kızlarrrr hepinize kocaman bir merhabaaa..
evime geldim bugün ağrım sızım yok çok şükür
iyi dilekleriniz için hepinize çok çok teşekkür ediyorum.arzuma da ayrı teşekkür ediyorum sağolsun geldi yanıma yalız bırakmadı benii
bu arada fotolardan daha bomba bir hatun onu söyliyim yanii
sabah hasan bey geldi yanıma işte baktı ne çabuk ayaklandınız böyle benim görmek istediim hasta profili bu işte falan dedi
pazartesye pansuman için çağırdı ağrı kesici ve antibiyotik vermiş gerçi daha hiç ağrıkesici kullanmadım
ya kızlar bana kasaltı ve 400 cc çok ağrılı olur demişlerdi başka arkadaşlar ama kimsenin gözü korkmasın valla ben korkmuştum açıkçası çok ağrım olucak diye ama allaha şükür çok rahat geçirdim sadece amelyattan sonra birkaç saat ağrım oldu o kadar çok rahat bir ameliyatmış düşünenler hiç durmasınlar valla bir an önce taşşş olsunlar
ayy sabahtan beri aynanın karşısındayım zaten sevip duruorum
gerçi daha şişler var tam şeklini tabiik almadı ama inanın bu hali bile beni çok mutlu ediyor eve geldiğim gibi önceden çirkin duran elbiselerimi hemen denemeye başladım zaten süper duruo kızlarr düşünenler mutlaka yaptırsın
hasan bey de çok iyi allah razı olsun şakacı ilgili insanın stresini alıveriyor valla
benden şimdilik inciler bu kadar kızlarrr
öpüldünüzzz