mersi diyorum hepinize şekerler uyarılarınızı da dikkate alıcam emin olun
kabak arkim bana ölçüm yapmadı hasan bey ama boyum 1.72 kalçam da geniş olduğu için sen 400 ü kaldırırsın yinede ameliyatta denicez demişti ama allah biliyor ben hep 400 istiyodum zaten özellikle arzunun bombaları gördükten sonra
ve ameliyata girerken bile aklımda hep bu vardı ya hasan bey 400ü dener de olmazsa vücuduma göre çok büyük durursa falan diye ama öyle durmamış şimdi bile bakıyorum önceden armut olan vücut şeklim şu anda tamamen uyumlu görünüyor doktorun 250 demişse bir bildiği vardır bence ama ben hasan beye de özellikle söylemiştim dikkat çekici bişey istiyorum ben demiştim aa o kar bıçak altına yatıyom anam olmuşken tam olsunn
bu arada evet arzumun cicileri öyle fotolardan göründüğü kadar kocaman değil evet çok çok hoşlar ama fotolar daha iri gösteriyor yaniii rahatladın mı yavrum
aslında hepimiz bir yerde de buluşabiliriz güzel olur bence
cicişlerim bugün biraz indi yumuşadılar uçlar daha dışa dönüktü bugün biraz daha ön tarafa doğru döndüler daha bir güzelleştiler sankim yawww
arkadaşım gülegüle kullan cicilerini kıskanmadım değil vallah napimmm 250 cc ye razı oldum dok genede deneyecek hiç yoktan iyidir diyorum inatla olmaz dedi amma benimkiler ultra minikmiş 70aa anca diyor o da neyse ayy eşimde duydu dalga konusuyum ultra mini olarak... inş sorunsuz ameliyat olayımda şimdi tek korkum kapsül falan oluşması rüyalarıma girmeye baladı....