Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Şişli Etfal de ve Okmeydanı Hastanesinde yapılıyor canım Plastik cerrahi bölümüne randevu al yada servise çıkıp plastik cerrah şefiyle konuş Gereken bilgiyi sana verecekler canım...

Son düzenleme:
Kızlaarr bugün Barıs Bey ile görüşmem vardı..Çok sıcak karşıladı beni, ilk anlarda tabi ki çok heyecanlıydım :) sonradan geçti hatta o kadar rahatladım ki arkadaşımla konuşuyormuşum gibi hissettim :) espriler falan..
fotoğraf çekimi için içeri geçtiğimizde "işte ameliyat etmek istediğim ve buna gerçekten ihtiyacı olan meme şekli" dedi :)) ben burnumu da gösterdim deviasyon için, zaten düzgün ve kalkık bir burnum var ama malesef nefes alamıyorum. Onun için de çok basit ufak düzeltmelerle sağlığıma kavusabileceğimi söyledi..

Göğüs kafesim çok dar olduğundan anca 250 cc nin uygun olabileceğini, 300cc'nin yanlarda taşma yapabileceğini söyledi.. 280cc yi üzerimde denedik çok büyük geldi gözüme :) ya da bende hiç olmadığı için böyle hissetmiş olabilirim :) 510 Natralle high profil meme altı kesisi önerdi..o kadar heyecanlandm ki, ee hadi şimdi takalım diyecektim neredeyse :)

çarşamba günü de Naci Bey ile görüşecğim bakalım o neler önerecek :)

hakkında hayırlısı olsun inşallah

ne zaman olmayı düşünüyosun? birde 250 gerçekten küçük benimde 250 şimdi 275 falan olsaydı diyorum. 250 Dar omuzlular içim tercih ediliyor genelde drlar tarafından ama hasta için tam tatmin edici değil çok büyük olmasın diyosan 275 falan düşün derim. Gerçi gögüs dokunlada alakalı bu tabi gögüs dpkun yeterliyse belki 250 de yetebilir. Benimde dokum vardı ama 275 keşkesi aklımda kaldı.

kasım gibi düşünüyorum..benim omuzlarım zaten çok dar ve küçük
280 denedim tshirt üstünden bile baya büyük durdu..hatta ilk 235 cc dedi ama çook küçük geldi gözüme..280 de zorlar dedi, bilemedim

280 denedim tshirt üstünden bile baya büyük durdu..hatta ilk 235 cc dedi ama çook küçük geldi gözüme..280 de zorlar dedi, bilemedim

bakalım naci bey neler diyecek, hakkında hayırlısı olsun canım jelesec in de söylediği gibi

Hadi hayırlısı canım, demek Barış beyin keyfi yerindeydi bugün, ben çok soğuk bir gününe denk gelmiştim.
Canım boyuta takılma bence, doktor senin için en uygun olanı bilir. Bana da 250 demişti Barış bey, o biraz küçük ve doğal seviyor.
Şöyle de bir şey var, iri bir insandaki 250 ile dar yapılı bir insandaki 250 bir olmaz.
Biraz dokun da varsa 250 gayet hoş olabilir, ama çok geniş göğüs kafesi olan birisi isen elbette 250 kaybolur gider.

bademin protez modeli sana düşündüğü de. ve biçimi çok güzel o protezin. 280 cc gözüne büyük gelmiş olabilir. ameliyattan sonra kurta dönüşeceksin, bilgine.
şimdiki göğüs yoğunluğun nasıl peki? canım benim, istediğin boyut olması çok önemli. ne istediğinden emin ol tamam mı? her şey gönlünce olsun chilekcim.
bu nasıl bir tesadüftür ? göğüs yokluğu çeken herkeste nefes alma problemi var. ben de sürekli sinüzit oluyorum burnum aşırı tıkanıyor. nedir bu çektiğimiz anlamadım ki!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…