• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

saol canım.bitki çayıyla pek aram yoktur ztn bi ıhlamur severim ama henüz hiç bi girişimde bulunmadım ameliyatı etkiler diye inş ilerlemez pzt doktora ulaşabilirsem sorcam.görüştüğümüzde ağrı kesici içblrmym dmştm oda sorun olmaz ama aspirin içme demşti.ama anestezi onayı veren doktor son bi hftada gribal enfeksiyon fln geçrdnmi dediği için korkuyorum :(

geçmiş olsun. ameliyattan bir hafta önce bitki çayı da içmemelisin. hastaysan ameliyatın ertelenir. ameliyat yaklaşırken her zamankinden daha fazla dikkat etmeli sağlığa. bol meyve, sebze.... vb.

damla yada yuvarlak konusunu da doktorunla iyice konuş, biraz da boyundan göğüs mesafene göre seçmek gerekiyor, benim uzun mesela, damla olsa bende aşağıda dururdu. ben zaten doktorumla görüşmeye gitmeden damla olarak karar vermiştim, ama ölçüp biçip ona göre konuşunca yuvarlak mantıklı geldi. biz burda okuduklarımızdan kafamızda fikir sahibi oluyoruz ama doktorlar bizim göremediklerimizi görüp öyle bir şey diyorlar ki lönk diye kalıyoruz, onca okuduğumuzu bir anda yıkıp geçiyorlar. ben damla ve daha büyük düşünmüştüm, öyle yapsaydım belki sarkık değil ama vücuduma uymayacak kadar aşağıda ve koca memeli olup çıkacaktım. doktorumun beni iyi yönlendirdiğini düşünüyorum, sonuçta büyük ama göze batmayan bir ölçü oldu.

Aslında doğru söylüyorsun, benimde göğüs boyun aram açık, bazı yuvarlak protezler hoş dururken bazısı ben burdayım merhaba diyor, dediğin gibi doktorla görüştüğümde daha net karar veririm,
başka bir doktorla mailleştim yarın ilk randevum :) bakalım çok heyecanlıyıımm :)

hadi bakalım, inşallah tez zamanda senin için en uygun doktoru bulursun. zaten bu konuları doktorunla konuşacaksın, şimdiden kafanı karıştırma. doktorun ne diyecek bakalım, kafana yatarsa ne ala, kafana uymayan bir şey olursa hemen sor, doktorla görüşme sonucunda kafanda soru işareti kalmasın. bize de haber ver :)

Aslında doğru söylüyorsun, benimde göğüs boyun aram açık, bazı yuvarlak protezler hoş dururken bazısı ben burdayım merhaba diyor, dediğin gibi doktorla görüştüğümde daha net karar veririm,
başka bir doktorla mailleştim yarın ilk randevum :) bakalım çok heyecanlıyıımm :)

geçmiş olsun. ameliyattan bir hafta önce bitki çayı da içmemelisin. hastaysan ameliyatın ertelenir. ameliyat yaklaşırken her zamankinden daha fazla dikkat etmeli sağlığa. bol meyve, sebze.... vb.

saol canım.boğazım kızarmış grip fln değilim ama ertelenirmi ameliyatım :(

kızlar benim ameliyatım için son 10 gün:) ameliyat öncesi yapmam ya da yapmamam gereken bişeyler var mı acaba tecrübelilerden yardım bekliyorum:)

arzumm senin ameliyat sürecini başından sonuna kadar okudum bir ay sonra bende ameliyat olucam büyüklüğüne karar veremedim eski hali yeni hali gibi nettede bişe bulamıyorum bana yardım edersen çok sevinirim :16::16:

Alexus arkadaşım link vermiş ama birtanede benden gelsin hadi bakalım :1: PRE-OP yazan yere şu anki cup ölçünü gir.A cup,B cup,C cup gibi...POST-UP yazan yerede olmak istedigin yani kaç beden büyürse nasıl olabilir diye düşündügün cup ölçüsünü gir..Begendigin fotografın üzerini tıkla,hastaya kaç cc takıldıgı ve yöntem bilgilerine ulaş :34: İyi seyirler... https://www.loveyourlook.com/breast/augmentation/gallery.aspx?preop=B&postop=D &implanttype=Gel&page=16#

kızlaaar prş ameliyatım var ama hasta oluyorum boğazım şişti :( bi sorun olurmu ve antibiyotik fln kullanmamın bi sakıncası varmı devlet hastanesnde olcağım için yrn grşemem doktorla o yüzden size soruyorum

Ameliyattan bir hafta önce bitki çayı,aspirin,antibiyotik kullanımı yasak..Bir hafta vücudunun temiz olması gerekiyor ve özellikle öksürük,nezle grip gibi bir hastalıgınında olmaması gerekiyor.Ameliyatta narkoz aldıkatn sonra bir nevi bitkisel hayata giriyoruz makinaya baglanıyoruz.Bogazımızdan aşşagıya hortum sokuluyor ve nefes alıp verme işlemi makina tarafından kontrol ediliyor,yönetiliyor.Bu yüzden solunum yolu hastalıklarından birinin olmaması lazım kızlar :34: Ameliyattan sonra bogazda yaşanan o gıcık durumu,agrı bu yüzden :34: Doktorunada sor tabi yinede,umarım engel çıkaracak bir durum olmaz.Bol bol meyve ye :29:

kızlar benim ameliyatım için son 10 gün:) ameliyat öncesi yapmam ya da yapmamam gereken bişeyler var mı acaba tecrübelilerden yardım bekliyorum:)

Hayırlısı olsun canım,inşallah çok çok mutlu olacagın bir sonuç olur :16: Ameliyattan önce yapacagım şeyler öncelikle kan sulandırıcı ilaçlardan uzak durmak.Aspirin,bitki çayı yasak :34: Solunum yolu hastalıklarından birinin olmaması gerek.Bu yüzden yedigin içtigin şeylere dikkat et,bogazını koru :34: Ilık şeyler iç.. Ameliyattan bir gün öncesini dinlenerek geçir,vücudunu yorma.Gece iyi uyumaya bak.Tabi heyecan olacaktır ama ne kadar dinlenmiş olarak ameliyata girersen ameliyat sonranda bir o kadar rahat geçecektir unutma. Hastane için yanına alcagın şeyleri hazırla,ufak bir alışveriş yapabilirsin :34:

O hoş durmayan,merhaba diyen görüntü hastaya uygun olmayan yöntemle yapılan ameliyat sonuçları oluyor genelde.Yada hasta çok çok zayıfsa ilk zamanlar böyle bir görüntü ortaya çıkabiliyor :34: Bakınız tv den tanıdıgımız serenay sarıkayanın bile ameliyattan sonraki ilk haliyle şimdiki hali arasında daglar kadar fark var :34: Yani ameliyattan sonraki ilk haliy gibi olmuyor,zamanla gögüsler müthiş degişiyor :34:

Merhaba kizlar:) Yorumlariniz ve iyi dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim :)) utanma konusuna da deginen arkadaslarim olmus. Cok hossunz yaa:))) gogsumu gere gere gosteririm tabii ama dogal degil sonucta:1: Ha bir de ufak bir servet yatiyor orda - vaaayyy silikonlu sosyetik hatun- durumuna da dusuyorsun ister istemez:1: neyse canim bu seferlik atlattim. Arzum kiz ihmal etme sen de kontrollerini yaptir 6 ayda bir:20: opuyorum hepinizi:)))

Merhaba kizlar:) Yorumlariniz ve iyi dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim :)) utanma konusuna da deginen arkadaslarim olmus. Cok hossunz yaa:))) gogsumu gere gere gosteririm tabii ama dogal degil sonucta:1: Ha bir de ufak bir servet yatiyor orda - vaaayyy silikonlu sosyetik hatun- durumuna da dusuyorsun ister istemez:1: neyse canim bu seferlik atlattim. Arzum kiz ihmal etme sen de kontrollerini yaptir 6 ayda bir:20: opuyorum hepinizi:)))

Bizde sosyeteye karıştık sonunda :9: Gazetelere,televizyonlara çıkmasakta eminim birçok kişi tarafından sosyetigiz :27: Tamam canım,bir ara gidecegim kontrole :34: Bu ameliyattan sonra hissettigim hiçbir şey olmadı,o yüzden ihmal ettim galiba :17: Teşekkürler :29:

Ya kızlar,birşey diyecegim... Bu aralar bende bir hamile kalma istegi varr.. :44: Acaba hafta sonu yaşadıgımız o müthiş aşk dolu dakikalardan dolayımı acaba :52: Ben artık çocuk istemiyordum,ne oldu bana yahuu... :17: Arada böyle olan varmı benim gibi.Geçen sene eltim hamile kalmıştı,bende yine bu istek olmuştu.Ama dogum yapınca ve çocuk eve gelipte o sıkıntıyı görünce vazgeçmiştim.Şimdide görümcem hamile.Acaba onları kıskanıyorumda bendemi böyle düşünüyorum :44: diyecegim ama kıskanılmacak bir durum yokki,yani kıskanmadıgımı düşünüyorum..Off..eşim zaten bir tane daha çocuk istiyor,benim böyle düşündügümü bir bilse hemen yapalım der :18: Neler oluyor bana acabaa :emir_bebek::55::53::37:

Ya kızlar,birşey diyecegim... Bu aralar bende bir hamile kalma istegi varr.. :44: Acaba hafta sonu yaşadıgımız o müthiş aşk dolu dakikalardan dolayımı acaba :52: Ben artık çocuk istemiyordum,ne oldu bana yahuu... :17: Arada böyle olan varmı benim gibi.Geçen sene eltim hamile kalmıştı,bende yine bu istek olmuştu.Ama dogum yapınca ve çocuk eve gelipte o sıkıntıyı görünce vazgeçmiştim.Şimdide görümcem hamile.Acaba onları kıskanıyorumda bendemi böyle düşünüyorum :44: diyecegim ama kıskanılmacak bir durum yokki,yani kıskanmadıgımı düşünüyorum..Off..eşim zaten bir tane daha çocuk istiyor,benim böyle düşündügümü bir bilse hemen yapalım der :18: Neler oluyor bana acabaa :emir_bebek::55::53::37:

ah ah Arzum..bende :emir_bebek:istiyorum .....çok iyi anlıyorum ama arasıra nedense böyle durum olabiliyor....sanırım yaşlandıkça bu istek uyanır ne bileyim :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Kızlar bütün hormon testlerim temiz çıktı. Arzumcum sanırım haklısın ameliyat sırası traşlama sonucu sanırım bu tüylenme :( ne gerek varmış heryeri traşlamışlar acaba? sadece kesi yerini traşlamak çokmu zor geldi acaba ! estetik yaptılar güya ! operasyon faciasını bıraktım bari vucudumda var olmayan sorunu var etmeseydiler lanet olsun... :(

Kızlar bütün hormon testlerim temiz çıktı. Arzumcum sanırım haklısın ameliyat sırası traşlama sonucu sanırım bu tüylenme :( ne gerek varmış heryeri traşlamışlar acaba? sadece kesi yerini traşlamak çokmu zor geldi acaba ! estetik yaptılar güya ! operasyon faciasını bıraktım bari vucudumda var olmayan sorunu var etmeseydiler lanet olsun... :(

Canım karın germe ameliyatı çokta basit yada küçük bir bölgeye yapılan bir operasyon degilki.Hijyen için fazla traşlamış olabilirler :50: Yada temizlemişken diger yerleride bırakmayalım,tertemiz olsun hoş gözüksün demiş olabilirler :37: Üzülme canım,ne yapalım olan olmuş.Bir çaresi vardır elbet,sabırlı olacaksın biraz ne yapalım :29:

ah ah Arzum..bende :emir_bebek:istiyorum .....çok iyi anlıyorum ama arasıra nedense böyle durum olabiliyor....sanırım yaşlandıkça bu istek uyanır ne bileyim :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Hormonsal bir durumda olabilir :44: Bende bilemedim şimdi..Vücudu düzelttik derken üçüncü bir hamilelik herşeyi silebilir.Tekrar bir göbek,memeler :18: Ayy ben memeleri düşünüyorum yaa.Tekrar bir normal dogumda yapamam ben.Zaten iki dogumum çok zor oldu,sezeryan yapıp işi garantiye alırım kordonları baglatırım :9: Aman allahım,karın bölgesindede iz :18: Ay Allahım,bu zamanları hayırlısıyla kazasız belasız atlatiyimde başka birşey istemiyorum..Bu arada bugün dogum videolarını izledim,bebek arabalarına bakıyorum falan :27: Tövbe tövbeee... :53:

Alexus arkadaşım link vermiş ama birtanede benden gelsin hadi bakalım :1: PRE-OP yazan yere şu anki cup ölçünü gir.A cup,B cup,C cup gibi...POST-UP yazan yerede olmak istedigin yani kaç beden büyürse nasıl olabilir diye düşündügün cup ölçüsünü gir..Begendigin fotografın üzerini tıkla,hastaya kaç cc takıldıgı ve yöntem bilgilerine ulaş :34: İyi seyirler... https://www.loveyourlook.com/breast/augmentation/gallery.aspx?preop=B&postop=D &implanttype=Gel&page=16#

teşekkür ederim sizlerde olmasanız iyiki varsınız kızlar:16::16:

Back