- 29 Nisan 2007
- 6.172
- 6
- 358
Selam canım, bugünkü görüşmen nasıldı? Dünküne göre hangisi daha çok aklına yattı, içine sindi?
Ay kimse benim gibi uzun uzun yazmayı sevmiyor mu burda
Valla kimsede seninki gibi hafıza yok. Seni taktir ediyorum en ince detayına kadar aklında tutuyorsun canım. Söyle snlayayım. İlk görüstügüm doktor daha genc bir doktordu. Cok sıcak davrandı. İlgiliydi. Hatta guatırım oldugunu duyunca guatır doktorumla konusmak istedi bu cok hosuma gitti. Cünkü dogumdan sonra degerlerim bozuldu ameliyat esnasında birsey olur korkusu var bende. İkinci doktor daha tecrubeli biri. O da cok ilgilendi ama ilk doktoru daha cok içim ısındı. Fiyat bakımındanda ilk doktor daha uygun. İkiside özel hastanede ameliyat yapıyor. Yaklasık aynı seyleri söylediler. Yuvarlak protez kullanacaklar. İlk doktor 300-325cc ikincisi 275-3000 cc denemeyi düşünüyorum dedi. Belin ince ve zayıf oldugum için daha büyük protezi kaldırmazsın dediler. Alt gögüs dokumun oldugunu üstlerin bos oldugunu gögüs altında ve dual plan uygulanacagını söylediler. İkiside yüksek profil kullanacakmıs. İlk doktor ekstra bir durum olmadıgı sürece diren kullanmıyorum dedi. İkincisi her ihtimale karsı koyuyorum. Koymadıklarımda oldu dedi canım. Birde kafamı karıstıran ilk doktor sporcu sütyeni kullanacsın derken ikinci doktor südyen takmana bile gerek yok. O gögüsleri yakınlastırmak için ben yaptıgımda buna gerek kalmayacak dedi. :44:
Sen ne düşünüyorsun bu konuda?
Bugünde ve yarında görüşmelerim var onlardan sonra doktor ve tarih netlesecek insallah. Eger doktorumada uygun olursa 30 gun sonra, bayramdan sonraki ilk cuma düşünüyorum cumartesi pazar evde olacam. 5 günde rapor alırsam 8 günde iyice toparlamış olurum.
Seninki kadar detaylı anlatamadım canım