ahanda bir 400 lük taş daha olduben sölim bu foruma biriniz fazlasınız bizim yürekler ikinizide kaldırmaz biriniz gidiyosunuz
ooo piti piti karamela sepetiiii...........
neyse üsturuplu tebriğimizi edelim önce sonra yine şaşırırız
papatyacım geçmiş olsun hoş geldin aramızaağrın sızın olmamış çok şanslısın maşalah diyelim
kendine dikkat et ağrım yok diye hafife alma sonuçta bir ameliyat geçirdin
çok öpüldün cnm yeni cicişlerinle mutlu mesut yaşa emi
arzummmmm memetörümmsen bal gibi hatunsun vala ne diyim,,kimbilir bi gün belkide buluşuruz bedenende
istanbulda olsaydım katılırdım kesin ama malesefff
kızlarrrr hepinize kocaman bir merhabaaa..
evime geldim bugün ağrım sızım yok çok şükür
iyi dilekleriniz için hepinize çok çok teşekkür ediyorum.arzuma da ayrı teşekkür ediyorum sağolsun geldi yanıma yalız bırakmadı benii
bu arada fotolardan daha bomba bir hatun onu söyliyim yanii
sabah hasan bey geldi yanıma işte baktı ne çabuk ayaklandınız böyle benim görmek istediim hasta profili bu işte falan dedi
pazartesye pansuman için çağırdı ağrı kesici ve antibiyotik vermiş gerçi daha hiç ağrıkesici kullanmadım
ya kızlar bana kasaltı ve 400 cc çok ağrılı olur demişlerdi başka arkadaşlar ama kimsenin gözü korkmasın valla ben korkmuştum açıkçası çok ağrım olucak diye ama allaha şükür çok rahat geçirdim sadece amelyattan sonra birkaç saat ağrım oldu o kadar çok rahat bir ameliyatmış düşünenler hiç durmasınlar valla bir an önce taşşş olsunlar
ayy sabahtan beri aynanın karşısındayım zaten sevip duruorumgerçi daha şişler var tam şeklini tabiik almadı ama inanın bu hali bile beni çok mutlu ediyor eve geldiğim gibi önceden çirkin duran elbiselerimi hemen denemeye başladım zaten süper duruo kızlarr düşünenler mutlaka yaptırsın
hasan bey de çok iyi allah razı olsun şakacı ilgili insanın stresini alıveriyor valla
benden şimdilik inciler bu kadar kızlarrr
öpüldünüzzz
geçmiş olsun papatyacıımmm
sende atlattın bittii aramıza bi bomba daha katıldı
bundan sonrada umarım rahat bir iyileşme süreci geçirirsin cnm sen ben ve arzum bigün hepberaber muaynehanede denk geliriz umarım. öptüm çok
Papatya hayırlı olsun,iyi olmmana ağrının sızının olmamasına çok sevindim.
masallah canım cok gecmıs olsun
geçmiş olsun!!!! aramızda görmek ne güzel:)))))....güle güle kullan ...:))))
geçmiş olsun papatyacıımmm
sende atlattın bittii aramıza bi bomba daha katıldı
bundan sonrada umarım rahat bir iyileşme süreci geçirirsin cnm sen ben ve arzum bigün hepberaber muaynehanede denk geliriz umarım. öptüm çok
papatyacım çok sevindim senin için ameliyatın güzel ve sorunsuz geçmiş çok şükür şimdiden belliki iyileşme sürecide sorunsuz olacak,,,sende memeliler kervanına katıldın sonunda hayırlı olsun güle güle kullan şişlerin inincede dökül ortalığa
darısı bana ve tüm bekleyenlereeee
cok gecmis olsun papatya10 gule gule kullan cicislerini.
tebrikler canim ne guzel mutlu olmana sevindim :)))
çok çok geçmiş olsun.. güle güle kullanın.. 400 cc woowwwww diyorummm
papatya arkadaşım, ağrı eşiğin yüksek olabilir. az ağrı çekebilirsin ama bu çok rahat davranman ve hareket etmen anlamına gelmemeli. iyileşme sürecinin başındasın. dikiş yerlerini zorlamamalısın. giysi deneme konusunda da acele etme derim.
çok sevindim, biri daha katıldı aramıza. :112: geçmiş olsun güzelim.
wauwwww 400 cc keşke sığabilselerde benimde öyle olsa ama malesef dok ölçümü yaptı 250 dedi birazdaha büyük olsun dedim ama yanaşmıyor yaaa 250cc çok minik olurmu 1.62 boy kilom 49 inşş.. senin gibi benimde ameliyatım sıkıntılı geçmez
ahanda bir 400 lük taş daha olduben sölim bu foruma biriniz fazlasınız bizim yürekler ikinizide kaldırmaz biriniz gidiyosunuz
ooo piti piti karamela sepetiiii...........
neyse üsturuplu tebriğimizi edelim önce sonra yine şaşırırız
papatyacım geçmiş olsun hoş geldin aramızaağrın sızın olmamış çok şanslısın maşalah diyelim
kendine dikkat et ağrım yok diye hafife alma sonuçta bir ameliyat geçirdin
çok öpüldün cnm yeni cicişlerinle mutlu mesut yaşa emi
Tüü tüü tüüü..Maşşallah sana canım benimİltifatlar içinde ayrıca teşekkür ederim canım Lütfen yazarmısın buradanda gögüslerimin fotolarda nasıl göründügünü,gerçekte nasıl göründügünü Yazki bilmeyen,görmeden birşeyler yazan arkadaşlarımıza gitsin
Yavrum ahrın olmadıgı sürece agrı kesici kullanma bence.Ama kendine dikkat etme konusunda arkadaşlara katılıyorum.Öyle hemen kıyafet denemeler falan bir problem yaşatabilir ve iyi giden durumunu tersine çevirebilir Allah korusun
Artık kendine bir konu açmanında zamanı geldi sanırım haa,ne dersinÖptüm çok,hep böyle iyi yorumlarınla,yazılarınla burada olursun inşallah canım ..Görüşürüz..
Şu Mübarek Ramazan çıksında hemen muayenehanede hepimizin olacagı bir gün belirleyelim kızlar..Süper olur valla
Selam Arkadaşlar.. Bende yani katildim bu siteye, paylaşmak istediklerim var benimde; ben 2003 de uzun bi araştırma ve git-gel döneminden sonra gögüs büyütmede karar vermistim, Nuri Battal' bi görüsmeden sonra kafama yatmisti. Protez tuzlu Su kullanildi, silikon pek istemiyordum. Arkadasla ayni gün yaptirdik, İyilesme dönemi iyiydi ama hastaneden cabuk cikarildigimizi düsünüyorum. 2011e kadar rahattim, 2011 sonlarına doğru sağ göğsümde bi sönüklük hisettim, Dr'a gidip ultrasonla bakildi ve gercekten incelme görüldü. Fazla vakit kaybetmedeni önerilen cerrahla görüsüp cikarttirdim, ve birdahada istemedim. Arkadasta bi sorun cikmadi, hala taşıyor. Şu an eski görüntümle barışık olmaya calisiyorum, son 2 aydır gene yaptirsammi diye düsünüp, yaşadığım o korkuyu, stresi düşünüp bi hayir vardır böyle olmasında diye vazgeçiyorum. Kararsizim, kendime eskisi kadar özen göstermediğimi farkediyorum.. Bu biraz üzücü bi tespit oluyor bazen
Cnm benim nasılsın bak herşey oldu bitti.Bundan sonrada gün gün iyileşirsin daha da iyi olursun kendini aynanın karşısında bulursun sürekli.Bundan sonra tadını çıkarırsın artık.bol bol oku kendine nazar değmesinmersi diyorum hepinize şekerler uyarılarınızı da dikkate alıcam emin olun
kabak arkim bana ölçüm yapmadı hasan bey ama boyum 1.72 kalçam da geniş olduğu için sen 400 ü kaldırırsın yinede ameliyatta denicez demişti ama allah biliyor ben hep 400 istiyodum zaten özellikle arzunun bombaları gördükten sonra
ve ameliyata girerken bile aklımda hep bu vardı ya hasan bey 400ü dener de olmazsa vücuduma göre çok büyük durursa falan diye ama öyle durmamış şimdi bile bakıyorum önceden armut olan vücut şeklim şu anda tamamen uyumlu görünüyordoktorun 250 demişse bir bildiği vardır bence ama ben hasan beye de özellikle söylemiştim dikkat çekici bişey istiyorum ben demiştim aa o kar bıçak altına yatıyom anam olmuşken tam olsunn
bu arada evet arzumun cicileri öyle fotolardan göründüğü kadar kocaman değil evet çok çok hoşlar ama fotolar daha iri gösteriyor yaniiirahatladın mı yavrum
aslında hepimiz bir yerde de buluşabiliriz güzel olur bence
cicişlerim bugün biraz indi yumuşadılar uçlar daha dışa dönüktü bugün biraz daha ön tarafa doğru döndüler daha bir güzelleştiler sankim yawww
Kızlar benm dikişlerimin dren takılan yerinde hala iplik var düşmüyo 2 ay oldu.Her ikisinde de var dikişlerim iyileşti 1 ay sonra kontrolüm var elimlede koparmadım ipliği dren kısmı kızarık olması normal olabilirde bu iplik çıkarılacakmıydı yoksa kendiliğindenmi gidecek.
Sağol cnm ne bileyim anlamadım dreninde yarası kapandı kızarık duruyo sadece ama bakıyorum ip duruyo küçük bişey içerdeki dikişin ipliğimi acaba dışarı verdi şimdiye kadar düşmesi veya erimesi lazımdı neyse ancak Ramazan sonunda gidebilirim.Lioncuğum...hiç karşılaşmadım öle bir durumla....benim de drenlerim vardı..ama iplik yoktu...dr a sor bence((( .....geçmiş olsun
Kızlar benm dikişlerimin dren takılan yerinde hala iplik var düşmüyo 2 ay oldu.Her ikisinde de var dikişlerim iyileşti 1 ay sonra kontrolüm var elimlede koparmadım ipliği dren kısmı kızarık olması normal olabilirde bu iplik çıkarılacakmıydı yoksa kendiliğindenmi gidecek.
Sağol cnm ne bileyim anlamadım dreninde yarası kapandı kızarık duruyo sadece ama bakıyorum ip duruyo küçük bişey içerdeki dikişin ipliğimi acaba dışarı verdi şimdiye kadar düşmesi veya erimesi lazımdı neyse ancak Ramazan sonunda gidebilirim.
Sağol cnm ne bileyim anlamadım dreninde yarası kapandı kızarık duruyo sadece ama bakıyorum ip duruyo küçük bişey içerdeki dikişin ipliğimi acaba dışarı verdi şimdiye kadar düşmesi veya erimesi lazımdı neyse ancak Ramazan sonunda gidebilirim.
kızlar ameliyat fiyatınız hakkında bilgi verirmisiniz lüüütttfeeeennn :26:
Cnm sağol ordaki ip dikkatimi çekiyo kafama takıldı en iyisi gidip o ipi aldırayım.Kendim de çekip almadım bakıyorum kendi kendinede ip düşmüyo.Canım eriyen dikiş kullanılsaydı o dikişin çoktan düşmesi gerekirdi..Dren yerinde içten dikiş olmazBazen protezi koymak için açılan kesi yerinde içteki dikişler dışa atabilir.En kıssa zamanda doktoruna gidip o dikişten kurtul
Cnm sağol ordaki ip dikkatimi çekiyo kafama takıldı en iyisi gidip o ipi aldırayım.Kendim de çekip almadım bakıyorum kendi kendinede ip düşmüyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?