Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

arkadaşım gülegüle kullan cicilerini kıskanmadım değil vallah napimmm 250 cc ye razı oldum dok genede deneyecek hiç yoktan iyidir diyorum inatla olmaz dedi amma benimkiler ultra minikmiş 70aa anca diyor o da neyse ayy eşimde duydu dalga konusuyum ultra mini olarak... inş sorunsuz ameliyat olayımda şimdi tek korkum kapsül falan oluşması rüyalarıma girmeye baladı....

Cnm ben ameliyattan 2 hafta sonra kontrole gittiğimde dikişin üzerindeki bantı çıkardı sadece bişey de söylemedi.Hatta dreni çıkarırken ben gördüm sağ taraftakini çektiğinde acıdı ama o kadar değil kolay oldu diğeri sol taraftakini çekti dren hortumu gelmeyince yapışmış demekki elinde küçük kesici jilete benzeyen bişeyle ipi kesti heralde öyle geldi dren hortumu.Biraz önce asistanını aradım anlattım Veli bey çarşamba cumartesi günleri kontrol günüymüş cumartesine ayarlamaya çalışıcam.Amanın:18: 2 ay oldu şimdiye kadar yapışmıştır yapışacağı kadar içim ürperdi şimdi.:18:

Yok canım,sende .Sen koskocaaaaaa meme büyütme ameliyatı oldun yani.Şimdi küçücük bir tanecik dikiştenmi korkacaksın yahuu... Benim arkadaşım dayanıklıdır,korkmaz öyle şeylerden Kaçta gideceksin kızzz..geliyim elini tutayım korkarsan

İyi olur Arzumcum sana ihtiyacım varrrşaka bi tarafa cnm çok doğru dayanıklıyım dır övünmek gibi olmasın o kadar şey atlattım canlı canlı dikildim bundanmı korkacam ayol Allah beterinden korusun yeterki.

Bana bir alo demen yeterli canım Hemen yanında bitiveririm,unutma bunu
Tamam hayatım unutmam sende ihtiyacın olduğunda elimden geleni yaparım sen de bunu unutma olur mu gerçek dostluklar kolay bulunmuyo çevremizde o kadar iki yüzlü insan varken.

lioncumm tatlım ihmal etme sakın bu hafta doktoruna görünn mutlaka,,önemli bişey deildir zaten ama önemli duruma gelmemesi için sen önlemini all

Canım,eşinin sana şart koştuğu ama senin asla yapamayacağın şeyi çok merak ettim :44:İnşallah eşini ikna edersin canım.Bende Evliyim,çok uğraştım eşimi ikna etmek için Ama kadının Fendi erkeği yendi işte

Canım geçmiş olsun.İçi tuzlu suyla dolu olan silikonlarda zamanla hacim kaybı ve patlama riski var.Artık bu tür protezler kullanılmıyor zaten..Silikon jel protezler hem daha güvenilir hemde patlama,hacim kaybı gibi riskleri yok.Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsin Bence iyi bir cerrahla görüş,pişman olmayacaksın

aslında şart koştuğu şeyi yapamıycamı biliyor bu durumdan vazgeçmemi bekliyor ama nafile ben uğraşıyorum inş. iknaederim

Biraz televizyon izliyim barii .. Kimsecikler yok burada :44: Yarın yani bugün... Anlayın işte gece yarısını geçti saat görüşürüz kızlar.Hepinizi öptüm..Mucuk ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…