Teşekkür ettimmm 1. yılında şahlandılar iyice :)
Hadi hayırlısı canım, demek Barış beyin keyfi yerindeydi bugün, ben çok soğuk bir gününe denk gelmiştim.
Canım boyuta takılma bence, doktor senin için en uygun olanı bilir. Bana da 250 demişti Barış bey, o biraz küçük ve doğal seviyor.
Şöyle de bir şey var, iri bir insandaki 250 ile dar yapılı bir insandaki 250 bir olmaz.
Biraz dokun da varsa 250 gayet hoş olabilir, ama çok geniş göğüs kafesi olan birisi isen elbette 250 kaybolur gider.
Aşkol emi, bize niye yok
bademin protez modeli sana düşündüğü de. ve biçimi çok güzel o protezin. 280 cc gözüne büyük gelmiş olabilir. ameliyattan sonra kurta dönüşeceksin, bilgine.
şimdiki göğüs yoğunluğun nasıl peki? canım benim, istediğin boyut olması çok önemli. ne istediğinden emin ol tamam mı? her şey gönlünce olsun chilekcim.
bu nasıl bir tesadüftür ? göğüs yokluğu çeken herkeste nefes alma problemi var. ben de sürekli sinüzit oluyorum burnum aşırı tıkanıyor. nedir bu çektiğimiz anlamadım ki!
Arkadaşlar....Bizi bizden başkası anlamaz.Gögüslerimizde yaşadığımız görüntü,şekil bozukluğu,küçüklük büyüklük,asimetri durumu....Bu yüzden ailemizle yaşadığımız sorunları ve bizim aramızda yaşadığımız sohbetleri ayrı bir konuda paylaşmanın daha doğru olacağını düşünerekten bu konuyu açmak istedim.Selam sabah,buluşmalar,organizasyonları,geyik sohbetlerini buradan yaparsak diğer konularda kirlenmez,güzel bir paylaşım geyik olur diyorum.Siz ne dersiniz???Eeee....O zaman hadi sohbete
bademin protez modeli sana düşündüğü de. ve biçimi çok güzel o protezin. 280 cc gözüne büyük gelmiş olabilir. ameliyattan sonra kurta dönüşeceksin, bilgine.
şimdiki göğüs yoğunluğun nasıl peki? canım benim, istediğin boyut olması çok önemli. ne istediğinden emin ol tamam mı? her şey gönlünce olsun chilekcim.
bu nasıl bir tesadüftür ? göğüs yokluğu çeken herkeste nefes alma problemi var. ben de sürekli sinüzit oluyorum burnum aşırı tıkanıyor. nedir bu çektiğimiz anlamadım ki!
Aşkol emi, bize niye yok
Asistanında da 250 cc var sanırım sevin hanımınn ameliyattan sonra ilk ben görmüştüm göğüslerini onun 3. günüydü ve işe dönmüştü benim de görüşmem vardı. Onda çok güzel durmuştu 250 cc ama ben de küçük dururdu, dediğin gibi canım kişinin vücut yapısıyla alakalı. Benim en son 1. yıl hallerini yaprağıma gönderdim mesela o duruş biçim büyüklük çok güzel dedi, bende 310 cc var kimisinde çok büykte durabiliyor ya da küçük aman öyle karışık işler canım hehe :)
Hemmen gönderiyorum canımm e postanı kontrol et
Asistanında da 250 cc var sanırım sevin hanımınn ameliyattan sonra ilk ben görmüştüm göğüslerini onun 3. günüydü ve işe dönmüştü benim de görüşmem vardı. Onda çok güzel durmuştu 250 cc ama ben de küçük dururdu, dediğin gibi canım kişinin vücut yapısıyla alakalı. Benim en son 1. yıl hallerini yaprağıma gönderdim mesela o duruş biçim büyüklük çok güzel dedi, bende 310 cc var kimisinde çok büykte durabiliyor ya da küçük aman öyle karışık işler canım hehe :)
Canımm açıkçası üstüm dümdüz, mememin alt kısmında çok az bir dolgunluk var ona dolgunluk denirse tabiii :)) poisa ya galiba 280 takılmıştı, çok beğenmiştim byüklüğünü ama bende deneyince koooocaman geldi gözüme :) ama bu söylediğini dikkate alıyorum yaprakcmm .)
o nefes alamama çok fena birşey yabende de devamlı geniz akıntısı var.. ekim-nisan arası sürekli tıkalı burnum kış gelmeden kurtulmak istiyorum bu durumdan
bademcim son resimlerini görmem mümkün mü? Özelden mesaj atamıyorum hala ama mailini gönderirsen istersen oradan iletişime geçebiliriz?
Canımm açıkçası üstüm dümdüz, mememin alt kısmında çok az bir dolgunluk var ona dolgunluk denirse tabiii :)) poisa ya galiba 280 takılmıştı, çok beğenmiştim byüklüğünü ama bende deneyince koooocaman geldi gözüme :) ama bu söylediğini dikkate alıyorum yaprakcmm .)
o nefes alamama çok fena birşey yabende de devamlı geniz akıntısı var.. ekim-nisan arası sürekli tıkalı burnum kış gelmeden kurtulmak istiyorum bu durumdan
bademcim son resimlerini görmem mümkün mü? Özelden mesaj atamıyorum hala ama mailini gönderirsen istersen oradan iletişime geçebiliriz?
gönderdim canımm bakalım yorumları bekliyorum :)
Gönderdim canım özel mesajla mail adresimibaşkasındaki cc lerin aynısı kullanılsa bile biz de aynı büyüklüğü göstermeyebilir nitekim öyle de oluyor. Bu yüzden büyüklük konusunu doktora iyice anlattıktan sonra gerisini doktora bırakmak en iyisi :) bana da ilk başta 280 cc de olur onda normal olur 310 cc de daha dikkat çeker demişti ben 310 olsun demiştim :))))
Maşallah bademcim, cimboma da dediğim gibi arka nahiyelerinizi bol bol kaşıyınız, nazara gelmeyiniz
Olmuşsun sen, burası memeliler kervanı, burdan çıkış yok
evet tabiki de katılıyorum canım sana, maili attım buarada :)
sağol canım benim bol bol kaşıyorum artık :) sana da çok az kaldııııı yakında bu kervanda halayın başını çekersin valla
geçsin şu günler artık çabuk çabuk
Gel sen ne çektiğimi bir de bana sor, memesiz yaşamak nedir gel de bana sor
Ellerin memeleri bir bir büyürken bendeki küçüklüğü gel de bana sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?