• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

günaydın canım benimmm:23::23::23:
Hayatım resimlerden gözümü alamadım:23: maşallah topiğe bi baktım resimler eklenmiş gözüm gönlüm açıldı.shans18,alexus, sen,arzum ,incilya da var tabi fiziğinize hayran kaldım söylemeden edemeyecem.En iyisi sporla fazla vakit kaybetmeyeyimde estetik cerrahların kapısına dayanayım bari.

Hayatım resimlerden gözümü alamadım:23: maşallah topiğe bi baktım resimler eklenmiş gözüm gönlüm açıldı.shans18,alexus, sen,arzum ,incilya da var tabi fiziğinize hayran kaldım söylemeden edemeyecem.En iyisi sporla fazla vakit kaybetmeyeyimde estetik cerrahların kapısına dayanayım bari.

canım benım mıllet tatılden dondu eklıyor valla fotoları:D bence sen de iyi durumdasın canım.nıye bu kadar sıkayet edıyon kı.senınde fizik cok ıyı:34:

canım benım mıllet tatılden dondu eklıyor valla fotoları:D bence sen de iyi durumdasın canım.nıye bu kadar sıkayet edıyon kı.senınde fizik cok ıyı:34:
Cnm benim benim fizik iyi görünüyoda kotlara sığamıyorumki sıkılaşayım istiyorum sadece o kadar.

sabah, sabah bir actim forumu gozum gonlum acildi herkez foto koymus cok guzel kizlar masallah hepinize:)

Lioncuğum...inan senin fiziğin de gayet güzel..özellikle popon maşallah !!!!

Lioncuğum...inan senin fiziğin de gayet güzel..özellikle popon maşallah !!!!
Teşekkür ederim tatlım ay :17:çok utandım
shans18
benim de tatile ihtiyacım vaaaaarrrrrr....çalış çalış artık öldük :((((((...
Aynen bende tatil hakkımı istiyorum gelsin bayram tatili kendimi ordan oraya atacam bütün kurtlarımı dökecem ))))))))))

Yavrum şu şartı bizimle paylaşacakmısın yoksa meraktan patlatacakmısın bizi :51:

canım paylaşılacak bi şey olsa paylaşmayı bende isterim burda söyleyemem biraz borcumuz var o bitsin inan şart filan dinlemiycem şimdi onu bekliyorum tatildede ne kadar bu durumdan rahatsız olduğumu gördü bilemiyorum artık şimdilik bekliyorum

canım paylaşılacak bi şey olsa paylaşmayı bende isterim burda söyleyemem biraz borcumuz var o bitsin inan şart filan dinlemiycem şimdi onu bekliyorum tatildede ne kadar bu durumdan rahatsız olduğumu gördü bilemiyorum artık şimdilik bekliyorum

Canım,inşallah en kıssa zamanda hayal ettigin görünüme,gögüslere kavuşursun sende diyim o zaman :34: Hepimiz eşlerden yana bazı sıkıntılar çektik ama aştık bunları.Eminim sende aşacaksın :29: Şans seninle olsun.Çok güzel mutlu haberlerle aramızda olursun inşallah ;)

Bu arada Shans arkadaşımızla yazıştık biz onun albümündede diyoruzki bir hafta sonu toplanıp havuz partisi yapalım....:52::52: Ne dersiniz kızlar,kim katılmak ister parmak kaldırsın bakiyim :3:

Back