Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Sagol canım.Hasan bey zaten abartı asla yapmam.Sakın isteme demişti..İnanınki ilk yapıldıktan sonra hiçbirşey belli degildi ama iki üç saat sonra şişmeye başladı ve konuşma zorlugu yaşadım ve o an EYVAH dedim.. Bugün şişlikler inmeye başladı,daha dogrusu dudagımda degilde dudak kenarında şişlikler olmuştu ve çok afedersiniz maymun agzı gibi şişmişti... Allahıma şükür yan taraftaki şişlikler iniyor ve indikçede dudagın dolgusu ortaya çıkıyor..Hasan bey hiçbirşeyi abartı yapmaz,belli olan,ben estetigim diye bagıran ve gerek görmedigi şeyi asla yapmayan bir doktordur yani..Benim üst dudagım çok inceydi,özellikle gülünce üst diş etlerim görünüyordu ve agız yanlara dogru yayılıp inceliyordu..Bu hoş bir görüntü vermiyordu tabi.Şu anda önceden yaşadıgım sorunlardan hiçbiri yok,eminimki dahada güzelleşecekler..Dedigin gibi parlatıcıyla harika bir görüntü ortaya çıkar Teşekkür ederim tekrardan..

Sagol canım,demek senin dudaklara benziyor haa..Şanslısı o zaman bebek Bi,z yaptırarak ancak bu kadarını elde ettik,bakalım artık

Cok saol cnm sarisin oldugun icin sana cok yakisir o renk bir de bronzlasinca o renk iyice patlar ,makyajsiz sirf bronz ten ve o ruj muhtesem durur..Loreal 206 yida dene bi ara..cok hos bir ton

Cok saol cnm sarisin oldugun icin sana cok yakisir o renk bir de bronzlasinca o renk iyice patlar ,makyajsiz sirf bronz ten ve o ruj muhtesem durur..Loreal 206 yida dene bi ara..cok hos bir ton

Tamam canım,onuda not aldım,denerim mutlaka Aslında esmerim ben,saçımda boya var sarı röfleler,balyajlar falan Çakma sarışın ama vücut esmer..Aynen bronzlaşınca çok hoş oluyor

Canım,ne marka sporcu sütyeni aldın?
Ameliyattan sonra doktorun taktığı sütyen başka,sporcu sütyeni başkadır.Sporcu sütyeninde cup ölçüsü yoktur,sırt genişliğine göre alınır Göğüs alt ölçünüzü yazarsanız kaç beden almanız gerektiği konusunda yardımcı olabilirim..Sporcu sütyenini kendiniz alabilirsiniz.Ay Yıldız'ın sporcu sütyenini tavsiye ederim ...

Son düzenleme:

Canım,vücudun izleri iyi iyileştiriyorsa,saklıyorsa izler zamanla silikleşir.İz konusunda kişinin vücut yapısıyla alakalı.Eger daha önceden başka bir ameliyat olduysan yada ne bildigim bir yerin kesildiyse oraya bakıp izlerinin nasıl iyileşecegini,ne kadar iz kalacağını anlayabilirsin Keşke büyüteçle bakılınca anlaşılacak izler olsa,doktorun abartmış gibi geldi bana.Arkadaş olarak ekledim seni meme ucu kesisinde kalan izi gör,görebilirsen tabi )Ben meme ucundan oldum,forumdan birçok arkadaşımızda benim tavsiyemle Hasan beye meme ucundan ameliyat oldu.Hiçbirimiz his kaybı yaşamadı.Bu birazda doktorun tecrübesiyle ilgili bir konu.Bende olmadı sendende olmaz diyemem.Ayrıca doktorlarımız farklı..His kaybı olayı sadece meme ucundan ameliyat olanlarda olur diye birşey yok.Meme altı kesisiylede ameliyat olan arkadaşlarımızdada his kaybı durumu meydana geldi.Burada biraz şans biraz doktor tecrübesi devreye giriyor..Damla protezin dönme riski var.Nette bu konuyla araştırma yaparsan bu bilgiyi bulursun.Bu bilgiyi birçok yerde özellikle bağımsız yorum yapan sitelerde bulabilirsin.Büyük protezin ne gibi saglık sorunlarına yol açıyormuş merak ettim dogrusu ...Karar senin tatlım,son kararı sen vereceksin.Bizler edindiğimiz bilgileri paylaşırız o kadar Sevgiler,şans seninle olsun...

inanamiyorum kendime ayakta uyuyorum topik acilmis hemide 30 kacli sayfaya gelinmis ben simdi goruyorum
hayirli olsun topigin tatlim.e valla buda guzel, hersey guzel ,sen guzel,dunya guzel

Arzum cnm benim gözlerimi alamıyorum bir türlü yahu ne bileyim sana apayrı bir hava katmış.Çok seksi ve dolgun olmuş.Tekrar yazayım dedim çok beğendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…