Chilek cigim..Ameliyat öncesi sütyen içinde yapılan protez denemesindeki duruş ile ameliyatla aynı boyutu gögüs dokusu altına yada kas altı v.s. altına koyulan aynı boyuttaki protezin görüntüsü aynı olmaz..bende ameliyattan önce Barış beyle görüşme yapmıştım ve sütyen içi denemesinde 310cc lik protezin duruşu bana kocaman hakdurhuldur bir meme görüntüsü vermişti
Hiç hoş bir görüntü degildi yani.O an bile ben birde 400cc düşünüyordum,400cc nasıl durur acaba diye düşünmüştüm
Ama şu an bende 400cc var ve üstelik kas zarı altında.Yani yöntem aynı sadece farklılıgı protezin şekli,bende yuvarlak protez var..Sana diyecegim şey o görüntüye takılma.O görüntüden daha küçük duracagını bil istedim yani.Mutsuz olmanı istemem.Bana Barış bey en fazla 310cc olabilir,onuda denerim ameliyatta garanti veremem demişti.Görüldügü üzere 400cc oldu
Barış bey bencede daha dogal gögüslerden yana,sana olumlu geldiyse tabi senin tercihin,senin seçimin ama ben yorumumu yapiyimde yine son karar senin..Bakalım Naci bey ne diyecek.ben onu merak ediyorum.Çünkü Naci bey her yöntemi ve her iki protez tipini tercih eden bir doktor.Barış beyin yöntemi ve protez şekli aynı.Her gelen hastaya aynı yöntemi ve protez şeklini kesi yerini öneriyor..Ben bu konuda her yöntemi her protez şeklini ve kesi yerini uygulayabilen doktor taraftarıyım..İyi düşün taşın,öyle karar ver..İnşallah herşey gönlüne göre olur canım