protezim mentor yuvarlak yüksek profil. benim eskiden kendi ölçüm şimdikinden de büyük olduğu için gerginlik yada sertlik olmadı ameliyattan çıkınca. silikonlar bir miktar daha yumuşadı zamanla. dokunulduğunda dışardan hissedilmiyor ama içten ben neresi silikon neresi kendi göğsüm hissedebiliyorum tabi.
D cup hedef güzel ama gördüğün gibi bende D cup hiç de öyle büyük durmuyor. senin bedenin daha ince olduğu için D cup sende bende olduğundan daha büyük görünecektir. resimlerine de bakmıştım ben senin daha önceden, minyon yapılı bir kıza benziyorsun, eğer öyle çıtı pıtı bir duruşun varsa fazla büyük tavsiye etmem, göğüsler çok güzel yapılsa da genel duruşu yanlış olur. benim göbeğim çıktığında pinpon topu yutmuş yılan gibi derim, memeler çok büyük olursa da iki top yutmuş yılan gibi olur
dediğin gibi 300- 325cc senin için iyi olabilir.
ben ameliyat sütyenini ameliyattan önce almıştım. alırken de istediğim ölçüde dolgulu bir sütyenin üzerinden deneyerek aldım. bence bir iç çamaşırı mağazasında D cup sütyenleri dene, yanında sütyenin içini dolduracak bir şeyler götür, doldurduktan sonra tişörtünü giiyip duruşu nasıl olacak bir bak. bence C cup da denemelisin, senin yapında C cup bendeki D cup gibi durur bence. D cup olursan yanlardan taşma yapabilir. o da hareket ederken biraz rahatsızlık verir, ben dansediyorum, dansederken kollarım yanlardan çarpıyor arada
aklıma gelenler şimdilik bu kadar, yine de son kararı doktorunla ver, iyice anlat ve sor ki hayal kırıklığı olmasın.