Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Ya dikkatimi çektide konu 282 defa görüntülenmiş 45 yorum yapılmış.Bakıp bakıp çıkmayın,birşeyler yazın öyle çıkın yahu.En azında selam sabah,hatır sorun :nazar:

Canım hayırlı olsun bu topik hepimize:KK66: Ya ben sorun yaşıyorum bikini alırken bu seferde:KK25: Üstü 40 beden altı 36 bakıyorum millet tuhaf tuhaf bana bakıyor(!) ameliyattan sonra böyle olucağını hiç düşünmemiştim:44: Küçüğü bi dert büyüğü bi dert:KK52:

Canım hayırlı olsun bu topik hepimize:KK66: Ya ben sorun yaşıyorum bikini alırken bu seferde:KK25: Üstü 40 beden altı 36 bakıyorum millet tuhaf tuhaf bana bakıyor(!) ameliyattan sonra böyle olucağını hiç düşünmemiştim:44: Küçüğü bi dert büyüğü bi dert:KK52:

Ay ayni seyi ben yazacaktim yahu. Bugun zekiden bikini bakayim dedim 38 bedenlerden tasti benm memeler yaaa:) olsa bi dert olmasa bi dert bi de kucuk mu oldu acaba diye uzuluyordum:) simdi alt ust ayri mi alcaz yani?

Yahu sıkıntı yaptıgınız şeye bakın....Bu sorun genelde hep olur zaten.Ya bikininin alt kısmını 40 beden üstünü 36 beden alsaydık ne yapacaktınız bakiyim :KK37: Şükredin,şükredin....Bende alt üst ayrı laıyorum valla.Artık mayokinide ne yapacagım bilmiyorum ama :KK9:

Kızlar Levent Pazarı'nda marka bikiniler,mayolar 35 YTL,haberiniz olsun :KK4:

herkese selaaaaaaaaaaam..kimse yokmu yauuuuuuu:26:eek:y ben erken uyanamıyorum sabahları pek takılamıyorum ama aklım hep burdaaaaaa:KK1:sen almışsındır şimdi en sexy lerinden..ohh sefan olsun nede yakışır benim arkdaşıma:KK16:

herkese selaaaaaaaaaaam..kimse yokmu yauuuuuuu:26:eek:y ben erken uyanamıyorum sabahları pek takılamıyorum ama aklım hep burdaaaaaa:KK1:sen almışsındır şimdi en sexy lerinden..ohh sefan olsun nede yakışır benim arkdaşıma:KK16:

Ben buradayım arkadaşımmmm :KK3: Valla bikini,mayo denemeden alamıyorum malesef :KK50: O yüzden almadım ama bir model vardı....:KK31: Çok hoşuma gitti,magazada görürsem deniycem sonrada gidip pazardan ucuza alacagım..Durun fotosunu paylaşayım bakın bakalım :KK34: $230820111655241154[1].jpg $155_350x350[1].jpg

ah arzum ahh.. o cici bikinileri, sütyenleri yüklüyorsun içim eriyor. gözlerim doluyor. :26:
bir gün daha bitti. zaman hızlı akmaya başladı. iyi ki işimiz gücümüz var. yoksa yaşlanırdım bu bekleme sürecinde. :KK52:
bu suratlar duygumu iyi ifade ediyor: :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Son düzenleme:
X