Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Asistanında da 250 cc var sanırım sevin hanımınn ameliyattan sonra ilk ben görmüştüm göğüslerini onun 3. günüydü ve işe dönmüştü benim de görüşmem vardı. Onda çok güzel durmuştu 250 cc ama ben de küçük dururdu, dediğin gibi canım kişinin vücut yapısıyla alakalı. Benim en son 1. yıl hallerini yaprağıma gönderdim mesela o duruş biçim büyüklük çok güzel dedi, bende 310 cc var kimisinde çok büykte durabiliyor ya da küçük aman öyle karışık işler canım hehe :)

Aynen canım ya bende de vardı nefes problemi biliyorsun, artık yok kurtuldum :)

valla süper olur eşlerle bu konu konuşulmuyor :)))

Canımm açıkçası üstüm dümdüz, mememin alt kısmında çok az bir dolgunluk var ona dolgunluk denirse tabiii :)) poisa ya galiba 280 takılmıştı, çok beğenmiştim byüklüğünü ama bende deneyince koooocaman geldi gözüme :) ama bu söylediğini dikkate alıyorum yaprakcmm .)
o nefes alamama çok fena birşey ya bende de devamlı geniz akıntısı var.. ekim-nisan arası sürekli tıkalı burnum kış gelmeden kurtulmak istiyorum bu durumdan

bademcim son resimlerini görmem mümkün mü? Özelden mesaj atamıyorum hala ama mailini gönderirsen istersen oradan iletişime geçebiliriz?

Evet ben de konuşmuştum asistanıyla :) Kıyafetle bile gayet hoş görünüyordu.

Hemmen gönderiyorum canımm e postanı kontrol et

evet canım kendisi de söyledi, bugün hatta cicişlerinin 1.yılını kutluyormuş :) 250cc gayet güzel durmuştu yapısı da minyon, vücuduna tam olmuş..benim göğüs kafesimin darlığıda onun gibi işte o yüzden 300leri kendimde düşünemiyorum bile :)

Gönderdim canım özel mesajla mail adresimi başkasındaki cc lerin aynısı kullanılsa bile biz de aynı büyüklüğü göstermeyebilir nitekim öyle de oluyor. Bu yüzden büyüklük konusunu doktora iyice anlattıktan sonra gerisini doktora bırakmak en iyisi :) bana da ilk başta 280 cc de olur onda normal olur 310 cc de daha dikkat çeker demişti ben 310 olsun demiştim :))))

benim eski halimi tarif etmişsin sanki.
protez, sütyen içinde farklı durur. bedeninin içinde farklı duracak haliyle. bunu unutma. büyük boyut istiyorsan, bunu doktorlara söyle. büyük ama en doğal mı? büyük mü? sana yakışan bir büyüklük mü? sana yakışan bir büyüklük, aslında küçük müdür, daha doğrusu o boyutu küçük bulma ihtimalin var mı? bunları düşün işte.

Son düzenleme:

evet tabiki de katılıyorum canım sana, maili attım buarada :)

sağol canım benim bol bol kaşıyorum artık :) sana da çok az kaldııııı yakında bu kervanda halayın başını çekersin valla
Maşallah bademcim, cimboma da dediğim gibi arka nahiyelerinizi bol bol kaşıyınız, nazara gelmeyiniz
Olmuşsun sen, burası memeliler kervanı, burdan çıkış yok

normal kilom 53 54 civarıydı. 640 cclerle şimdi 53 kiloyum. doğru düzgün akşam yemeği yemedim. kilo almam da gerek. :26::26: buraya özel mesaj, yazı yetiştirme aşkıyla aç kaldım yine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…