Gel sen ne çektiğimi bir de bana sor, memesiz yaşamak nedir gel de bana sor
Ellerin memeleri bir bir büyürken bendeki küçüklüğü gel de bana sor
Gel sen ne çektiğimi bir de bana sor, memesiz yaşamak nedir gel de bana sor
Ellerin memeleri bir bir büyürken bendeki küçüklüğü gel de bana sor
kızzz süper bi beste olmuşş valla bravooo sana
kızlar siz beni kovmadan ben kaçayımbende büyük memeden bıkıp para verip küçültürdüm
nemtlubana, yazını okurken yüzümde gülümseme oldu:) ellerin memeleri bir bir büyürken seninki de büyüyecek az kaldı
kasım gibi düşünüyorum..benim omuzlarım zaten çok dar ve küçük
280 denedim tshirt üstünden bile baya büyük durdu..hatta ilk 235 cc dedi ama çook küçük geldi gözüme..280 de zorlar dedi, bilemedim
Bir de klip düşünüyorum bu esereAma malesef 23 güncük kaldı, klip yetişmez, ben tombul tombul memelere klip çekerim artık
Kaçma canım ya, kimi büyütür, kimi küçültür, biz kadınlara yaranılmaz valla
Benim ablam da kardeşlerin bütün hakkını almış, bize meme kalmamış
kasım gibi düşünüyorum..benim omuzlarım zaten çok dar ve küçük
280 denedim tshirt üstünden bile baya büyük durdu..hatta ilk 235 cc dedi ama çook küçük geldi gözüme..280 de zorlar dedi, bilemedim
Canım seninkileremi 23 gün kaldı ? Karar verdinmi sonunda hadi hayırlısı. Güzel cicişlerini şimdiden merak ediyorum :)
Chilek cigim..Ameliyat öncesi sütyen içinde yapılan protez denemesindeki duruş ile ameliyatla aynı boyutu gögüs dokusu altına yada kas altı v.s. altına koyulan aynı boyuttaki protezin görüntüsü aynı olmaz..bende ameliyattan önce Barış beyle görüşme yapmıştım ve sütyen içi denemesinde 310cc lik protezin duruşu bana kocaman hakdurhuldur bir meme görüntüsü vermiştiHiç hoş bir görüntü degildi yani.O an bile ben birde 400cc düşünüyordum,400cc nasıl durur acaba diye düşünmüştüm Ama şu an bende 400cc var ve üstelik kas zarı altında.Yani yöntem aynı sadece farklılıgı protezin şekli,bende yuvarlak protez var..Sana diyecegim şey o görüntüye takılma.O görüntüden daha küçük duracagını bil istedim yani.Mutsuz olmanı istemem.Bana Barış bey en fazla 310cc olabilir,onuda denerim ameliyatta garanti veremem demişti.Görüldügü üzere 400cc oldu Barış bey bencede daha dogal gögüslerden yana,sana olumlu geldiyse tabi senin tercihin,senin seçimin ama ben yorumumu yapiyimde yine son karar senin..Bakalım Naci bey ne diyecek.ben onu merak ediyorum.Çünkü Naci bey her yöntemi ve her iki protez tipini tercih eden bir doktor.Barış beyin yöntemi ve protez şekli aynı.Her gelen hastaya aynı yöntemi ve protez şeklini kesi yerini öneriyor..Ben bu konuda her yöntemi her protez şeklini ve kesi yerini uygulayabilen doktor taraftarıyım..İyi düşün taşın,öyle karar ver..İnşallah herşey gönlüne göre olur canım
canım bu kıyaslaman için çoook teşekkür ederim..doğru diyorsun, protezi sütyen içinde denediğinde çok kabarık duruyor kenarları havada kalıyor..onun memenin içinde olduğunu düşünürsek baskıdan üstüne gelecek dokulardan dolayı daha küçük olacaktır..haklısın :) yarın saat 4te randevum.. erkek arkadaşıma sadece Barış Bey'i söylemiştim, bugün beraberken Naci Bey'in asistani aradı konfirme etmek için :) çocuğun gözler fal taşı gibi açıldı..hevestir geçer diyordu, işin ciddiye bindiğini görünce şiittt bana baaak fazla güzel olma öyle, kıskanırım diyor :) o öyle dedikçe yaptırma isteğim kat kat artıyor :) hihihih..
önceki göğüs yoğunluğun da önemli ulaşılacak büyüklük için. umarım vardır dokun.
Yaprakcım doktor sag gögüsünün dokusu yeterli solda az var dedi.
Selam canım, bugünkü görüşmen nasıldı? Dünküne göre hangisi daha çok aklına yattı, içine sindi?
Ay kimse benim gibi uzun uzun yazmayı sevmiyor mu burda
vallahi canım en uzun doktor görüşmesini yazan ben seni gördümamma taktir ettim aklında tutman ve tek tek yazman taktire şayan senin sürecinden geçenlere yardımı olur bu yazılarının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?