Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

canim benim umarim bi yolunu bulursun.kalbim seninle optum bebegimmm

Cnm benim dua ediyorum tabiki zaten hala iptal etmiş değilim.Çırpınıp duruyorum işte.Sabah patronumla görüştüm yabancı olduğu için türkçe bilmiyo müdürüm tercüme yaptı.Kendisininde yakında bebeği olacakmış o yüzden başka ödemeleride varmış yardım etmek isterdim dedi.Yine kapı kapandı tabi.Öyle bişeyki ulaşmaya çalışıyosunuz o kadar istekle yanıp duruyosunuz fakat bir yerde kilitlenip kalıyorsunuz.Hatta teyzem bile parayı hesabıma yatıracaktı onda da problem çıktı.Hadi gelde kahrolma yani.Hayırlısı olsun artık napayım.Herşey olumluydu ve ramak sn ye kalmıştıki tepetaklak oldum bir anda.

Canım ya..Cidden üzüldüm.Sanırım ayarladıgın bi durum bozuldu.Bir kısmımı eksık.Karta taksıt vs yaparlar umarım.Yada asistanı ara senet falan süre istesen olurmu acaba.

Hızır gibi yetişsin mucizen inşallah.Kalbimiz senınle.Rızkı bol yaradanın senın tarafada düşsün inşallah.

Nikniz beyazlale ama tavrınız sankı siyahlale gibi geldi bana.

Bu negatıf ve yönlendirmeci tutumunuzun altında ne oldugunu merak ettım dogrusu.Anlamadan yargılamak ve birde =yazık etmişsiniz-erkek içinmi gibi basit söylemler_birde üzülmüşsünüz.

SAG elin verdigini sol el bilmemeli düsturundan yola çıkarak önermenizi sanırım çürütmüş oluyorum.

Ve seçimlere saygı kişisinin kişisel begenısıne saygı çok sevıyelı bir yaklaşım olmalı.
Sonuç olarak biz çok begendık.En çokta yaptıranın begenısı için sevındık.

Üzülmeyi seçersek öyle konular varkı.Girmeyelım çıkamayız.

Saygılar

hayırlısı olsun
cnm bak sen çok acele ediyorsun vardır bundada bir hayır de biraz sakin ol
evet hemen olsun istiyorsun bilirim o durumu benimde ameliyatım iptal olmuştu çok üzülmüştüm şimdi söylemesi kolay diyeceksin ama seninki hiç olmayacak değil sonuçta parayı halledersen sorun yok ama sırf bunun içinde kendini helak etme üzme bukadar eşininde para konusundan haberi yok bu senin için daha zor oluyordur :44: biraz bekle belki daha iyi bişey olacak hiç beklemediğin anda gelişecek herşey benzer durumu yaşamış biri olarak söylüyorum biraz burda vakit geçir bende böyle atlatmıştım

Cnm benim aradım asistanını yardımcı olmak isterdim ama dedi senet yapamıyoruz doktorun parasını çalışanların parasını veriyormuş.4.30 a kadar bekliyoruz olmazsa başka bir tarihe kalacak.Öyle bişeyki Vakıfbankın müdürünü bile aradık yakın tanıdığım firma sahibi özellikle benim için rica etti.Yine olmadı.Bankalar kefil getirin dedi yardımcı oluruz dedi kefil olabilecek kim varsa onlarında ya borcu varmış ya daha önceden kredi çekmişler bişekilde yine olmadı.Müdürümde diyo keşke elimizden bişey gelse diye ama işte bütün kapılar kapanıyo.Kocama desem kredi çekse parasını duyar duymaz zaten engel olacaktır vermez.en ufak paranın bile hesabını yapar.Kardeşimden bile istedim oda işyeri açtı ödemeleri varmış bankaya.Bilmiyorum ne olacak bende baktım olmazsa ileri bir tarihe atarım.Para kesindi yani düşünün tam elime geçecekken aksilikler peşimi bırakmadı.İşyerindekiler bile beni teselli ediyo ağlıyorum diye.Biraz önce yine ağladımKredi kartım yok eşimde var ne yapsamda onunkini kullansam bilmiyorum ondanda umudum yok açıkçası Allah büyük elbet bu kadar gözyaşına bir kapı açar diye umut ediyorum.

Cnm benim iyiki varsınız bu yazdıklarınız bana çok iyi geliyo inanın.Sizleri çok seviyorum iyiki varsınız ve iyiki sizlerle karşılaşmışım.Öpüyorum sizleri

olandada olmayanda da HAYır vardır.Bencede bir aglamayı kes.Sakın ol.Geç olsun güç olmasın.Çeyızın sabaha yola çıkmayacak nasılsa

Bugun olmassa bi başka gün. Vardır bir sebebi.Allah elbet gözyaşlarıyla yıkar bizi arındırır yardımda eder.Sen genede hayırlısını iste.Evren bize bazen mesaj veriri kapıları kapatır o zaman durup bi düşünmemiz lazım. Zaman.Herşeyın çaresı.İç sesını dinle sakınleş

Teslım et en büyük sahıbe.Sonucada razı ol...

Gönlümüz gönlünden yana.

Canım bu kadar aksilik yaşamana üzüldüm ama inan bunda vardır bir hayır. Arkadaşım hiç üzülme ve şöyle düşün, demek doğru zaman şimdi değilmiş. Sen zaten bu ameliyata karar verdin bundan sonra şartların uygun olmasını beklersen ameliyata daha stressiz girersin. Hiç moralini bozma ve sadece oluruna bırak olur mu İnşallah en yakın zamanda hayırlısıyla seni mutlu eden sonuca ulaşırsın canım

Doğru haklısınız içim rahatladı yahuu.Ay birde kocamın halini görseydiniz akşam bana yardım ediyo sonra saçlarımı mkineyle düzleştirmemi bile o yaptı.Biraz öncede beni arıyo zavallım ne zaman çıkacan diye daha haberi yok tabi erteleyeceğimin.Onada artık doktorun acil işi çıktığını ertelemk zorunda kaldığını söylerim artık yapacak bişey yok.Doğru herşeyde bir hayır vardır tabiki üzülmüyorum artık sizlerin sayesinde.:13:

Doğru haklısınız içim rahatladı yahuu.Ay birde kocamın halini görseydiniz akşam bana yardım ediyo sonra saçlarımı mkineyle düzleştirmemi bile o yaptı.Biraz öncede beni arıyo zavallım ne zaman çıkacan diye daha haberi yok tabi erteleyeceğimin.Onada artık doktorun acil işi çıktığını ertelemk zorunda kaldığını söylerim artık yapacak bişey yok.Doğru herşeyde bir hayır vardır tabiki üzülmüyorum artık sizlerin sayesinde.:13:

Arzum seninkisi ne kadar dogal? hic digerlerine benzemiyor,soylemesen hayatta anlamazdim ama diger dolgulari anlayabiliyorum.Acaba dolgusunumu bilincli olarak cok koydurtmadin ,o kadar dogal ve guzel olmuski anlatamam....gule gule kullan canim,ic camasiri ,magazalarindan sonnra simdide kozmetik reyonlarinda ruj bolumlerini talan et bari gerci bu dudaga hicbirseye gerek yok,parlatici sur cik yazin bronzlasinca...

hayırlı olsun. inş istediğin gibi olur sonuç. bol şans.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…