çook gecmıs olsun canım..umarım bı sorun cıkmaz tahlıllerınde.
bıde 4 cocukla ısın ıyıcenemı zor..allah kolaylık versın canım
sagol canim insallah onemli birsey cikmaz moralim bozuk aslinda tahliller cikana kadar kafamdan birsuru sey geciririm artik.
yok canım bozma moralini.bısey cıkmaz inşallah
belki hiç bir yerim güzel değil ama popom maşşalah çok güzeldir.. ama bu ara spor yapsam iyi olacak sanki selülit çıkıyor gibi geldii.. almeda halt etmiş.. hiç sewmem o kızı.. bende sewerim oynamayı özellikle kalça hareketlerini..
Hadi bakalım,inşallah etkisini görürsün canımAma
malesef yerçekimine,yaşa bağlı deri gevşemesi sarkmasına engel olamıyoruz..
bu arada arzum yemek yapip gelicm demisti hala donmedi
bnm kiler 12 yaşında büyümeye başladı çok sevindim.. ama o kdr başladılar gerisi gelmedii o yaştan beri aynııı
Eeee... Herkes nerede bakiyim... Sizi bekliyorum
arzum bugun hep agladım snnirlerim bozuktu çok küçük oldu benimkiler diye aglayıp durdum..bugun doktoruma gidicektim randavum vardı ama erkendi kalkamadım gidemedim yarın gidicem herşeyi konuşucam ..ama moralim çok bozuk napsam bilmiyorum ..sizin de keyfnizi kaçırıyorum belki böyle sıkıcı konuşarak kusra bakmasın kimse ama paylaşmak istedim..
sevgili zulkut arkadasim, neden kendini bu kadar yipratiyorsun anlamiyorum. kendi vucuduna gore gordugum kadariyla goguslerin gayet guzel. eger daha buyuk protezi alabilecek gogus dokun olsaydi eminim doktorun ona gore bir protez yerlestirirdi.benim bir arkadasim bundan 7 yil once hic yok denecek kadar gogus dokusu oldugu halde buyuk bir potez taktirdi. 4 yil sonra sol gogsundeki protezi cikarmak zorunda kaldi buradaki doktorlar kendisine sordular tekrar protez takalim mi oda istemedi cunku cok acili bir surec gecirdi ve sogudu .sen ilerde evlenip cocuk sahibi oldugunda zaten gogus dokun esneyecek daha buyuk bir protez alabileceksin eee bide deforme olacak haliyle cocuk emzirme yas vs .. ucuncu bir operasyon mu gecirecksin bence bekle simdi bu haliyle memnun kal ilerde daha buyugunu yaptirabilirsin neden ikinci ucuncu bir operasyon gecireceksin ki hic yok yere.
aaa arkadaşın neden acı çekti ..analamadım bi sağlık sorunu mu yaşadı büyük taktığı için bunları bilmem iyi olacak sanırım teşekkür ederim..doktoruma da sorucam zaten ama çok büyük bir takıntı oldu ben de nasıl antayım size bilemedim..bide ödemler geçince baya bi iniş yaşadı göğüslerim moralim bozuluyor..
sende cok buyuk bir takinti oldugu kesin canim, merak etme anlatabildin bize:) ama dedigim gibi arkadasim meme dokusu olmadigi halde buyuk protez taktirdigi icin bu problemi yasadi. sende boyle bir problem yasamk istemiyorsan, su anda gayet guzel goguslerin kiymetini bil hic bosuna kenidini uzme
hmm haklısın böyle problemler olabilir bu yüzden doktorlar yapmıyorlardır belkide..ama ben doktorumla zaten görüşünce bu tür problemlerin olup olmayacgı konusnda bilgi almak istoyrum yarın sorucam işte..6 ay beklemek zorundayım da zaten..ama belki ben ilk taktrdgımda büyük taktrmadgm için ben de bi problem olmaz..çünkü sanırım 6 ay içinde bi esneme olacak memelerimde o yuzden belki 365 gbi bi cc varsa onu kaldrablir diye düşünyorum..tabi kendi kafama göre düşünmekle olmaz bu doktoruma danışıp sonra karar vericem bakalım hayırlısı olsun ..belki arkdşın ilk amelyatında cildi okdar esnek degilken çok büyük tktrdgı için böyle bir problem yaşamıştır ama doktorunun da bunu düşünmesi gerekrdi bence..şimdi protezsiz mi arkdşın ..bir de protez baskı falan mı yaptı nasıl bir acıydı
dun doktordaydim canim treden geldigimden beri mide bulantim vardi midem de problemim var galiba demistim ya, hafta sonundan beri bulantilarim artti birde cok halsizdim kafami kaldiramiyordum kan ve idrar tahlili yaptirdim bakalim sonuca gore doktor yonlendirecek.bugunde sabahtan arkadasim geldi iki cocuguda bende etti 4 cocuk): boyle idare ediyoruz iste:)
bende seviyorum canım ama olmuyor işte eğreti duruyor sanki üstümde kendimi bu konuda geliştirmek istiyorummm
zaten bende spora artı olarak dans düşündüm ama videoları görünce kendimden utandım benmi dans edecem dieneyse artık kendi çapımda bişeyler yapacam maksat eğlenmek ve göbekten kurtulmak,,sonra sevdiceğimede bi dans şov yaparım artık
güzel oluyor ya da olmuyo boşver her yerini salla gitsin insan acayip yoruluyoo o zmn. bazen spordan önce ısınma olsun diye oryantel oynardık biz :)) sallaaaa gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?