Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

arzumm senin ameliyat sürecini başından sonuna kadar okudum bir ay sonra bende ameliyat olucam büyüklüğüne karar veremedim eski hali yeni hali gibi nettede bişe bulamıyorum bana yardım edersen çok sevinirim

selam kızlar bende ameliyat günümü aldım ama boyutuna karar veremiyorum yardım lütfen boyum1.65 kilom 55 sizce ne olmalı ebatı??????????
Canım benim boy 162 kilom 50. Doktorlar bana 275-325 arası söylediler herhalde ortalama 300 anca olur. Onuzlarım geniş ama belim ince gögüs altım72-73 gibi birsey o yüzden fazlasıda güzel durmaz doktoruma bırakacam. İnsallah beni tatmin eden bir ölçü olur

kızlaaar prş ameliyatım var ama hasta oluyorum boğazım şişti bi sorun olurmu ve antibiyotik fln kullanmamın bi sakıncası varmı devlet hastanesnde olcağım için yrn grşemem doktorla o yüzden size soruyorum

Tühh gecmiş olsun canım. Kan sulandıran ilaçlar kullanmamak gerekiyor. Kullanacagın antibiyotiğin böyle bir özelliği olabilir. Hatta bitki cayların bile kan sulandırma özelliği var 3-4 gün kala bitki cayı bile içmemej gerekir diye düşünüyorum. İnsallah ilacsız toparlarsın

merhaba canım, boy ve kilomuz aynı senle ama vücut yapımız farklı. benim ameliyat öncesi göğüs altı 78, üstü 88cm idi, C cuptım. 250-275cc takıldı, şu anda 93cm, 75-80 D cup oldum. önce ve sonra resimlerime bak istersen fikir verir ama aynı silikon farklı vücutlarda farklı görüntü veriyor. doktorunla ölçü konusunu detaylı konuş, mümkünse dolgulu bir sütyenle istediğin büyükiüğü göster, doktorların da genelde küçük silikon taraftarı olduğunu unutma. umarım doğru karar verip istediğin sonuca ulaşırsın

Son düzenleme:

saol canım.bitki çayıyla pek aram yoktur ztn bi ıhlamur severim ama henüz hiç bi girişimde bulunmadım ameliyatı etkiler diye inş ilerlemez pzt doktora ulaşabilirsem sorcam.görüştüğümüzde ağrı kesici içblrmym dmştm oda sorun olmaz ama aspirin içme demşti.ama anestezi onayı veren doktor son bi hftada gribal enfeksiyon fln geçrdnmi dediği için korkuyorum

geçmiş olsun arkadaşım narkoz alıcan doktoruna bi sor bakalım canım sen hangi devlet hastanesinde olucan hangi şehir ??

geçmiş olsun arkadaşım narkoz alıcan doktoruna bi sor bakalım canım sen hangi devlet hastanesinde olucan hangi şehir ??

teşekkür ederim canım ankaradayım ben hacettepe üniversitesi hastanesinde olcam pzt sorcam doktora ama yrn öğrensem daha iyi bi gün bie farkeder bnm için

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım ankaradayım ben hacettepe üniversitesi hastanesinde olcam pzt sorcam doktora ama yrn öğrensem daha iyi bi gün bie farkeder bnm için

tatlım bende ankarada olucam
6 kasım benimde fiyat ne kadar senin bi mahsuru yoksa benim sanki yüksek gibi geliyor 3500 istedi doktor..

tatlım bende ankarada olucam
6 kasım benimde fiyat ne kadar senin bi mahsuru yoksa benim sanki yüksek gibi geliyor 3500 istedi doktor..

canım tam fiyat belli değil çünkü hastanede yatıp yatmayacağım belli değil ben bi gece yatmayı düşünüyorum o şekilde fiyat 2000miş + protez fiyatı indirimle 1200 dediler toplamda 3200 oluyor sen hangi hastanede olcaksın doktorunun ismi ne?

canım ben gatada olucam ilsun hanım eşim ordu mensubu normalde 4.500 size 3.500 dediler.eşim şu an doğuda iki ay sonra dönücek ona söylemedim süpriz yapıcam aramızda kızlarrrrrr

canım ben gatada olucam ameliyatımı 4.500 idi fakat eşim ordu mensubu indirim yaptılar 3500 oldu. ilsun hanım doktorum

canım ben gatada olucam ilsun hanım eşim ordu mensubu normalde 4.500 size 3.500 dediler.eşim şu an doğuda iki ay sonra dönücek ona söylemedim süpriz yapıcam aramızda kızlarrrrrr

ooo ne güzel sürpriz :) doktora ve hastaneye güvendikten sonra fiyat çokta önemli değil canım özeldede 5bin civarında

Günaydın kızlar, nasılsınız? Bugünkü planlar nasıl? Ben kızımla evde vakit gecirecem gibi görünüyor

günaydın canım, Türkiye'de yasal olarak internette önce sonra fotosu koymak yasak, aşağıdakisitelerden bakabilirsin.
Breast Implants Before & After, A to C Cup: Breast Augmentation Photos
Breast Augmentation (Breast Implants) Pictures - Before & After Photos

arzumm senin ameliyat sürecini başından sonuna kadar okudum bir ay sonra bende ameliyat olucam büyüklüğüne karar veremedim eski hali yeni hali gibi nettede bişe bulamıyorum bana yardım edersen çok sevinirim

ölçülerine ve sana takılan cc ye bakınca evet ben 325 ccden aşşağı inmemeliyim bunu gördüm :)
ben A cup bile değilim :)
hedefimde D cup.
fotoğraflarına baktım, maşallah :) protezin damla mı, yuvarlak mı peki ? vede markası..

protezim mentor yuvarlak yüksek profil. benim eskiden kendi ölçüm şimdikinden de büyük olduğu için gerginlik yada sertlik olmadı ameliyattan çıkınca. silikonlar bir miktar daha yumuşadı zamanla. dokunulduğunda dışardan hissedilmiyor ama içten ben neresi silikon neresi kendi göğsüm hissedebiliyorum tabi.

D cup hedef güzel ama gördüğün gibi bende D cup hiç de öyle büyük durmuyor. senin bedenin daha ince olduğu için D cup sende bende olduğundan daha büyük görünecektir. resimlerine de bakmıştım ben senin daha önceden, minyon yapılı bir kıza benziyorsun, eğer öyle çıtı pıtı bir duruşun varsa fazla büyük tavsiye etmem, göğüsler çok güzel yapılsa da genel duruşu yanlış olur. benim göbeğim çıktığında pinpon topu yutmuş yılan gibi derim, memeler çok büyük olursa da iki top yutmuş yılan gibi olur
dediğin gibi 300- 325cc senin için iyi olabilir.
ben ameliyat sütyenini ameliyattan önce almıştım. alırken de istediğim ölçüde dolgulu bir sütyenin üzerinden deneyerek aldım. bence bir iç çamaşırı mağazasında D cup sütyenleri dene, yanında sütyenin içini dolduracak bir şeyler götür, doldurduktan sonra tişörtünü giiyip duruşu nasıl olacak bir bak. bence C cup da denemelisin, senin yapında C cup bendeki D cup gibi durur bence. D cup olursan yanlardan taşma yapabilir. o da hareket ederken biraz rahatsızlık verir, ben dansediyorum, dansederken kollarım yanlardan çarpıyor arada
aklıma gelenler şimdilik bu kadar, yine de son kararı doktorunla ver, iyice anlat ve sor ki hayal kırıklığı olmasın.

yok öyle minyon biri değilim 170 boyum omuzlarımda epeyce geniş, südyenlerde baktımda D cup benim gözümü gönlümü dolduran beden :)

C cuplarıda gördüm ama D yide rahatlıkla kaldırabilirim gibi geliyor ama doktorumlada görüştüğümde dahada fikir sahibi olurum sanırım..
birde ben yuvarlak istemiyorum, o pinponluk yuvarlak protezin bi sonucu bence, damla da öyle duracağını düşünmüyorum :)

Oralet in memişleri benim istediğim memişler :) onunkiler de damla mesela..
of çok zor ya :)

damla yada yuvarlak konusunu da doktorunla iyice konuş, biraz da boyundan göğüs mesafene göre seçmek gerekiyor, benim uzun mesela, damla olsa bende aşağıda dururdu. ben zaten doktorumla görüşmeye gitmeden damla olarak karar vermiştim, ama ölçüp biçip ona göre konuşunca yuvarlak mantıklı geldi. biz burda okuduklarımızdan kafamızda fikir sahibi oluyoruz ama doktorlar bizim göremediklerimizi görüp öyle bir şey diyorlar ki lönk diye kalıyoruz, onca okuduğumuzu bir anda yıkıp geçiyorlar. ben damla ve daha büyük düşünmüştüm, öyle yapsaydım belki sarkık değil ama vücuduma uymayacak kadar aşağıda ve koca memeli olup çıkacaktım. doktorumun beni iyi yönlendirdiğini düşünüyorum, sonuçta büyük ama göze batmayan bir ölçü oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…