Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Şimdiden geçmiş olsun inşallah herşeyi halledersin, güzel mutlu haberlerini bekliyoruz...

evet yarın Veli Bey'e ameliyat olacağım hayırlısıyla tabi Allah izin verirse.Kaç gündür uykularım kaçtı inşallah her yolunda gider.Benim için edin kızlar.Bende hayyallerime kavuşmak istiyorum ama nedense imkanlar zorluyo bakalım gün doğmadan neler doğar.

her ıste vardır bır hayır kuzu uzulme, gec olsun guc olmasın. elbet bır gun olacak bak herseyını hazırlamıssın unutma her serden bır hayır dogar...

kızlar bugün şimdiden sporcu sütyenimi aldım ama doğru mu bilmiyorum, göğüslerin hepsini sarması mı gerekiyor bu biraz yanlardan ve üstten açık sorun olurmu acaba, nasıl birşey almam lazım çok mu sıkı olması lazım bide yani büyük mü almalıyım , yardımcı olur musunuz amelıyatım 5 haziran da

tucecim sutyene doktor veya hemsire karar veriyor yani benimki oyle oldu.bence oyle de olmali cunku bunun kararini biz bilemeyiz.daha protezin konulmadan sutyen bedeni karari falan olmaz diye dusunuyorum ve bence bu konuyu doktorunla konusmalisin.benim sutyenimi ameliyattan sonra hastanede giydirdi hemsire.gorusmek uzere canim :)

bana doktor almamı soyledı canım bende çesıtlerı olup olmadığını bilmediğim için ona birşey sormadım,

15.3o da ordaydık bız bana dedı gogus yapın damla olur dedı meme ucuda uygun meme altıda dedı meme altında ız kalıyomu dedım oda buyutecke bakılması lazım dedı arzum77 de meme ucu ol dıyo ama ben korkuyorum hıs kaybı olur dıye velı bey cok ıyı bırı benı utandırmadı guzel guzel anlattı yasımda kucuk zaten 21 benı cıddıye aldı hanı cok guzel anlattı 9 unda tahlıllerımı yaptırmaya gıdıcem protezlerı gosterıcek bana halkla ıılıskılerdedı kadın resım gosterdı amelıyat yapılanların gayet basarılı resımler vardı damla daha dogal duruyo yuvarlak ta sutyende guzel duruyo kararsızım ya bende kas altı kas ustu damla yuvarlak velı bey damla donmez dıyo ama bı kaca yazı okudum damla protezde donme oluormus dıyo cok yaı okuma bılgı kırllıgıne neden olur dıyo napcam bılmıyorum 16 sında amlıyat sen napıcan karar verebıldınmı

meme ucu hıs kaybına neden olurmu ya meme ucundan amlıyat olanların resmını gordumde yara gıbı duruyo :2: korktum ben korkuyorum ya :18: kas altımı kas ustumu damlamı yuvarlakmı arzu abla yasımda 21 boyum 1.60 kılom 56 sence nasıl bı yol ızlemelıyım senın goruslerın onemlı benım ıcın cok bılgılısın yardım et arzu abla kı doktora ne ıstedıgımı anlatabıleyım

ben bastan dedım hanı bılgı almak ıstıyorum ılk gorustugum doktorsunuz dedım bana anlattı sen dusun kararını ver dedı halka ılıskılere gıttım dın mentor marka kullanıoruz dedı reım gosterdı velı beyın yaptıgı amelıyatlar cok buyuk protelzerı yapmıyoruz dedı saglık acıısndan dedı 35o ye buyuk demıstı kadın 9 unda gıdıcem ozamn bana anlatcaklar adam akıllı ama ben ne ıstedıgımı bılmıyorum kas altı kasustu meme ucu gogus altı ne ısetedıgımı bılerek gıdersem ıstedıgımı anlatabılırım ama hangısı nasıl duruyo bılmıyorum yardım edın bana ya .s 9 unda tahlıklerımı yaptırmaya gıdıcem :18:

Lion cum Nasılsın.Sorunu çözüp girdinmi acaba ameliyata.

Canım umarım halletmişsindir.Sukutu hayal zor bir durum tabı.Hele senın gibi kararlı hırslı biri için.Ama inanıyorumkı mutlaka sen bir yolunu bulursun.

Güzel ve iyi haberlerini beklıyoruz.

dudaklarına yazık etmişsin.bunlar bir erkek içinmi acaba oysa onların kendi görünüşleri umurlarında bile değil. bir kaç ay sonra o dudaklardanda sıkılacaksın keşke doktora verdiğin paraları açlıkla mücadele eden bir ihtiyaç sahibine verseydin. çok üzüldüm duduklarına yazık etmişsin.şimdi onlar birde hissizleşir .

Yok kızlar ameliyata girmedim henüz bu akşam Allah izin verirse tabi.17.00 da hayırlısıyla.Şimdi işteyim henüz sabah 09.30 dan sonra hiçbir şey yemeden duracağım akşama kadar.Acıktım ama değer tabi beklerim yeter ki bir aksilik engel çıkmasın.Kızlar benim için dua edin.:Hala vazgeçmedim parayı tamamlayamadığım ve bütün aksiliklere rağmen.İnancımıda yitirmedim henüz.Gerçekten dün hüngür hüngür ağladım resmen iptal de edemedim.Şu an gerçekten dualara ve mucizeye ihtiyacım var.:110

Canım öncelikle şunu söylemek isterim.Bu dudakları bir erkek için yaptırmadım.Sadece kendim için Ben evli iki çocuk sahibi bir bayanım.Ayrıca elimden geldiğince yardım kuruluşlarına yardımlarımı yapan biriyim.Yapılan yardımlar söylenmez,gizli yapılır söylenirse o yardım için degil başka amaçlara girer.Dudaklarımın şu anki halı evet çok hoş görünmeyebilir ama dün daha kötüydü emin ol.Şişlik var çünkü,bugün daha iyi eminimki zamanla dahada iyi olacak Hissiz değiller sadece şiş ve gerginlik var tabi ..Sevgiler..

Bendende kocaman nazar boncuğu Arzumcum maşallah cnm benim güle güle kullan yeni dudaklarını nasıl geçti canın acıdımı peki anlat bakalım.

Sağol canım.Zamanla güzel olacak,şekle girecek eminim Çok acımadı,iyi geçti.Eee doktor iyi,uzman olunca sonuçta iyi oluyor tabi göğüs gibi
Canım,parasal sorun yaşamışsın,çok üzüldüm.İnşallah bir kapı açılır canım benim,üzülme lütfen.Ben hep derim her şerde bir hayır vardır.Allaha dua et inşallah bir kapı açılır,sıkıntılar gide mutlu olursun canım .Öptüm çok ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…