Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

ah arzum ahh.. o cici bikinileri, sütyenleri yüklüyorsun içim eriyor. gözlerim doluyor. :26:
bir gün daha bitti. zaman hızlı akmaya başladı. iyi ki işimiz gücümüz var. yoksa yaşlanırdım bu bekleme sürecinde. :KK52:
bu suratlar duygumu iyi ifade ediyor: :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Yahu gözlerin neden doluyor arkadaşım... :KK19: Sen gününü almışsın,bekliyorsun işte.Bak bu bikiniler,sütyenlerde sana fikir olması lazım...:KK34: Neler alabilirim,nerde ne varmış,hangisini alsam,hangisi yakışır....:KK52: Günler gelip geçiyor arkadaşım,giden günler geri gelmez ama sayılı gün geçer :KK34: Az kaldı,sabır herşey olacagına varır.Burada seninde mutluluguna ortak oluruz inşallah...:KK34:
Bu arada dudak dolgusu yaptıracagım bende :KK34: Haftaya çarşamba günü..Günler geçmiyor :KK31: :KK9:

Yahu gözlerin neden doluyor arkadaşım... :KK19: Sen gününü almışsın,bekliyorsun işte.Bak bu bikiniler,sütyenlerde sana fikir olması lazım...:KK34: Neler alabilirim,nerde ne varmış,hangisini alsam,hangisi yakışır....:KK52: Günler gelip geçiyor arkadaşım,giden günler geri gelmez ama sayılı gün geçer :KK34: Az kaldı,sabır herşey olacagına varır.Burada seninde mutluluguna ortak oluruz inşallah...:KK34:
Bu arada dudak dolgusu yaptıracagım bende :KK34: Haftaya çarşamba günü..Günler geçmiyor :KK31: :KK9:

arzum sıfırladın bu arada vucudunu bravo vallaha, ama bu estetık ısı cok tehlıkelı :))) bende dusunur oldum, yuz,kavıtasyon,burun,botox bı bakıyorum ınternet basında bunları arastırıyorum :)) teeeeee:KK1:

arzum sıfırladın bu arada vucudunu bravo vallaha, ama bu estetık ısı cok tehlıkelı :))) bende dusunur oldum, yuz,kavıtasyon,burun,botox bı bakıyorum ınternet basında bunları arastırıyorum :)) teeeeee:KK1:

Ayyy..Birde kaşlarımımı kaldırtsam birazda :KK53: Kafayı yedim,nette video izliyorum ha bire :KK9: Hasan beye söylesem kovacak beni valla,nasıl söylesem acaba :26::KK9:

sevinçle karışık bir hüzün bu canım merak etme. :KK54:
sabrediyorum, aylarca bekledim( bu ameliyatı olabilme ihtimali içimde yokken de, yıllarca ) son haftaları da büyük bir heyecanla bitiriveriyorum.

dudak dolgusu mu. bene gerek yok ama sen bilirsin. peki kalıcı mı olacak? çok cesaretlisin gerçekten de! :nazar:

gördüm cnm ah yakın olsak yerdik hep beraber neyse yolladım ben yinede:KK1:

Yemiş kadar oldum canım,sagol :KK16: Bugün pazardan gelirken metroda büfede renk renk,çeşit çeşit kurabiyeleri gördüm.canım çekti aldım hemen.Biraz önce yedim birkaç tane,tatlı ihtiyacını karşıladım yani :125: Ama yok illede ben kargoyla yollarım,benim pastaödan ye dersen adresimi gönderiyim özelden :KK34::KK9::KK37:

Yemiş kadar oldum canım,sagol :KK16: Bugün pazardan gelirken metroda büfede renk renk,çeşit çeşit kurabiyeleri gördüm.canım çekti aldım hemen.Biraz önce yedim birkaç tane,tatlı ihtiyacını karşıladım yani :125: Ama yok illede ben kargoyla yollarım,benim pastaödan ye dersen adresimi gönderiyim özelden :KK34::KK9::KK37:

ney se sen yemişsin başka zaman artık:KK34:

sevinçle karışık bir hüzün bu canım merak etme. :KK54:
sabrediyorum, aylarca bekledim( bu ameliyatı olabilme ihtimali içimde yokken de, yıllarca ) son haftaları da büyük bir heyecanla bitiriveriyorum.

dudak dolgusu mu. bene gerek yok ama sen bilirsin. peki kalıcı mı olacak? çok cesaretlisin gerçekten de! :nazar:

O tatlı heyecanları bende yaşadım,bilirim canım :KK31: Valla seni çok iyi anlıyorum,herşey yolunda gitsinde innşallahhh....Olsun,bak burada bizde seninle beraber bekliyorz.Yalnız degilsin biratnemm...:KK16:
Dudak dolgusuna gelince hafiften azıcık :KK9: üst dudagıma istiyorum.Bana göre ince.Hasan beyide zar zor ikna ettim zaten :KK9: İkna etmişken bu firsatı kaçırmiyim diyorum :KK34: Kalıcı degil,bünyeye göre degişiyor kalıcılıgı.3-6 ay filan...Begenirsem sonradan yine yaptırırım,begenmezsem yaptırmam.Kalıcı birşey olsaydı cesaret edemezdim herhalde...Keşke kaşlarımıda kaldırsa biraz.Daha fresh bir görüntü yaratıyor...:KK31:

O tatlı heyecanları bende yaşadım,bilirim canım :KK31: Valla seni çok iyi anlıyorum,herşey yolunda gitsinde innşallahhh....Olsun,bak burada bizde seninle beraber bekliyorz.Yalnız degilsin biratnemm...:KK16:
Dudak dolgusuna gelince hafiften azıcık :KK9: üst dudagıma istiyorum.Bana göre ince.Hasan beyide zar zor ikna ettim zaten :KK9: İkna etmişken bu firsatı kaçırmiyim diyorum :KK34: Kalıcı degil,bünyeye göre degişiyor kalıcılıgı.3-6 ay filan...Begenirsem sonradan yine yaptırırım,begenmezsem yaptırmam.Kalıcı birşey olsaydı cesaret edemezdim herhalde...Keşke kaşlarımıda kaldırsa biraz.Daha fresh bir görüntü yaratıyor...:KK31:

hımmm. bu mantıklı. sonuçta beğenmemek de var çünkü. kaşların iyi ya. ciddi misin?

gecmiş olsun öncelikle kızlar..
benimde kuzenim ameliyat olucak ama ben ondan heyecanlıyım.
memnn oldugunzu gördüm çok sevindim
cünkü kendisi senelerdir çok sıkıntı cekiyor ve sırf bu yüzden evlenmek istemiyor
ben en baştan beri ameliyat ol diyorum bi türlü ikna edememiştik
neyseki artık o da ameliyat olmaya ve evlenmeye kadar verdiii
büyütme yapılacak ona..

maliyetleri hakkında bilgi verebilirmisiniz .?
o da cok kararsız bir iki doktorla görüşüyor
ne öneririsini kndisine söyleyeyimde gelsin sizinle bir konuşsun fikir verin ona olur mu
görseniz nasıl güzel kız binbir talibi var
ama sırf bu sebep yüzünden kendini kapatıyor..

gecmiş olsun öncelikle kızlar..
benimde kuzenim ameliyat olucak ama ben ondan heyecanlıyım.
memnn oldugunzu gördüm çok sevindim
cünkü kendisi senelerdir çok sıkıntı cekiyor ve sırf bu yüzden evlenmek istemiyor
ben en baştan beri ameliyat ol diyorum bi türlü ikna edememiştik
neyseki artık o da ameliyat olmaya ve evlenmeye kadar verdiii
büyütme yapılacak ona..

maliyetleri hakkında bilgi verebilirmisiniz .?
o da cok kararsız bir iki doktorla görüşüyor
ne öneririsini kndisine söyleyeyimde gelsin sizinle bir konuşsun fikir verin ona olur mu
görseniz nasıl güzel kız binbir talibi var
ama sırf bu sebep yüzünden kendini kapatıyor..

Valla bu durum sıkıntı yapıyorsa,maddi durumuda varsa,ailedin yada eşinden izin koparma durumuda varsa hiiiççççç durmasın..Gitsin ameliyat olsun valla :KK34: ben evliyim,eşimle sorun yaşıyordum sırf gögüslerimi begenmiyorum diye.Cinsel hayatımız mahvolmuştu yahu.Belden yukarısı yok,yasak ellemek,dokunmak :KK43: Belden aşşagısı serbest :KK9: Ama şimdi herşey serbest valla :KK17::KK17:
Maliyet hastaneden hastaneye,doktordan doktora degişiyor.Ben geçen sene oldum bu ameliyatı 5000 ytl ye oldum.Hasan Fındık benim doktorum.Bu sene 6000 ytl ye yapıyor sanıyorum.Muayene ücretsiz.İstanbulda oturuyorsanız arayın,randevu alın,gidin görüşün derim.Hiçbirşey kaybetmezsiniz... :KK19:

X