Hayatım resimlerden gözümü alamadımgünaydın canım benimmm
Hayatım resimlerden gözümü alamadımmaşallah topiğe bi baktım resimler eklenmiş gözüm gönlüm açıldı.shans18,alexus, sen,arzum ,incilya da var tabi fiziğinize hayran kaldım söylemeden edemeyecem.En iyisi sporla fazla vakit kaybetmeyeyimde estetik cerrahların kapısına dayanayım bari.
Cnm benim benim fizik iyi görünüyoda kotlara sığamıyorumki sıkılaşayım istiyorum sadece o kadar.canım benım mıllet tatılden dondu eklıyor valla fotolarıbence sen de iyi durumdasın canım.nıye bu kadar sıkayet edıyon kı.senınde fizik cok ıyı
sabah, sabah bir actim forumu gozum gonlum acildi herkez foto koymus cok guzel kizlar masallah hepinize:)
Hayatım resimlerden gözümü alamadımmaşallah topiğe bi baktım resimler eklenmiş gözüm gönlüm açıldı.shans18,alexus, sen,arzum ,incilya da var tabi fiziğinize hayran kaldım söylemeden edemeyecem.En iyisi sporla fazla vakit kaybetmeyeyimde estetik cerrahların kapısına dayanayım bari.
Valla forum bugün coşmuş..Hepside tatil fotolarıCanım tatil çekti...Gelsin şu bayram artıııkkkkk.....
Teşekkür ederim tatlım ayLioncuğum...inan senin fiziğin de gayet güzel..özellikle popon maşallah !!!!
Aynen bende tatil hakkımı istiyorum gelsin bayram tatili kendimi ordan oraya atacam bütün kurtlarımı dökecem ))))))))))shans18
benim de tatile ihtiyacım vaaaaarrrrrr....çalış çalış artık öldük(((((...
sabah, sabah bir actim forumu gozum gonlum acildi herkez foto koymus cok guzel kizlar masallah hepinize:)
Teşekkür ederim tatlım ayçok utandım
Aynen bende tatil hakkımı istiyorum gelsin bayram tatili kendimi ordan oraya atacam bütün kurtlarımı dökecem ))))))))))
Valla forum bugün coşmuş..Hepside tatil fotolarıCanım tatil çekti...Gelsin şu bayram artıııkkkkk.....
Yavrum şu şartı bizimle paylaşacakmısın yoksa meraktan patlatacakmısın bizi
canım paylaşılacak bi şey olsa paylaşmayı bende isterim burda söyleyemem biraz borcumuz var o bitsin inan şart filan dinlemiycem şimdi onu bekliyorum tatildede ne kadar bu durumdan rahatsız olduğumu gördü bilemiyorum artık şimdilik bekliyorum
bende 4 gözle bekliyorum bayramı. millet kapkara oldu ben bembeyaz geziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?