Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Sonuçta senin hayatın,senin bedenin bu canım.Kusura bakmasın ama herkes durması gereken çizgiyi bilmeli.Bir yerden sonrası benim özelimdir.Gereksiz vs bulmasını anlarım da izin vermemek ne demek,kendi vücudumla ilgili kararım için izin mi alacağım bir de?İşte kapı işte sapı valla.

kızlar hepinize muck muck yapıyorumm
çok tatlısınızz
vuslata az kaldı
bu arada annemden inciler.. kızım ne gerek vardı gel vazgeç şu işten ya bişey olursa nasıl korkmuyosun sen..falan filann
aaa dedim anne sen benden tırsık çıktın valla ameliyata gircek olan benim yanii bu yola baş koydum ben senelerdir bugünü bekliyorum
ok yaydan çıktı artıkk çok geçç dedimm öylece bakakaldı

babamın hbri bile yok zavallım
umarım yarın size şen nağmeler yollarım buradan şimdilik hoşçakalınn

Yavrum,senden önce haberlerini ben veririm büyük ihtimal Hadi yat uyu,iyice dinlen bebeğim.Yarın senin için büyük gün Dediklerimi unutma Yarın görüşmek üzere beybi

Kızlar son 48 saattir hiç uyku uyumadım ve hala da cin gibiyim bu nasıl bir heyecandır zaten biraz önce de hasan bey geldi çızıkları attırdı gitti kac cc hasan bey dedim bellimi aman 300 olmasin lütfen 350-400 falan olsun dedim basladi gülmeye annem zaten döktürmeye devam arka fondan kızım napican o kadar büyük şeyleri diye bağrınıyo ayyy anne dedim lütfen ya sonra hasan bey 1 saate kadar ameliyata alacağını söyledi beni kendisi gitti ama kokusu hala inanın burada Arzucum sanirim ögleden sonra falan cikicam gorusuruz insallah yavrum öptüm

neden istemiyor ki? mantıklı bir açıklaması var mı
ya hani tamamen kestirip atsaydı anlardım hep böyle yapıyor konuşunca ikna oluyor tamam diyor ama doktora gidecem deyince çark ediyor,,bende dedim ona ya vücut benim sana ne gibi bi zararı var yada ne seni rahatsız ediyor??işte sen hep böyle bişeyleri takarsın zaten yok göbeğim çıktı yok memelerim küçük yok dişlerimi yaptıracam...bende bu saydıkların benim psikolojimi etkilemiyor göbeği yemem eritirim dişlerim kötü deil sigarayı bırakıp bi temizletirim,,ama göğüslerimi napacam ben dedim kavga ettik sanki çok paramız varda istediğin şeye bak 2ay sonra dizilerin başlicak komple her yerini yaptır diyor bana,,yani onun için çokkk gereksiz buben şimdiye kadar onun istemediği hiçbirşeyi yapmadım oda öyle,ama bu kez yapacam başka çarem yok ya zaten maddiyat bi sıkıntı manevi destek istedim ondan onu bile yapmadııbide şöyle bişey var ne kadar rahatsız olduğumu kötü göründüğünü kendinden utandığımı falan söyledim yani herşeyi anlattım şimdi normal gibi duramam karşısında özel hayatımızı bitirecek böyle giderseee...zaten ben hiçbirşeyi haketmemm yaa onun gözünde lafa gelince göğüslerime finfuk demeyi biliyo şimdi normalmişim ama takıntılıymışımbir tek bu konu olunca evlenecez paramızı harcamayalım başka hiçbişeyde aklına gelmiyor evleneceğimizben anlayamadım kızlar valla siz anladıysanız bişey banada anlatın,,çok zor olacak çookk,,zor olsun ama olsun herşeye hazırımm,,dua edin kızlar yaa

bedeninin sahibi gibi davranmış. o beden sana ait.

diğer mesajında dikkatimi çeken ve hayretle okuduğum bir cümle var ki... "ben şimdiye kadar Onun istemediği hiç bir şeyi yapmadım" demişsin. sen sadece Onun için mi yaşıyorsun? senin mutluluğun ne olacak arkadaşım?

Yavruuummmm... Aman allahım o ne heyecanlı anlardır vallaha... Hasan bey seni çok iyi anladı bence Anneni asla dinlemeyecektir :)) Allah yardımcın olsun canım benim.Ameliyattan sonra ilk kendine geldiginde ağrıların olacak .. Ne olur sık dişini biraz,Agrı kesicilerle herşey kontrol altına alınacak bebeğim Allah yardımcın olsun... Yanına gelecegim bugün,bekle beni...

Bu arada biraz önce arkadaşımızı aradım ama kimse telefona bakmadı.Büyük ihtimalle ameliyata alınmıştır.Kızlar dua edelim arkadaşımıza.Kolay bir şekilde atlatsın,herşey gönlüne göre gelişsin inşallah...

Canım erkekler öyledir zaten..İş ciddiye binince,kadınlarda aklına koyduğunu yapma gerçeğe döndürme eylemi görünce saldırıya baskıya geçerler... Benim eşimde aynı durumları yapıyordu. Bu ameliyatı olmak istediğimi ilk söylediğimde saçmalama dedi ve beni dinlemedi bile.. Ama zamanla tekrarlamaya devam edince arada sert tepkiler verip olmaz dediği zamanda oldu,bakarız dediği zamanda oldu... Doktor görüşmelerine başlayacağım zamanda tepki verdi.Çünkü iş ciddiye biniyordu. Ama kafamı kullandım,önce bayan doktorlardan başladım görüşmeye.Çünkü erkek doktora asla izin vermezdi Para sorunu çıktı..Ne zamanki elinde araba anahtarıyla geldi işte ben tırnaklarımı çıkarttım... Valla erkek doktoru seçmeme bile gıkını çıkaramadı..

Ne kadar kocam olursa olsun benim hayatıma,bedenime uygun olacak,gerçekten ihtiyacım olacak bir şeye müdahale edemez..Ettirmemde..Büyük konuşuyorum bu ameliyat için bana bütçe saglamasaydı ayrılırdımda.. Benim mutluluğumu kendi kıskançlığı ve kararlarıyla engelleyemez... O kadarda degil yani..
Sizde biraz fazla önem veriyorsunuz gibi geldi.Bu kadar deger vermeyin,dediklerini yapmayın otoriterliginizi koruyun.Şimdiden bu kadar dinlerseniz her dediğine tamam diyipte kendi isteklerinizi bir kenara atarsanız işiniz var söyliyim... Sizin her isteginize,onun istemediği herşeye karşı gelir izin vermez.. Bu Zincir böyle devam eder durur...

Sizin kararlarınız sizin bedeniniz... Kimsenin karışmasına izin vermeyin... Ya iyilikle halledin,Yada zorla... Özür dilerim belki sert gelecek size ama be kafasına koyduğunu yapan bir Koç kadınıyım..Düşüncelerim böyle...

arkadaşım ben onun istemediği hiç bişeyi yapmadım evet çünkü oda aynı şekildee,,,sonuçta bu benim psikolojimi etkilyen bi konu ama bununla yaşayacak kişi o ve ben??acaba istemiyormu yani yapaylıktanmı korkuyor diyorum yoksa maddiyatmı yoksa millet ne der düşüncesimi anlayamadım,,sadece ona karşı gelerek bişey yapmak istemediğimden bu kadar üzülüyorum,,hani istiyorum ki o bana destek olsun,,ben göğüslerimin bu halindenn hiiç memnun değilim oda bunun farkında ama geçici olduğunu şimdilik taktığımı,burda okuduklarımdan dolayı böyle düşünüyorum sanıyor,,,ama öyle değil ben yıllardır bunu takmış durumdayım,,evet okuduklarımdan etkilendim ki ben bile yanlış düşünüyormuşum bununla ilgili,,,ikna etmek için konuşacam tekrar onunla ama olmasada bişey değişmeyecek bu enim kararım ve mutluluğum ki onuda etkileyen bi mutsuzluk olacaksa,,böylesi daha ii rızası olmasada olacak yani ama üzülüyorum işte ve geriliyorum...

haklısın cnm çok doğru söylüyorsun aynılarını bende ona söyledim,,neden herşeye engel olmak istiyorsun benim mutluluğumun senin için önemi yokmu vs vs bundanmı mutsuzsun,,saçmalıyorsun yapınca nolacak,,çok mutlu olacam kendime güvenim artacak psikolojim düzelecek,senin yanında kendimi her durumda rahat hissedecem vs...ama dik kafalı ve inatçı ben bi süre sonra ikna etmeye çalışmıyorum ve ters konuşuyorum sen böyle yapıyorsan benden hiç onay bekleme git yap ne istiyosan beni ilgilendirmiyosun bende istediğimi yaparım falan diyor,,istediğimi yaparım derken biz 8 senedir birlikteyiz cnm 2senedir nişanlıyız kendi çabamızla evlenecez hiiç desteğimiz olmadığı için 5milyar falan bizim için çok önemli,,ama onuda söyledim bu kadar sene bekledim 3 5 ay paramı biriktirip yaptıracam senide sıkıntıya sokmicam DESTEK ol ya istediğim bu dedim ama sonuç kavgayla sonuçlandı,,,HATTA BU KONU YÜZÜNDEN AYRILACAM ARTIK SENDEN BİLE DEDİM,çocukmuyum ben tamam diyorsun sonra vazgeçiyorsun psikolojimi en çokta sen bozdun dedim...
bakalım zaman neyi gösterecek onu kırmayı göze alarak cumartesi tuçeyle doktora gidersem bi adım atmış olacam ve kararlı olduğumu anlayacak,,:44::44:

Konuya ek olarak nacizane bende kendi fikrimi belirteyim.Kesinlikle ve kesinlikle Arzum'a katılıyorum.Bende hayatımda ilk defa kendi adıma kendi başıma bişeyler yapmaya başladım.Bende kafasına koyan ve yapanlardanım.Şimdiye kadar sürekli huzursuzluk çıkmasın diye eşimin sözüne gittim çünkü karakter olarak eşim daha agresif ve alıngan ben daha uyumluyum ama bi yere kadar artık.Her istediğim şeye engel koyunca bende kuyruğumu kaldırdım tabi.Baştan yüz veripte tepenize çıkartmayın sonra tepenizden inmez benden söylemesi cnm.Göğüs içinde hiç eşime doktorlarla görüştüğümü gün aldığımı dahi söylemedim yine engel koyacak diye taki son ameliyat olacağım haftaya kadar hiçbişey söylemedim şok oldu olmaz dedi her konu açıldığında ben çok istediğimi söylüyodum ama yok yine engel aman onun ne istediği değil benim ne istediğim ve nasıl mutlu olacağım önemli artık kusura bakmasın başkasını memnun edeceğim diye kendimi de feda edemem bundan sonra.Ben kendimi memnun ve mutlu etmeye çalışıyorum artık.
tuannan cnm sen araştırmaya başla nişanlının bilmesi gerekmiyo zamanı geldiğinde söylersin nasılsa ama sen kendin adım at bunun için nişanlının gönlünü keyfini beklersen cnm hayaline kavuşmak içinde geç kalırsın para kısmını da bi şekilde ayarlarsın merak etme.Şimdilik konuyu kapat günü zamanı gelene kadar da açma konuyu boşu boşuna hevesini kırar ve üzülürsün.Merak etme ameliyat sonrası öyle bir üstüne düşerki peşinden ayrılmaz hatta iyikide yaptırmışız der.

Cnm benim senin kadar bende heyecanlanıyorum inan dua ediyorum cnm.Merakla bekliyoruz güzel haberlerini Allaha emanet ol tatlım öpüyorum seni.

lioncum tşk ederim cnm yaa çok haklısınız bende bir yengeç kadını olarak,,sevdiğim insanı üzmemk için herşeyi yaparım ama nedense bu kez çok zoruma gitti ya ben onun rahatsız olacağı hiçbirşeyi yapmadımki bu güne kadar bişey istedim ya üstelik ondan maddiyat beklemiyorum,,sadece yanımda ol yalnız bırakma beni dedim,,bide şöyle bişey var benim ondan başka kimsem yok bi annem bi ablam yanii,,herşeyimle ilgilenen yanımda olan o yine o olsun istiyorum ama olup olmamak artık onun kararına kalmış,,maddi kısmını şu an çalışıyorum yılbaşına kadar halletmeye çalışacam ve eğer o zmanda bu şekilde olursa tek başıma gidip yapacam,,sonrasında en fazla ne olabilirki 3gün konuşmaz ama kendiside daha mutlu olacak eminim,,,o izlediği şeylerde neye bakıyor göğüslere e ben bunu bile bile nasıl kendime güvenebilirim,,,kendime güvenim olmasındanmı korkuyor acaba,,kıskanıyormu,,yoksa gerçektenmi istemiyor,,,bu soruları düşünmek istemiyorum aslında ben ne istiyorum BÜYÜK GÖĞÜSLERİMİN OLMASInı O ZMAN OLACAK...
cumartesi doktora gidiyorum sorarsa gittim böyle böyle oldu dicem sormazsa anlatmicam taaki o gün gelene kadar,,saolun kızlarr ya desteğiniz içinn

bence sen istedgini yap..yaptırdıktan sonra nişanlında bayılacaktır eminim iyiki yaptrmışsın be beni dinlememişsin dicektir

ayy inşallah tatlım yaa o günleri iple çekiyorum
zaten eminim bayılacağındann,,akrep burcu benim deli sevgülüm,,işve cilve sever ahh bi memişlerim olsun ne cilveler yaparım ona
en iyisi ben onu böyle kandırsam daha iyiamannn artık uğraşmicamki onu ikna etmek için engel olmasında ben kendi kendime hallederimm bi sürede süründürürüm onu hatta avcunu yala derimm

ayy inşallah tatlım yaa o günleri iple çekiyorum
zaten eminim bayılacağındann,,akrep burcu benim deli sevgülüm,,işve cilve sever ahh bi memişlerim olsun ne cilveler yaparım ona
en iyisi ben onu böyle kandırsam daha iyiamannn artık uğraşmicamki onu ikna etmek için engel olmasında ben kendi kendime hallederimm bi sürede süründürürüm onu hatta avcunu yala derimm

Tamam cnm ya işte bu kadar ya merak etme erkekler dekolte sever ben evde askılı bluzlar straplezler giyiyorum gözlerini alamıyo artık televizyona değil bana dikiyo gözlerini.Ama göğüs yokken nerde öyle giyinmek bile istemiyodum.Sen yapacağını yap adımlarını at dr.la görüşmelerini yap gerisi de gelir istedikten sonra hiçbişey önünde duramaz.Zamanı geldiğinde cilveyle felan aklını çelersin hiç zor değil onların aklını başından almak.

gerçektende öyle valla bende severim böyle açık saçık giymeyi onun yanında yani hoşuna gider ufacık göğsüme bile nasıl bakıyo gerçi sütyenle büyülü gibi oluyorda
bi kezde kocaya karşı gelelim yaa nolacak yani sonuçta hem o hem ben mutlu olacaz bu şekildee,,,ayy inş çalışmaya devam ederimde bi sorun olmadan biriktiririm paracıklarımıda ocak ayında kimse tutamaz beni o zman
zaten eğer kendi yanımda olmazsa tuğçecim burda o benimle gelecek,,,
keşke kk kızlarının hepsi aynı şehirde olsaymış yaaa süper bi şey yeni bi arkadaşım oldu ve çok mutluyum bu durumdan,,ama olsun sizide uzaktan seviyorum ben(siz derken kendini bilen biliyor herkezi değil tabi)

Kızlar,yeni geldim eve.Papatya arkadaşımızın yanına uğradım.. Durumu gayet iyiydi.Kas altı yöntemi ile Meliyat olmasına rağmen gülüşüp konuştuk vallahi... Maşallah arkadaşımıza Hasan bey 400 cc yuvarlak High profil protez kullanmış Bomba gibiydi bomba Hemen size haber veriyim dedim.Gelişmeleri kendisi sizinle paylaşır artık ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…