- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
Yakup beyin yaptığı burunları ben de beğeniyorum ama sana öyle söylemesi hiç hoş olmamış bence de.. ben çok pinpirikli biriyimdir mesela birinin bi yerinde ufak bir kusuru olsa da hemmen görürüm hiç gözümden kaçmaz ama karşımdaki insan bana sorsa şuram kötü mü diye kızarır bozarırım ama kötüdür diyemem yüzüne güzel der geçerim.hem sen oraya burun ameliyatı için görüşmeye de gitmemişsin arkadaşının yanında eşlik etmişsin hadi gel senin burnunu da yapalım şöyle böyle demesi gerçekten ayıp bence.. senin doktor hakkında söylediklerini okuyunca da çok güldüm arzum ya sen çok yaşa emi beni yorgunluktan bitap düşmüşken güldürdün :)
Canım,kişilik meselesi bu.Bende söyleyemem amann senin buran olmamış,fecisin falan..Ama bazende söylemek gerekiyor,söylemek var söylemek var..Dimi ama..Forumda sagolsun çok açık olan arkadaşlarda var,bazen kıskançlıktan bazende gerçekten bir kusur oldugunu gördüklerinden olumsuz hatta kırıcı yorumlar yapabiliyor...Kırıcı ve kıskançlıktan yapılan yorumlar zaten apaçık belli oluyorki onlar kişiliklerini ortaya atıp herkesin gözünden düşüyorlar.Ama gerçektende olmamış bir ameliyat sonucunada harika,olmuş demekte yanlış bana göre.Birşeyler söylenmeli,uyarılmalı Belki o kişi farkında degil,senin verecegin tavsiyeler ve uyarılarla gidip hakkını aramalı diye düşünüyorum...
Şimdi senin burnun feci,ameliyat olmayı düşünmezmisin demek...tabi biraz tuhaf...Birkerem benim burnum feci degil nokta nokta nokta...Burnum kusursuzda degil ama hiçbir doktor bu şekilde bir hastaya yaklaştıgında hasta gel yap burnumu demez.Doktor hakkında söylediklerim..Yani adam gerçektende harika işler çıkarıyor,bizzat şahit oldum.Ben herkesede diyorum.Maddi durumunuz elveriyorsa,burun ameliyatı düşünüyorsanız hiç düşünmeyin.Ameliyat sonucunu gün gün gördüm..Harika yani Ama belki doktor olarak yaklaşımı beni etkilemedi.Hiçbir doktor hiçbir hastaya feci kelimesi kullanmamalı.Hastayı üzmeden yaklaşmak en dogru yaklaşımdır...Olabilir ne diyelim artık...Buda bir kişilik meselesidir..
:))) Çokmu güldünn..??? Ne güzel,gülmek güldürebilmek,espirili yaklaşabilmek güzel şeydir..Buda kişilik meselesidir mesela Hep beraber gülmek,mutlu olmak dilegiyleee...Güzel paylaşımlarrr....