezler var butterfly , biz daha da zengin sayılırız dermişimmm
seninde olcak inş cnm :)

cok güldüm buna sabah sabah

ya kızlar benim 4 ayı geçicek ameliyat ama dikişelrim üstündeki dokularda hala biraz uyuşukluk mu ne var, nasıl anlatcağımıda bilmiyorum ki, gerginlik gibi hani amliyat sonrası dokuyu hissetmiyorsunuz ya sanki sizin teniniz değilmiş gibi, göğüslerimin altı hala öyle göğüs uçlarından alta doğru olan kısım, dokununca falan hissediyorum tabiki ama mesela kaşırken falan o doku uyuşuk gibi doktoruma söyleyim mi normal mi bu ? sağ göğsümün ucundada his kaybı vardı yeni geldi çok şükür, belki o uyuşuklata geçer

Arzuuuuu ne kadar süre sonra normal sütyene geçilmeli cevap bekliyorum yavruu :) sıkıldım böyle dolaşmaktan pef...

Canım,Alexus arkadaşımızında dedigi gibi bu durum doktordan doktora ve yönteme göre degişen bir durum.Senin durumun bizimkindende biraz farklı,bu yüzden bende doktoruna sormalısın diyecegim ammaaa...Soramıyorsun tabi :44: Hmm..Ne yapsak..İki ay kadar sprocu sütyeni kullanmanı tavsiye ederim.Özel günlerde balensiz sütyen talabilirsin,baleni varsa çıkart.Gece sporcu sütyenini tak yine..Birkaç saatlik normal sütyen kullanılması bir sorun yaratmaz,rahat ol bence

Benimde ameliyattan önce Fibrokistlerim vardı.Bu ameliyatı olduktan sonra meme muayenesine hiç gitmedim.Ne oldular,hala varmılar,ne durumdalar hiç bilmiyorum vallahi Elime gelen bir kitle yok.Agrımda yok Ama tabi yinede gidip görünmekte fayda var
Maceralı bir kontrol yaşamışsın Amann ne utanacagım yahu Fıstık gibi memelerimi göstermektenmi utanacagım Hiçte degil..Sere serpe uzanır gösteririm vallahi
Geçmiş olsun bu arada,umarım ciddi ameliyatlık bir durum oluşturmaz.Bu fibrokistler her bayanda olabilen bir durum.Kiminde evlilik öncesi görülüyor kimindede avlendikten sonra.Birçok bayan bu fibrokisterinin oldugunun farkında bile degil.30 Yaş üstü her bayan meme muayenesi olmalı bence Saglık ihmale gelmez

kızlar birde siz doktorların verdiği tahlilleri nerde yaptırdınız. bunlar için ekstra ücret ödediniz dimi?

Ameliyattan önce hemşire odama gelip kanım alındı ve tahlil edildi..Aynı gün içinde oluyor bu tahliller çünkü aradaki zamanda kan degerlerinde bir farklılık olabiliyor Herşey içinde olan fiyattı,bende ücret ödemedim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…