Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Canım kararların hayırlı olsun inşallah. Ben de Ankara'da olsaydım Zühtü Demir'le mutlaka görüşürdüm. Çünkü çok duydum ismini. Umarım hepimiz çok mutlu olacağımız kararlar alıyoruzdur. Bakalm zaman bizim için neler gösterecek

Nemutlubana sagol canım, seninle geri sayımda artık bende sayacam. Arka arkaya olacaz insallah ikimizde istediğimiz gögüslere kavusuruz.

Kararın hayırlı olsun canım . Zuhtu beyin adını hep güzel sonuçlarla okuduk. Sen de çok mutlu olursun ins. Yarı damlayı da ilk defa duyuyorum hala şaşıracak seyler var.

eveet bugün ilk günaydın benden kızlar herkese günaydııın ve ben de ameliyat günümü alıcam sonunda. büyük ihtimalle 18 ekim:18: heyecanlıyım bakalım nolucaaak:)

eveet bugün ilk günaydın benden kızlar herkese günaydııın ve ben de ameliyat günümü alıcam sonunda. büyük ihtimalle 18 ekim:18: heyecanlıyım bakalım nolucaaak:)

Günaydın canım hayırlı olsun. İlk ankara sonra sen, nemutlubana ve son olarakta ben olacam :)

Canım hayırlı olsun..zuhtu bey benimde doktorum ve görünce yazmak istedim.ins sende memnun kalırsın geri sayım başlamış :)

Arzuuuuu ne kadar süre sonra normal sütyene geçilmeli cevap bekliyorum yavruu :) sıkıldım böyle dolaşmaktan pef...

Canım hayırlı olsun..zuhtu bey benimde doktorum ve görünce yazmak istedim.ins sende memnun kalırsın geri sayım başlamış :)

insallah canım daha tam kararımı veremedim. taner bahar ve zühtü demir arasında gidip geliyorum. kardesi baskent ünv. doktor taner beyde 10sene basjentte calısmıs. kardesimden arastırmasını istedim. cok güzel seyler söylemişler taner bey için. elinin iyi oldugunu ve insancıl yönünün yüksek oldugunu calıstıgı zaman boyunca hasta ilişkilerinden olumlu tepkiler aldıgını ögrendim. o yüzden kafam cok karıstı. offff ne yapsammm

canım doktorun ne demişti sütyen için? ona uymalısın bence. benim doktorum ameliyattan 1 hafta sonra istediğin sütyeni giyebilirsin demişti, ama 1 ay yada 3 ay sporcu sütyeni giyilmesini öneren doktorlar da var. en iyisi kendi doktorunun önerisi olmalı yine de. ne kadar oldu sen ameliyat olalı?

Arzuuuuu ne kadar süre sonra normal sütyene geçilmeli cevap bekliyorum yavruu :) sıkıldım böyle dolaşmaktan pef...

kızlar birde siz doktorların verdiği tahlilleri nerde yaptırdınız. bunlar için ekstra ücret ödediniz dimi?

Kızlar merhaba :) Bir iki hafta önce sağ mememde nohut buyuklugunde bir sertlik elime geldi ve ben ***panik oldum tabii :18: Bu ne şimdi diye.Aile hikayemde de meme kanseri vakası olduğundan olsa gerek (teyzem).Tabi hemen Tuğrul ***beyi aradım.O da bana endişe edecek bir şey olduğunun sanmıyorum süt bezesi (dedi sanırım panikten anlayamadım) olduğuna eminim ama aile hikayende olduğu için uyanık olmakta fayda var dedi bana.Bir meme ultrasonu çektir ve gel kontrol edelim dedi.
Nihayet iki gun once jinekoloğuma gittim.Kendisi ***erkek:))Durumu anlattım.Ultrason çektir bi bakalım dedi.Sonra radyoloji uzmanına yönlendirildim (o da erkek) Neyse sedyeye uzandım ama ben tabii kıpkırmızıyım (Allahım şimdi benim silikonlar kabak gibi çıkcak ortaya)Neyse ustumdedi ortuyu kaldırdı.Şöyle bir iki elledi sağ gogsumu eveet neler varmış bakalım derken (o anda anladı herhalde ki şöyle daha bir dikkatli baktı) ben de –neler varmış söylememe gerek var mı acaba dedim gülerek- o da guldu –hayır hiç onemi yok – dedi .Hiç utandırmadı beni sagolsun.
O sırada sag memedeki kitle gorundu ekranda evet bu bir fibro adenom dedi.Endişelenecek hiçbirşey yok ***iyi huylu bir tumordur dedi.bir cok bayanda olurmuş.Kontrol altında tutmamız için 6 ayda bir ultrason çektimen lazım dedi.Buyurse alırız dedi ama genelde gerek kalmazmış.Bunları söylerken yardımcısı iki bayan doktor da yanımıza geldi baktılar ekrandan.Benim silikonları onlar da gordu tabii.Ama çok guselll olmuşlarrrr diye bayağı bir incelediler benim memişleri ehu ehu.Hatta biri ayy benim de çok ihtiyacım var ben de istiyorum yaaa falan yaptı.(konu bir anda bayansal geyiğe dondu anlayacağınız)Ben de yaptırın o zaman dedim korkulacak bir şey yok falan dedim.
Sonra raporumu yazdı.Aman yarabbi her iki memede de silikon protez mevcut yazmaz mı?? Ben tabi o sonucu bu sefer jinekoloğuma gösterdim.O da şöyle bir okuduu okuduuu.Ben tabi gülmemek için kendimi zor tutuyorum hem de utancımdan yerin dibindeyim Hiç o konuya değinmedi sagolsun.Aynı şeyleri o da söyledi zararsız, kontrollerini aksatma falan .
Yani şekerler meşhur oldu benim memeler hastanede duymayan kalmadı.Ama çok rahatladım açıkçası.Sizler de her 6 ayda bir mutlaka tetkiklerinizi yaptırın kıslar.Optum hepinizi….

Çook geçmiş olsuun cnm, o fibrokistlerden annemde çok var ama evet sürekli kontrol edilmesi gerekiyor..

Canım dr birşey dedimi demedimi hatırlamıyorum bile ilk 1 hafta mal gibiydim hastanede sütyeni bana taktıklarını hatırlıyorum ama birşey dedimi ne kadar kullanmam gerektiğini falan hiç hatırlamıyorum. Malum sonrasında bağlantı kuramadım. 48 Gün oldu. Sanki aylar geçmiş gibi.

Son düzenleme:
kızlar birde siz doktorların verdiği tahlilleri nerde yaptırdınız. bunlar için ekstra ücret ödediniz dimi?

Canım ben burnumu yaptırdıgımda özelde yaptırdım ekstra ücret ödemedim. Aynı şekilde gögüslerimdede numunede yaptırdım ekstra ücret alınmadı çünkü sigorta karşılıyo.

Canım çok geçmiş olsun. Hiç utanma ya neden utanıyosunki gere gere göster valla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…