Ama şöylede bir olay varki bazı doktorlarda var...Olayı,hastayı PARA olarak görmeyen,hastayı üzgün görünce içi burkulan,hastayla beraber üzülen,elinden geleni yapan,yapmaya çalışan...Revizyon ameliyatlarında tek kuruş almayan,hasta indirim isteyince -Tabiki olur,neden olmasın,diyebilen doktorlar..
İşte o doktorları ayakta alkışlıyorum...
Allah onları başımızdan eksik etmesin..Aldıkları paranın her kuruşu helali hoş olsun....
Bende okusaymışım kesin estetik doktoru olurmuşum herhal
Ama kendi kendimi ameliyat edemezdim, o var....
Geçenlerde başıma komik bir olay geldi paylaşayım sizinle...
Bir arkadaşım Yakup beye burun ameliyatı oldu.Beraber kontrole gittik.Tamam adam harika burunlar yapıyor ama fiyatını az çok bilirsiniz.Bana burnunuz çok kötü,feci.Ameliyat olmayı düşünmezmisiniz dedi
Ben şoktayım tabi...Dedimki ben iki kez ameliyat oldum,burun için size gelmiştim,muayene olmuştum ama söylediginiz ücret çok fazla (25.000 ytl ) Ben o fiyata ameliyat olamam,dedim.Ayrıca ben gögüs ameliyatı oldum, o kdara mutluyumki dedim burnumu hiiçç görmüyorum deim..Sonra yakup beye baktım,uzuuunn uzuuunnn.....
Adam o kadar kişinin burnunu yapıyor,tamam başarılı sonuçlar çıkarıyor ama kendine yapamıyor :26: O yüzden düşünüyorumki okusanda kendine faydan yok..Böylesi daha iyi ..Amannn boşver dedim kendi kendime..Güldüm sonradanda...Burnum feciymiş...
Yahu sen ne diyorsun,feci burum görmekmi istiyorsun..Neyse....