yaa kızlar allah aşkına bana akıl verin yaa kafayı yemek üzereyim benn
bilen biliyor zaten nişanlımı ikna etme çabalarımı onunda benimle oynamalarını en son ben paramı biriktirip ocak ayında yaptırmaktı planım,,tuçecimle görüşüktük cumarteside onun kontrolünde bende gidip muayene olacaktım söledim benimkine cumartesi gidicem doktora die,saçmala yaptırmıcaksın izin vermiyorum diyor,konuştuğumda tamam diyor iş ciddiye binince böyle yapıyor aynı durumda olupta ikna eden yokmu ya ne yapacam ben,,ama ne olursa olsun cumartesi gidicem doktora,,benim ne hissettiğimin hiç önemi yokmu yaa artık kararımıda verdim geri dönmem imkansız,,psikolojim gerçekten çok kötü
tucenin memişleri canlı canlı gördüm çook güzel olmuşlar ne güzel heyecan yaptık ama içine etti yine hevesimin off her yönden çok zor olacak benim içinnn
Sonuçta senin hayatın,senin bedenin bu canım.Kusura bakmasın ama herkes durması gereken çizgiyi bilmeli.Bir yerden sonrası benim özelimdir.Gereksiz vs bulmasını anlarım da izin vermemek ne demek,kendi vücudumla ilgili kararım için izin mi alacağım bir de?İşte kapı işte sapı valla.