Arzum seninkisi ne kadar dogal? hic digerlerine benzemiyor,soylemesen hayatta anlamazdim ama diger dolgulari anlayabiliyorum.Acaba dolgusunumu bilincli olarak cok koydurtmadin ,o kadar dogal ve guzel olmuski anlatamam....gule gule kullan canim,ic camasiri ,magazalarindan sonnra simdide kozmetik reyonlarinda ruj bolumlerini talan et barigerci bu dudaga hicbirseye gerek yok,parlatici sur cik yazin bronzlasinca...
woowww çok seksi olmuş söylemeden geçemiycem
Offff arzular şelale yavriş...İyi ettin ekledin.Gözümüz gönlümüz açıldı.
Dudak dolgusu hep irite ederdi beni eskıden.Ama çok samımı söyluyorum olabildigince dogal.Alımlı.
benimkilere benzemiş ayıptır söylemesi
Ayrica arzum su en acik renk olan tek fotosu olan rujun markasi ve nosu ne? :)) hemen alicam da
Dudaklarımın yeni fotoları..Sizlerde görün diye burayada ekledim...Eki Görüntüle 433238 Eki Görüntüle 433239 Eki Görüntüle 433240 Eki Görüntüle 433241
Ilk ruj canim,ilk foto,,Cok hos bir rengi var rujun bayildim
Cok saol cnm sarisin oldugun icin sana cok yakisir o renk bir de bronzlasinca o renk iyice patlar ,makyajsiz sirf bronz ten ve o ruj muhtesem durur..Loreal 206 yida dene bi ara..cok hos bir ton
hayırlı olsun. inş istediğin gibi olur sonuç. bol şans.
Dudaklarımın yeni fotoları..Sizlerde görün diye burayada ekledim...Eki Görüntüle 433238 Eki Görüntüle 433239 Eki Görüntüle 433240 Eki Görüntüle 433241
Cok hos olmus gule gule kullan arzumcum gayet yerinde olmus.
kızlar bugün şimdiden sporcu sütyenimi aldım ama doğru mu bilmiyorum, göğüslerin hepsini sarması mı gerekiyor bu biraz yanlardan ve üstten açık sorun olurmu acaba, nasıl birşey almam lazımçok mu sıkı olması lazım bide yani büyük mü almalıyım , yardımcı olur musunuz amelıyatım 5 haziran da
arzum çok hoş olmuş valla inan benim de yaptırasım geldigüle güle kullan şekerim
15.3o da ordaydık bız bana dedı gogus yapın damla olur dedı meme ucuda uygun meme altıda dedı meme altında ız kalıyomu dedım oda buyutecke bakılması lazım dedı arzum77 de meme ucu ol dıyo ama ben korkuyorum hıs kaybı olur dıye velı bey cok ıyı bırı benı utandırmadı guzel guzel anlattı yasımda kucuk zaten 21 benı cıddıye aldı hanı cok guzel anlattı 9 unda tahlıllerımı yaptırmaya gıdıcem protezlerı gosterıcek bana halkla ıılıskılerdedı kadın resım gosterdı amelıyat yapılanların gayet basarılı resımler vardı damla daha dogal duruyo yuvarlak ta sutyende guzel duruyo kararsızım ya bende kas altı kas ustu damla yuvarlak velı bey damla donmez dıyo ama bı kaca yazı okudum damla protezde donme oluormus dıyo cok yaı okuma bılgı kırllıgıne neden olur dıyo napcam bılmıyorum 16 sında amlıyat sen napıcan karar verebıldınmı
arzum çok hoş olmuş valla inan benim de yaptırasım geldigüle güle kullan şekerim
Arzum cnm benim gözlerimi alamıyorum bir türlü yahune bileyim sana apayrı bir hava katmış. Çok seksi ve dolgun olmuş. Tekrar yazayım dedim çok beğendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?