• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Ameliyattan önce ameliyat olacak bölge ve kesi yerinde o ince tüylerin bile olmaması lazım.Bunun içinde ameliyattan önce o bölge jiletle iyice temizlenir canım.Tabi bu durumdan sonra o bölgedeki o incecik ve açık renk tüycükler malesefki koyu renkte ve kalın çıkmaya başlar.Benimde ameliyattan önce gögüs uçlarımda birkaç tane kalın kıl çıkıyordu.Fakat ameliyattan sonra biraz çogalma yaptı :50: Ben iki kezde burun ameliyatı oldum.Burun ameliyatındada burun içindeki kıllar temzileniyor.Ameliyattan sonra burun içindeki kıllarım malesefki daha uzun çıkmaya başladı ve burun ucumda hafif kaldırıldıgından bazen görülüyor :14: Yapacak birşey yol,ya bu kılları kabul edeceksin yada aldıracaksın...

Tabi hormonel bir durumda olabilir bu tüylenme sebebi.İz giderici kreminin kullanma prospektüsündeki yan etkiler bölümünü bir oku bakalım.Rahim agzı yara yakmanın bu sorunu oluşturacagını sanmıyorum.Bu arada bu ameliyattan sonra adet düzensizligi yaşayan birçok arkadaşımız oldu,bende bu listedeyim malesef :50: Ama birkaç ay sonra düzeliyor merak etme.Doktoruna yinede görün canım :34: Bu arada bu yakma işleminin birde dondurma işlemi varmış.Sen hangisini yaptırdın canım? Bende yaktırdım fakat iyi bir sonuç alamadım,özelde bir doktor dondurma işleminin daha kalıcı ve güzel sorunsuz bir sonuç verdigini söyledi ..O işlemimde var benim,beklemedeyim ama :18:
Saç için kullanılan özellikle saçı gürleştiren,saç çıkmasını saglayan şampuanların vücuda çok temas edilmemesi,çabucak temizlenmesi gerekiyor.Buda bir etken olabilir.Bu şampuanı kullandıgında kafanı egerek yıka,vücuduna temas etmesin bence :34:

Anladım canım ama göbek deligi kısmı degil sadece yuvarlak geniş bir alan oraların traşa ne ihtiyacı vardı acaba ? birde meme başı cevresi değil sadece iç kabak kısımların tumu yani ne dikiş var ne bişey birde dediğin gibi dikişlerin olduğu yerden baya kalın çıkmışlar :( canım ben dondurma yaptırdım drum bana ikisinin arasındaki tek farkın acı durumu olduğunu söyledi o kadar. ben çok korkuyordum yaktırmam dedim ilk defa yaptırcaktım. Oda donduralım fedi gerçektrn hiç bişey hissetmiyosun. Hissettiğin tek şey spekulumun verdiği gerginliğin acısı. İşte bu yara iyileşirken rahim içine dökülüyomuş oda bazen böyle tıkanma yapabiliyomuş. Gel görelim varsa tıkanma ince boru gibi bişeyle açıyolarmış. Açarız dedi. Bende bu işler için özele giderim hep hassasım bu konuda. bende burun ameliyatı oldum ama bu kıl tuy sorunu yasamadım. şu sarımsaklı sampuanı daha 2-3 defa yaptım ama bu sonucu doğururmu bilmem. Saçıma faydası olacağına bole bişi olduysa yuh yani...

KeyfininKahyasi'na
arkadaşım, senelerdir mens düzensizliği yaşıyordum. ömrümde sadece iki aydır, ilaçsız düzene girdi. ameliyat olalı da 2 küsür ay oldu. badem arkadaşım da benim gibi ilaç kullanmadığında düzensizlik yaşarmış. tam bir senedir düzene girdi Onun da. tek nedeni moral. görüyorsun ki, hormanlarımız iç sıkıntımızdan, mutluluğumuzdan nasıl etkileniyor.
seninki de moral bozukluğundan kaynaklanıyor bence. hormon dengen bozulmuştur. bu da kıllanma olarak dönmüştür sana. bunun çözümü var ama psikolojik dengen altüst oluyor bu arada. belki uzun vadede kendine çok fazla zarar veriyorsun böyle kendini yıpratarak. yapma lütfen..
benim de neredeyse 3 ay geçti ameliyatımın üzerinden. sağ göğsüm hala oturmadı. biçimsiz duruyor. bir kaç hafta arayla çektiğim fotolarda bile değişimin gerçekleştiğini görüyorum ve bu nedenle sabrediyorum. kafama takılan durumlarda da doktorumla görüşmeyi uygun bulurum. sabretmeye çalışıyorum. keşke sen de sabredebilsen biraz. eğer doktorun konusunda talihsizlik yaşadıysan da çözümü var. başka doktor bulursun. ya dönüşsüz bir ameliyat olsaydı? ya burun ameliyatı olsaydı geçirdiğin? bunları hiç düşünüyor musun?

çok sürmez canım. ihtiyacın olan süreye göre değişir az çok. barış bey'in muayenehanesi nerede, beşiktaşta nereye gideceksin bilmiyorum ki. sen güzelce yap görüşmeni, dişçiye de birazcık gecikeceğini söylersin gerekirse. sonuçta istanbul orası. emin ol çok kişi ister istemez geç kalıyordur randevusuna. anlayışla karşılayacaklardır.
geç kalacağım diyerek barış bey'le görüşmeni oldu bittiye getirme. önemli kararlar alacaksın sonuçta. :112:

doğru diyorsun canım zaten ben de eğer görüşme 1 saatten fazla sürerse dişçiyi Salı'ya erteleyeyim diye düşündüm ondan sizlere de bir danışayım dedim :)

KeyfininKahyasi'na
arkadaşım, senelerdir mens düzensizliği yaşıyordum. ömrümde sadece iki aydır, ilaçsız düzene girdi. ameliyat olalı da 2 küsür ay oldu. badem arkadaşım da benim gibi ilaç kullanmadığında düzensizlik yaşarmış. tam bir senedir düzene girdi Onun da. tek nedeni moral. görüyorsun ki, hormanlarımız iç sıkıntımızdan, mutluluğumuzdan nasıl etkileniyor.
seninki de moral bozukluğundan kaynaklanıyor bence. hormon dengen bozulmuştur. bu da kıllanma olarak dönmüştür sana. bunun çözümü var ama psikolojik dengen altüst oluyor bu arada. belki uzun vadede kendine çok fazla zarar veriyorsun böyle kendini yıpratarak. yapma lütfen..
benim de neredeyse 3 ay geçti ameliyatımın üzerinden. sağ göğsüm hala oturmadı. biçimsiz duruyor. bir kaç hafta arayla çektiğim fotolarda bile değişimin gerçekleştiğini görüyorum ve bu nedenle sabrediyorum. kafama takılan durumlarda da doktorumla görüşmeyi uygun bulurum. sabretmeye çalışıyorum. keşke sen de sabredebilsen biraz. eğer doktorun konusunda talihsizlik yaşadıysan da çözümü var. başka doktor bulursun. ya dönüşsüz bir ameliyat olsaydı? ya burun ameliyatı olsaydı geçirdiğin? bunları hiç düşünüyor musun?

Canım çok haklısın. Bu ameliyat yuzunden yuzum gulmuyor cok sıkıntı cektim. stresten kurdeşen oldum. Dediğin gibi dengem alt üst oldu gögüslerimde hiç gelişme yok ve karnımın yarası iyileşmedi bir türlü. Bunlarda moral motivasyonu göçürdü gitti. Sen resim çekiyomuşsun ben aynada bile bakmiyorum o kadar nefret ettim durumumdan. Üstüne birde bu tüylenme... canım inşallah senin durumun benim kadar vahim olmaz ve bir an önce göguslerin düzene girer. Olmadı bende cesaret edebilirsem revizyon düşüncem zaten.

merhaba kızlar bugün ilk doktor görüsmeme gidecem. bakalım ne diyecek doktor. heyecan tavan yapmıs durumda :52:

Jinekoloji muayenemi oldum dondurma sonrası hiç yara kalmamış rahim ağzıda temiz tıkanmada yok. Tüylenmelerim için hormon, böbrek üstü bezi,testestoron ve östrojen tahlili yapıldı. Adet sökücü kullancam adetin 3. Günü gidicem 3 tahlil daha yapılcakmış tüylenme için. Ona göre ilaç tedavisi yapılcakmış. Dra sordum şu ameliyat sırası tüylerin traşlanmasını her durumda yapılması şart değil dedi ... doktoruna sordunmu dedi. Malum malesef... üffg .

Canım çok haklısın. Bu ameliyat yuzunden yuzum gulmuyor cok sıkıntı cektim. stresten kurdeşen oldum. Dediğin gibi dengem alt üst oldu gögüslerimde hiç gelişme yok ve karnımın yarası iyileşmedi bir türlü. Bunlarda moral motivasyonu göçürdü gitti. Sen resim çekiyomuşsun ben aynada bile bakmiyorum o kadar nefret ettim durumumdan. Üstüne birde bu tüylenme... canım inşallah senin durumun benim kadar vahim olmaz ve bir an önce göguslerin düzene girer. Olmadı bende cesaret edebilirsem revizyon düşüncem zaten.

benim de canım sıkılıyor ama biliyorum göğüslerin 6 aydan önce yerine oturmadığını. sabretmek gerekiyor. hepimizin iyileşme süreci de farklı. bu da ayrı konu.
deneyimli arkadaşları dinliyorum. benzer şeyler yaşamışlar ve hepsi geçmiş. bizim de geçer sanırım. bekleyip göreceğiz.
foto çekiyorum, gözlem için. ne durumda bebişlerim diye. bir de arkadaşlar fikir edinsin diye, boyut ve biçim hakkında.

ameliyat öncesi jilet mi kullanıldı? jilet, kıl için kullanılır, tüy için değil ki! kim yaptı bunu? doktorun mu? hemşireler mi? çok şaşkınım :30::30:

Jinekoloji muayenemi oldum dondurma sonrası hiç yara kalmamış rahim ağzıda temiz tıkanmada yok. Tüylenmelerim için hormon, böbrek üstü bezi,testestoron ve östrojen tahlili yapıldı. Adet sökücü kullancam adetin 3. Günü gidicem 3 tahlil daha yapılcakmış tüylenme için. Ona göre ilaç tedavisi yapılcakmış. Dra sordum şu ameliyat sırası tüylerin traşlanmasını her durumda yapılması şart değil dedi ... doktoruna sordunmu dedi. Malum malesef... üffg .

İyi bari,yara sorunu ortada kalkmış,sevindim..Tahlillerde belli olur sonucu.Adet sökücüde hormonları alt üst ediyor ama :50: Sezeryan ameliyatında bile karında kesilecek bölge jiletle temizleniyor.Hijen için bu şart..Neyse,bekleyelim bakalım sonuç belli olacaktır.Moralini yüksek tut ama,omuzlar aşşagıya degil,dik dursun lütfen :34:

kızlar ya devlet hastaneleri göğüs estetiği yapıyormu bilen varmı?valla dün birkez daha nefret ettim göğüslerimden resmen dümdüz birde sutyensiz aşağı indim komşularım bile sporcu gibisin dedi çatlıycam sinirimden ya

kızlar ya devlet hastaneleri göğüs estetiği yapıyormu bilen varmı?valla dün birkez daha nefret ettim göğüslerimden resmen dümdüz birde sutyensiz aşağı indim komşularım bile sporcu gibisin dedi çatlıycam sinirimden ya

evet yapıyor hangi sehirdesin her sehirde yok diye biliyorum

İyi bari,yara sorunu ortada kalkmış,sevindim..Tahlillerde belli olur sonucu.Adet sökücüde hormonları alt üst ediyor ama :50: Sezeryan ameliyatında bile karında kesilecek bölge jiletle temizleniyor.Hijen için bu şart..Neyse,bekleyelim bakalım sonuç belli olacaktır.Moralini yüksek tut ama,omuzlar aşşagıya degil,dik dursun lütfen :34:

Canım aynen birde tıkanma mıkanma uğraşamıcadım valla. Canım işte sadece kesi yerlerimde değil tüylenme meme dekolte bolumu arası üstü yani. Bakalım sonuçlar ne olcak . Omuzları dik tutmaya çalışıyom çünkü memeler sarktı iyice ne anladıysam silikondan dikleştirmeden. o kadar işkence acı boşaymış...

Son düzenleme:
Back