çok geçmiş olsunççç inş bişey çıkmaz..
Beratti cnm geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir tahlil sonuçlarını bende merak ettim şimdi Allah şifa versin cnm.
sagol canim. umarim hersey yolundadir.ogrendigimde sonuclari bildiriririm . bu hafta sonu bizim evlilik yildonumumuz supriz biseyler hazirlamaliyimne yapsam ve ne hediye alsam acaba? 5.yila giriyoruz en tehlikeli yilmis. isabet olmus bu yil protez taktirmisim:)
Maşallah cnm benim mutluluğunuz bir ömür boyu sürsün inşallah.benim yıldönümü 2 ekimde 14.yılımıza girecez.Büyük oğlum da 8 ekimde doğmuştu yıldönümünden sonra kucağıma aldım en güzel hediye oldu.küçük oğlum 9 ağustosta bense 14 ağustos doğumluyum böyle denk geldi kıl payı yani.Bu arada oğlanla benim doğum günümde yaklaşmış.sagol canim. umarim hersey yolundadir.ogrendigimde sonuclari bildiriririm . bu hafta sonu bizim evlilik yildonumumuz supriz biseyler hazirlamaliyimne yapsam ve ne hediye alsam acaba? 5.yila giriyoruz en tehlikeli yilmis. isabet olmus bu yil protez taktirmisim:)
en tehlikeli yıl değilde .. evlilikte 1 3 5 yıl atlatırsan ne mutlu sanaymışş .. gerçi 5. yıla giriyoruz dedin.. bide o tehlikeyi atlatmaadık henüz :) 5. yılın içindeyiz.. çanlar çalıyoo halaa
kutlamayı unuttum nicee.. 5 yıllara hayırlısı ile mutlu bir şekildee..
Maşallah cnm benim mutluluğunuz bir ömür boyu sürsün inşallah.benim yıldönümü 2 ekimde 14.yılımıza girecez.Büyük oğlum da 8 ekimde doğmuştu yıldönümünden sonra kucağıma aldım en güzel hediye oldu.küçük oğlum 9 ağustosta bense 14 ağustos doğumluyum böyle denk geldi kıl payı yani.Bu arada oğlanla benim doğum günümde yaklaşmış.
Tam denk gelmiş yani istesen bu kadar denk gelmezdi heralde.cooook tesekkur ederim canim. benim dugun 7 agustos biz o gunu kutluyoruz ve nikah da 2 ekim:) seninle ayni gun yani benim ogullarimda 4 ekimde dogdular 9 ekimde benim dogum gunum:) ekim ayi esim icin baya masrafli oluyor anlayacagin
Kızlar yarin gögus ameliatim var butun gece gözüme uyku girmedi yarin bu saatlerde cicişlerime kavusmusolucam hala inanamiyorum şans dileyin bana olurmu
dun doktordaydim canim treden geldigimden beri mide bulantim vardi midem de problemim var galiba demistim ya, hafta sonundan beri bulantilarim artti birde cok halsizdim kafami kaldiramiyordum kan ve idrar tahlili yaptirdim bakalim sonuca gore doktor yonlendirecek.bugunde sabahtan arkadasim geldi iki cocuguda bende etti 4 cocuk): boyle idare ediyoruz iste:)
Kızlar yarin gögus ameliatim var butun gece gözüme uyku girmedi yarin bu saatlerde cicişlerime kavusmusolucam hala inanamiyorum şans dileyin bana olurmu
İnşallah cnm ameliyatın iyi geçer Allah yardımcın olsun iyi şanslar cnm dualarım seninle.Kızlar yarin gögus ameliatim var butun gece gözüme uyku girmedi yarin bu saatlerde cicişlerime kavusmusolucam hala inanamiyorum şans dileyin bana olurmu
sagol canim. umarim hersey yolundadir.ogrendigimde sonuclari bildiriririm . bu hafta sonu bizim evlilik yildonumumuz supriz biseyler hazirlamaliyimne yapsam ve ne hediye alsam acaba? 5.yila giriyoruz en tehlikeli yilmis. isabet olmus bu yil protez taktirmisim:)
Canım geçmiş olsunUmarım kötü birşey çıkmaz canımcıgım.Benimde midemde ara ara agrılar,kramplar,bulantılar oluyor.Doktora gitmiştimde endoskopi gerek diyince korktum,yaptırmadım..Valla ara ara sıkıntı veriyor ama bakalım artık,nereye kadar idare edersek artık.. Ben denedimde genelde sıkıntılı dönemler geçirdigim zaman oluyor.Sıkıntı tetikliyior midedeki agrıları ve bazen korkunç derecede agrı yapıyor.. İnşallah herşey normaldir canımcıgım...Bence 4 çocugun sıkıntısı tetiklemiştir senin bu agrıları Kız yoksa hamilemisin bulantı falan hee... Şaka şaka,istemezsin sanırım
yaa kızlar allah aşkına bana akıl verin yaa kafayı yemek üzereyim benn
bilen biliyor zaten nişanlımı ikna etme çabalarımı onunda benimle oynamalarını en son ben paramı biriktirip ocak ayında yaptırmaktı planım,,tuçecimle görüşüktük cumarteside onun kontrolünde bende gidip muayene olacaktım söledim benimkine cumartesi gidicem doktora die,saçmala yaptırmıcaksın izin vermiyorum diyor,konuştuğumda tamam diyor iş ciddiye binince böyle yapıyor aynı durumda olupta ikna eden yokmu ya ne yapacam ben,,ama ne olursa olsun cumartesi gidicem doktora,,benim ne hissettiğimin hiç önemi yokmu yaa artık kararımıda verdim geri dönmem imkansız,,psikolojim gerçekten çok kötü
tucenin memişleri canlı canlı gördüm çook güzel olmuşlar ne güzel heyecan yaptık ama içine etti yine hevesimin off her yönden çok zor olacak benim içinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?