• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

evet ayarlıyacaz bi şekilde de .. ama bu ara borç var biraz.. birde ölee yüksek gelirli de değilizz. bende işe girmeyi düşünüyorum ztn .. kpss ye girdim ama seneye fln ancak atanırım gibi çok yüksek puan beklemiyorum çünkü.. o zmna kadar idaretten bi işte çalışmak istiyorum kısmet... dr kesinlikle çok önemli burda devlette bi dr vardı küçümseyip gitmedim bile konuşmaya çünkü herkes ben bu ameliyatı çok yaptım diyor burda denizlide.. adam meğer zorunlu hizmetteymiş şimdi ist da klinik fln açmış sanırım deniz küçükkaya çok pişman oldum şimdii.. ona gitmediğime.. o yzüden izmir istiyorum .. arkadaşların tavsiye ettiği dr lar ile görüşecem..

benim yaptirali iki ay oldu sentunus, esim hic yapay bulmadi gayet dogal olmuslar diyor sonuncta hergun elliyor, cok samimi oldugum iki arkadasima da itiraf ettim ve gosterdim uzerimde ince askili bluz oldugu halde anlamamislardi degisikligi. acip gosterdigimde ise cok dogal buldular hatta ikiside bu kis yaptirmaya karar verdi.

gerçekten mi çok sevindim buna:))
peki seninki ne kadarlık bi büyütmeydi kaç beden büyüdü yani sormamda bi sakınca yoktur umarım

aynen ben de kalçamı beğeniyorum :)
biraz kocaman ama küçük olmasından iyidir..
bu cup ölçüsü falan nasıl oluyo?

forumda var doğru sütyen ölçüsünü bulma gibi bişey.. şimdi meme altından ölçeceksin bide meme ucundan ölçeceksin aradaki farka göre A B C D oluyo ama kaç farkla A B C D tam bilmiyorum mesela bnm kiler küçük zayıfımda biraz. meme altı 72 meme ucundan 79 bnm kisi. arada 7 fark var.. ben 18 fark fln olsun isterim..

olmuyo ben çok denedim hurma büyütüyo dediler her gün hurma yedim çinko tablet aldım.. çinko eksikliğinden diyee ıhhh yok olmuyoo.. haplarıda kimse önermiyoo sadece adet dönemindeki gibi geçici bi dolgunluk veriyolarmışş boşaa kaç kutu millet albress kullandıı bi ara heryerde reklamı vardı bak artık yok bile millet uyandıı artık

eğer çinko eksikliğin yoksa durup dururken çinko hapı içme. çinko testi yaptır tırnak kırılması, tırnak katı kalkması, yoğun saç dökülmesi gibi şikayetlerin varsa. dahiliye uzmanına git, o zaten bu testi de isteyecektir senden.
gereksiz yere aldığımız vitaminler, mineraller nedeniyle vücudumuzdaki faydalı ne varsa onları da öldürüyoruz.
başı ağrıyınca ağrı kesici içmeye kalkanları da anlamam. kışın muz, yazın kiraz. baş ağrısı için iyidir. daha çok örnek var. tatlı yiyelim tatlı konuşalım diye bu örneği verdim. :3:

forumda var doğru sütyen ölçüsünü bulma gibi bişey.. şimdi meme altından ölçeceksin bide meme ucundan ölçeceksin aradaki farka göre A B C D oluyo ama kaç farkla A B C D tam bilmiyorum mesela bnm kiler küçük zayıfımda biraz. meme altı 72 meme ucundan 79 bnm kisi. arada 7 fark var.. ben 18 fark fln olsun isterim..

hmm şimdi anladım canım sağol benim altı 77 ucu 89 çıkıyo böyle hesaplandığını bilmiyodum ben de en azından 5 cm büyütmek istiyorum..
fiyatları nasılmış bu konuda bilginiz var mı?

benim 425cc takildi canim. b cup idi d cup oldu ameliyattan sonra eski kiyafetlerimi giyemiyecegimi dusunmustum genelde hepsi s bedendi ama hepsi gayet guzel oldu hatta simdi eskisinden daha cok yakisiyor diyebilirim.tek fark eskiden pedli sutyenler giyiyordum simdi ince pedsiz sutyenler kullaniyorum.

beratti ben bile kadın olduğum halde ellesem anlamam yaa doğal mı değil mi daha önce hiç meme ellemedim ki :DD bnm kileri memeden saymayalım.. kızım bile eşim tomb raider diye bi oyun var onu oynarken orda angelina jolie gibi bi ffüze gibi memeleri olan kadın görmüş aaa baba bu kadının memeleri var demiş.. yavrum zavallı oda meme göremedi. :)

hmm şimdi anladım canım sağol benim altı 77 ucu 89 çıkıyo böyle hesaplandığını bilmiyodum ben de en azından 5 cm büyütmek istiyorum..
fiyatları nasılmış bu konuda bilginiz var mı?

iyiymiş senin meme dokun var.. fiyatlar tamamen dr ile alakalı sanırım.. 4500 ile 8000 9000 e kdr çıkıyor sanırsam ama ameliyat olan arkadaşlar seni daha iyi bilgilendirir.

benim 425cc takildi canim. b cup idi d cup oldu ameliyattan sonra eski kiyafetlerimi giyemiyecegimi dusunmustum genelde hepsi s bedendi ama hepsi gayet guzel oldu hatta simdi eskisinden daha cok yakisiyor diyebilirim.tek fark eskiden pedli sutyenler giyiyordum simdi ince pedsiz sutyenler kullaniyorum.

ayy o pedsiz südyenlere o kadar özeniyorum ki anlatamam:)
benim de b cup şimdi medium yada small giyiyorum ama bence de cup büyüse daha güzel oturucak kıyafetler..

iyiymiş senin meme dokun var.. fiyatlar tamamen dr ile alakalı sanırım.. 4500 ile 8000 9000 e kdr çıkıyor sanırsam ama ameliyat olan arkadaşlar seni daha iyi bilgilendirir.

fiyatlar yüksekmiş ancak çalışmaya başlayınca olur artık
bide ben ameliyat denen şeyden korkuyorum olmassa daha da kötü olursa falan diye ne bilim enfeksiyon olur alerjik bişey olur falan böyle garip şeyler gelip beni bulursa diye..

beratti ben bile kadın olduğum halde ellesem anlamam yaa doğal mı değil mi daha önce hiç meme ellemedim ki :DD bnm kileri memeden saymayalım.. kızım bile eşim tomb raider diye bi oyun var onu oynarken orda angelina jolie gibi bi ffüze gibi memeleri olan kadın görmüş aaa baba bu kadının memeleri var demiş.. yavrum zavallı oda meme göremedi. :)

:52::52:cok alem bu cocuklar ya):) benimde 3.5 yasinda kucukler, onlar bazen goruyorlar masaj yaparken memisleri ne kadar dikkat etsemde ooooo anne ne guzel memislerin var diyorlar ve ustume saldiriyorlar::))

sende bir an once yaptirip istedigin gibi goguslere kavusursun insallah canim, bol bol keyfini cikarirsin. saglimiz yerinde olsunda bi sekilde insan kafasina koydugunda yaptiriyor darisi senin basina

sagligimiz yerinde olsun da canim insan kafasina koydumu ne olursa olsun yaptiriyor. insallah sende bir an once yaptirip istedigin goguslere kavusur bol bol keyfini surersin. o gunlerin acisini cikartirsin.

Arkadaşlar....Bizi bizden başkası anlamaz.Gögüslerimizde yaşadığımız görüntü,şekil bozukluğu,küçüklük büyüklük,asimetri durumu....Bu yüzden ailemizle yaşadığımız sorunları ve bizim aramızda yaşadığımız sohbetleri ayrı bir konuda paylaşmanın daha doğru olacağını düşünerekten bu konuyu açmak istedim.Selam sabah,buluşmalar,organizasyonları,geyik sohbetlerini buradan yaparsak diğer konularda kirlenmez,güzel bir paylaşım geyik olur diyorum.Siz ne dersiniz???Eeee....O zaman hadi sohbete :52:

çok iyi fikir :) bende yeni üyeyim buraya, merak ettiklerim, paylaşmak istediklerim var.

berattıcım bı kac gundur yoktun nerelerdeydın ?

dun doktordaydim canim treden geldigimden beri mide bulantim vardi midem de problemim var galiba demistim ya, hafta sonundan beri bulantilarim artti birde cok halsizdim kafami kaldiramiyordum kan ve idrar tahlili yaptirdim bakalim sonuca gore doktor yonlendirecek.bugunde sabahtan arkadasim geldi iki cocuguda bende etti 4 cocuk): boyle idare ediyoruz iste:)

dun doktordaydim canim treden geldigimden beri mide bulantim vardi midem de problemim var galiba demistim ya, hafta sonundan beri bulantilarim artti birde cok halsizdim kafami kaldiramiyordum kan ve idrar tahlili yaptirdim bakalim sonuca gore doktor yonlendirecek.bugunde sabahtan arkadasim geldi iki cocuguda bende etti 4 cocuk): boyle idare ediyoruz iste:)

çook gecmıs olsun canım..umarım bı sorun cıkmaz tahlıllerınde.
bıde 4 cocukla ısın ıyıcenemı zor..allah kolaylık versın canım

Back