Canım Öncelikle geçmiş olsun .. Vee hayırlı olsunMerhaba herkese, bende 1sene sonrası karar verip ameliyatımı dün İzmir'de Cenk Tokat'a oldum. Boyum 1.74 kilom 52, çok az dokum vardı 325cc yuvarlak hıgh profil kullandı, dün saat 16:00da ameliyata girdim bir saat sürmüş sonrasında uyandım narkozun etkisinden kendime gelemedim ertesi sabaha kadar çoğunlukla uyudum, yemek yiyemedim, ( yemeye çalışsam çıkarıyodum herşeyi) ama çok şükür öyle bi ağrı hissetmedim. Bu arada kas altı keside meme altında.. Bugun çok iyiyim Ağrı'm yok tek sorun bandajın sıkması, yarın kontrole gidicem gevşetecek bandajı Cenk bey. Ameliyatım herşey dahil 6500tl tuttu bi gecede hastanede kaldım çok iyi ilgilendiler. Dediğim gibi sabah İstanbul'dan izmire uçtum hiç birşey yemeden durdum birde 1,5yaşında oğlum var, yorgun girdim ameliyata o yüzden ameliyat sonrası çok uyudum ama gerçekten Ağrı'm olmadı, umarım ameliyata girecek olan arkadaşlar da kolaylıkla atlatırlar. Henüz bende neye benzediğini bilmiyorum bandajdan dolayı, yarın belli olur herhalde.. Öpüyorum sizi iyi geceler ..
Canım boy kilo aynı gibiyiz seninle neredeyse ve doktorum bana 250 cc dedi senin cc çok iyi yani önceden dokun varmıydı.fotoğrafın varsa izlermisin beni canım ölçülerimiz aynı ya merak ettim nasıl duruyo.Tsk ederim canim :) Bugun kontroldeydim ilk kez gordum sonucu, tabi Cenk Bey gercek seklini iki uc haftada yavas yavas alicak dedi, suan cok sekilsizler sanki .. Birde ben 375cc istemistim àma ince bir yapim oldugu icin yapay durur dedi, ameliyat sirasinda 350cc deneyecegini soyledi, sonuc olarak 325cc takmış. Benim gozume biraz ufak geldi birde zamanla daha da ufaliyormus herhalde? Yoksa tam tersi bandajdanmi ufak duruyor acaba ? Boyle basik ve yayik gibiler.. Sizin nasil oldu ?
Canım ben henüz yaptırmadım dr araştırma aşamalarındayım. Tamam canım bekliyorum haftaya bakalım nasıl inşallah çok güzel olurCanim biraz dokum Vardi limon gibilerdi, Henuz resim yuklemedim haftaya yuklerim ancak cunki bandajlarim duruyo hala.. tam bende Nasıl oldu anlamadım ama biraz ufak gibi geldi bana beklentimden ne bilim.. Sen yaptırdınmı peki??
Saol kuzum gelişmelerini takip ediyor olacağımInsallah cnm sanada Kolay gelsin bakalim :))
canım benimde suanki halim var seninkiler le kıyaslandığında nasıl benziyomuInsallah cnm sanada Kolay gelsin bakalim :))
Aa neden ki canım bende seni izlemeye aldım bidaha bak istersen zaten 1 tane fotoğrafım var şimdiki halim diyeCnm ben seni izlemeye aldim fakat resimlerini goremiyorum..
Vallahi benim dekolteden guzel olmus
EhehehehhhVallahi benim dekolteden guzel olmus
Ehehehehhh
Dekolteyse işte size dekolte
Yalnız bu çatalın arası kötü kokar şimdidekolte boyle olur catalli felan yani