Yok kızlar ameliyata girmedim henüz bu akşam Allah izin verirse tabi.17.00 da hayırlısıyla.Şimdi işteyim henüz sabah 09.30 dan sonra hiçbir şey yemeden duracağım akşama kadar.Acıktım ama değer tabi beklerim yeter ki bir aksilik engel çıkmasın.Kızlar benim için dua edin.:Hala vazgeçmedim parayı tamamlayamadığım ve bütün aksiliklere rağmen. İnancımıda yitirmedim henüz. Gerçekten dün hüngür hüngür ağladım resmen iptal de edemedim. Şu an gerçekten dualara ve mucizeye ihtiyacım var. :110
Sağol canım.Zamanla güzel olacak,şekle girecek eminimÇok acımadı,iyi geçti.Eee doktor iyi,uzman olunca sonuçta iyi oluyor tabi göğüs gibi
Canım,parasal sorun yaşamışsın,çok üzüldüm.İnşallah bir kapı açılır canım benim,üzülme lütfen.Ben hep derim her şerde bir hayır vardır.Allaha dua et inşallah bir kapı açılır,sıkıntılar gide mutlu olursun canım .Öptüm çok ..
Cnm benim dua ediyorum tabiki zaten hala iptal etmiş değilim.Çırpınıp duruyorum işte.Sabah patronumla görüştüm yabancı olduğu için türkçe bilmiyo müdürüm tercüme yaptı.Kendisininde yakında bebeği olacakmış o yüzden başka ödemeleride varmış yardım etmek isterdim dedi.Yine kapı kapandı tabi.Öyle bişeyki ulaşmaya çalışıyosunuz o kadar istekle yanıp duruyosunuz fakat bir yerde kilitlenip kalıyorsunuz.Hatta teyzem bile parayı hesabıma yatıracaktı onda da problem çıktı.Hadi gelde kahrolma yani. Hayırlısı olsun artık napayım.Herşey olumluydu ve ramak sn ye kalmıştıki tepetaklak oldum bir anda.
dudaklarına yazık etmişsin.bunlar bir erkek içinmi acaba oysa onların kendi görünüşleri umurlarında bile değil. bir kaç ay sonra o dudaklardanda sıkılacaksın keşke doktora verdiğin paraları açlıkla mücadele eden bir ihtiyaç sahibine verseydin. çok üzüldüm duduklarına yazık etmişsin.şimdi onlar birde hissizleşir .
hayırlısı olsunCnm benim dua ediyorum tabiki zaten hala iptal etmiş değilim.Çırpınıp duruyorum işte.Sabah patronumla görüştüm yabancı olduğu için türkçe bilmiyo müdürüm tercüme yaptı.Kendisininde yakında bebeği olacakmış o yüzden başka ödemeleride varmış yardım etmek isterdim dedi.Yine kapı kapandı tabi.Öyle bişeyki ulaşmaya çalışıyosunuz o kadar istekle yanıp duruyosunuz fakat bir yerde kilitlenip kalıyorsunuz.Hatta teyzem bile parayı hesabıma yatıracaktı onda da problem çıktı.Hadi gelde kahrolma yani. Hayırlısı olsun artık napayım.Herşey olumluydu ve ramak sn ye kalmıştıki tepetaklak oldum bir anda.
Canım ya..Cidden üzüldüm.Sanırım ayarladıgın bi durum bozuldu.Bir kısmımı eksık.Karta taksıt vs yaparlar umarım.Yada asistanı ara senet falan süre istesen olurmu acaba.
Hızır gibi yetişsin mucizen inşallah.Kalbimiz senınle.Rızkı bol yaradanın senın tarafada düşsün inşallah.
hayırlısı olsun
cnm bak sen çok acele ediyorsun vardır bundada bir hayır de biraz sakin ol
evet hemen olsun istiyorsun bilirim o durumu benimde ameliyatım iptal olmuştu çok üzülmüştüm şimdi söylemesi kolay diyeceksin ama seninki hiç olmayacak değil sonuçta parayı halledersen sorun yok ama sırf bunun içinde kendini helak etme üzme bukadareşininde para konusundan haberi yok bu senin için daha zor oluyordur :44: biraz bekle belki daha iyi bişey olacak hiç beklemediğin anda gelişecek herşey benzer durumu yaşamış biri olarak söylüyorum biraz burda vakit geçir bende böyle atlatmıştım
Cnm benim aradım asistanını yardımcı olmak isterdim ama dedi senet yapamıyoruz doktorun parasını çalışanların parasını veriyormuş.4.30 a kadar bekliyoruz olmazsa başka bir tarihe kalacak.Öyle bişeyki Vakıfbankın müdürünü bile aradık yakın tanıdığım firma sahibi özellikle benim için rica etti.Yine olmadı.Bankalar kefil getirin dedi yardımcı oluruz dedi kefil olabilecek kim varsa onlarında ya borcu varmış ya daha önceden kredi çekmişler bişekilde yine olmadı.Müdürümde diyo keşke elimizden bişey gelse diye ama işte bütün kapılar kapanıyo.Kocama desem kredi çekse parasını duyar duymaz zaten engel olacaktır vermez.en ufak paranın bile hesabını yapar.Kardeşimden bile istedim oda işyeri açtı ödemeleri varmış bankaya.Bilmiyorum ne olacak bende baktım olmazsa ileri bir tarihe atarım.Para kesindi yani düşünün tam elime geçecekken aksilikler peşimi bırakmadı.İşyerindekiler bile beni teselli ediyo ağlıyorum diye.Biraz önce yine ağladımKredi kartım yok eşimde var ne yapsamda onunkini kullansam bilmiyorum ondanda umudum yok açıkçası Allah büyük elbet bu kadar gözyaşına bir kapı açar diye umut ediyorum.
Cnm benim aradım asistanını yardımcı olmak isterdim ama dedi senet yapamıyoruz doktorun parasını çalışanların parasını veriyormuş.4.30 a kadar bekliyoruz olmazsa başka bir tarihe kalacak.Öyle bişeyki Vakıfbankın müdürünü bile aradık yakın tanıdığım firma sahibi özellikle benim için rica etti.Yine olmadı.Bankalar kefil getirin dedi yardımcı oluruz dedi kefil olabilecek kim varsa onlarında ya borcu varmış ya daha önceden kredi çekmişler bişekilde yine olmadı.Müdürümde diyo keşke elimizden bişey gelse diye ama işte bütün kapılar kapanıyo.Kocama desem kredi çekse parasını duyar duymaz zaten engel olacaktır vermez.en ufak paranın bile hesabını yapar.Kardeşimden bile istedim oda işyeri açtı ödemeleri varmış bankaya.Bilmiyorum ne olacak bende baktım olmazsa ileri bir tarihe atarım.Para kesindi yani düşünün tam elime geçecekken aksilikler peşimi bırakmadı.İşyerindekiler bile beni teselli ediyo ağlıyorum diye.Biraz önce yine ağladımKredi kartım yok eşimde var ne yapsamda onunkini kullansam bilmiyorum ondanda umudum yok açıkçası Allah büyük elbet bu kadar gözyaşına bir kapı açar diye umut ediyorum.
Dudaklarımın yeni fotoları..Sizlerde görün diye burayada ekledim...Eki Görüntüle 433238 Eki Görüntüle 433239 Eki Görüntüle 433240 Eki Görüntüle 433241
kızlar bugün şimdiden sporcu sütyenimi aldım ama doğru mu bilmiyorum, göğüslerin hepsini sarması mı gerekiyor bu biraz yanlardan ve üstten açık sorun olurmu acaba, nasıl birşey almam lazımçok mu sıkı olması lazım bide yani büyük mü almalıyım , yardımcı olur musunuz amelıyatım 5 haziran da
Dudaklarımın yeni fotoları..Sizlerde görün diye burayada ekledim...Eki Görüntüle 433238 Eki Görüntüle 433239 Eki Görüntüle 433240 Eki Görüntüle 433241
süper olmuş....güle güle kullan...eski hali nasıldı peki????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?