• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

mersi diyorum hepinize şekerler uyarılarınızı da dikkate alıcam emin olun :21: :21:
kabak arkim bana ölçüm yapmadı hasan bey ama boyum 1.72 kalçam da geniş olduğu için sen 400 ü kaldırırsın yinede ameliyatta denicez demişti ama allah biliyor ben hep 400 istiyodum zaten özellikle arzunun bombaları gördükten sonra:52:
ve ameliyata girerken bile aklımda hep bu vardı ya hasan bey 400ü dener de olmazsa vücuduma göre çok büyük durursa falan diye ama öyle durmamış şimdi bile bakıyorum önceden armut olan vücut şeklim şu anda tamamen uyumlu görünüyor :16: doktorun 250 demişse bir bildiği vardır bence ama ben hasan beye de özellikle söylemiştim dikkat çekici bişey istiyorum ben demiştim aa o kar bıçak altına yatıyom anam olmuşken tam olsunn :27: :27:

bu arada evet arzumun cicileri öyle fotolardan göründüğü kadar kocaman değil evet çok çok hoşlar ama fotolar daha iri gösteriyor yaniii :46: rahatladın mı yavrum :9: :9:

aslında hepimiz bir yerde de buluşabiliriz güzel olur bence :38: :38:
cicişlerim bugün biraz indi yumuşadılar uçlar daha dışa dönüktü bugün biraz daha ön tarafa doğru döndüler daha bir güzelleştiler sankim yawww :52: :52:

arkadaşım gülegüle kullan cicilerini kıskanmadım değil vallah napimmm 250 cc ye razı oldum dok genede deneyecek hiç yoktan iyidir diyorum inatla olmaz dedi amma benimkiler ultra minikmiş 70aa anca diyor o da neyse ayy eşimde duydu dalga konusuyum ultra mini olarak... inş sorunsuz ameliyat olayımda şimdi tek korkum kapsül falan oluşması rüyalarıma girmeye baladı....

Benim iç dikişim benyo yaparken çıkmıştı.Life takılmıştı sabunlanırken.Lifi çekyim derken ipte çıktı gitti :53: O an bayılacak gibi oldum,sonra kendi kendimi muayene ettim herşey normal :1: Panikleme dedim kendi kendime.Hemn dokorumu aradım,güldü tabi :16: Olacak birşeydi o dedi,geçmiş olsun dedi :34:
Hafif bi çekmede gelmiyorsa alınacak bir dikiş atılmış canım :34: Fazla kalmasın ama,deriye yapışıyor iyice çünkü.Alınırken agrı yapabilir :34:
Cnm ben ameliyattan 2 hafta sonra kontrole gittiğimde dikişin üzerindeki bantı çıkardı sadece bişey de söylemedi.Hatta dreni çıkarırken ben gördüm sağ taraftakini çektiğinde acıdı ama o kadar değil kolay oldu diğeri sol taraftakini çekti dren hortumu gelmeyince yapışmış demekki elinde küçük kesici jilete benzeyen bişeyle ipi kesti heralde öyle geldi dren hortumu.Biraz önce asistanını aradım anlattım Veli bey çarşamba cumartesi günleri kontrol günüymüş cumartesine ayarlamaya çalışıcam.Amanın:18: 2 ay oldu şimdiye kadar yapışmıştır yapışacağı kadar içim ürperdi şimdi.:18:

Cnm ben ameliyattan 2 hafta sonra kontrole gittiğimde dikişin üzerindeki bantı çıkardı sadece bişey de söylemedi.Hatta dreni çıkarırken ben gördüm sağ taraftakini çektiğinde acıdı ama o kadar değil kolay oldu diğeri sol taraftakini çekti dren hortumu gelmeyince yapışmış demekki elinde küçük kesici jilete benzeyen bişeyle ipi kesti heralde öyle geldi dren hortumu.Biraz önce asistanını aradım anlattım Veli bey çarşamba cumartesi günleri kontrol günüymüş cumartesine ayarlamaya çalışıcam.Amanın:18: 2 ay oldu şimdiye kadar yapışmıştır yapışacağı kadar içim ürperdi şimdi.:18:

Yok canım,sende .Sen koskocaaaaaa meme büyütme ameliyatı oldun yani.Şimdi küçücük bir tanecik dikiştenmi korkacaksın yahuu... Benim arkadaşım dayanıklıdır,korkmaz öyle şeylerden :34: Kaçta gideceksin kızzz..geliyim elini tutayım korkarsan :34::29:

Yok canım,sende .Sen koskocaaaaaa meme büyütme ameliyatı oldun yani.Şimdi küçücük bir tanecik dikiştenmi korkacaksın yahuu... Benim arkadaşım dayanıklıdır,korkmaz öyle şeylerden :34: Kaçta gideceksin kızzz..geliyim elini tutayım korkarsan :34::29:
İyi olur Arzumcum sana ihtiyacım varrr:14:şaka bi tarafa cnm çok doğru dayanıklıyım dır övünmek gibi olmasın o kadar şey atlattım canlı canlı dikildim bundanmı korkacam :19:ayol Allah beterinden korusun yeterki.

Bana bir alo demen yeterli canım :34: Hemen yanında bitiveririm,unutma bunu :54:
Tamam hayatım unutmam sende ihtiyacın olduğunda elimden geleni yaparım sen de bunu unutma olur mu gerçek dostluklar kolay bulunmuyo çevremizde o kadar iki yüzlü insan varken.:16:

lioncumm tatlım ihmal etme sakın bu hafta doktoruna görünn mutlaka,,önemli bişey deildir zaten ama önemli duruma gelmemesi için sen önlemini all:20:

ameliyat olan arkadaşıma geçmiş olsun diyorum mutluluğun her anlamda daim olsun ameliyat olmayan arkaşlarda bu mutluluğu tatsınlar insanın bedeninde özellikle kadınların bu anlamda noksanlıkları psikolojilerini ciddi anlamda etkiliyor sadece psikolojilerini değil tabi cinsel yaşantılarınıda aynı şekilde etkiliyor bende düşünüyorum bu ameliyatı 2 yıldır bu forumda gezip bi anlamda araştırıyorum birebir görüştüğüm dr. yok fakat forumdan takip ettiğim kadarıyla izmirdeki dr. biri aklıma yattı benim en önemli sıkıntım eşimi ikna edememek bu anlamda yaşadığım sıkıntıları anlattım bir kadın için allah elbetteki başka noksanlıkları sağlık problemleri kimseye vermesin bu problemi yaşayanlar beni çok iyi anlıyorlardır bana bir şart koştu işte onu yaparsam ikna olucak ama söylediği şeyi yapmam imkansız inş.ikna ederim de bende sizin aranıza katılırım.

Canım,eşinin sana şart koştuğu ama senin asla yapamayacağın şeyi çok merak ettim :44:İnşallah eşini ikna edersin canım.Bende Evliyim,çok uğraştım eşimi ikna etmek için :34:Ama kadının Fendi erkeği yendi işte :8:

Selam Arkadaşlar.. Bende yani katildim bu siteye, paylaşmak istediklerim var benimde; ben 2003 de uzun bi araştırma ve git-gel döneminden sonra gögüs büyütmede karar vermistim, Nuri Battal' bi görüsmeden sonra kafama yatmisti. Protez tuzlu Su kullanildi, silikon pek istemiyordum. Arkadasla ayni gün yaptirdik, İyilesme dönemi iyiydi ama hastaneden cabuk cikarildigimizi düsünüyorum. 2011e kadar rahattim, 2011 sonlarına doğru sağ göğsümde bi sönüklük hisettim, Dr'a gidip ultrasonla bakildi ve gercekten incelme görüldü. Fazla vakit kaybetmedeni önerilen cerrahla görüsüp cikarttirdim, ve birdahada istemedim. Arkadasta bi sorun cikmadi, hala taşıyor. Şu an eski görüntümle barışık olmaya calisiyorum, son 2 aydır gene yaptirsammi diye düsünüp, yaşadığım o korkuyu, stresi düşünüp bi hayir vardır böyle olmasında diye vazgeçiyorum. Kararsizim, kendime eskisi kadar özen göstermediğimi farkediyorum.. Bu biraz üzücü bi tespit oluyor bazen

Canım geçmiş olsun.İçi tuzlu suyla dolu olan silikonlarda zamanla hacim kaybı ve patlama riski var.Artık bu tür protezler kullanılmıyor zaten..Silikon jel protezler hem daha güvenilir hemde patlama,hacim kaybı gibi riskleri yok.Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsin :34: Bence iyi bir cerrahla görüş,pişman olmayacaksın :29:

Canım,eşinin sana şart koştuğu ama senin asla yapamayacağın şeyi çok merak ettim :44:İnşallah eşini ikna edersin canım.Bende Evliyim,çok uğraştım eşimi ikna etmek için :34:Ama kadının Fendi erkeği yendi işte :8:

aslında şart koştuğu şeyi yapamıycamı biliyor bu durumdan vazgeçmemi bekliyor ama nafile ben uğraşıyorum inş. iknaederim

Biraz televizyon izliyim barii .. Kimsecikler yok burada :44: Yarın yani bugün... Anlayın işte gece yarısını geçti saat :34: görüşürüz kızlar.Hepinizi öptüm..Mucuk ...:54:

Back