Sağol cnm benim o kadar üzgünümki herşey olumlu giderken herşey yolundayken bir anda tersine döndü sanki.
Cnm inşallah seninde olumlu geçerde istediğin gibi ameliyatını olursun.Dualarınıza ihtiyacım var gerçekten.Necdet beyin asistanı Günay hn aradı yarın 9.30 dan sonra hiçbişey yemeyin içmeyin diye ve ben söyleyemedim bile.Yarın ne olur bilmiyorum Allah yardımcım olsun.
Sağol cnm benim o kadar üzgünümki herşey olumlu giderken herşey yolundayken bir anda tersine döndü sanki.
Cnm inşallah seninde olumlu geçerde istediğin gibi ameliyatını olursun.Dualarınıza ihtiyacım var gerçekten.Necdet beyin asistanı Günay hn aradı yarın 9.30 dan sonra hiçbişey yemeyin içmeyin diye ve ben söyleyemedim bile.Yarın ne olur bilmiyorum Allah yardımcım olsun.
kızlar bugün şimdiden sporcu sütyenimi aldım ama doğru mu bilmiyorum, göğüslerin hepsini sarması mı gerekiyor bu biraz yanlardan ve üstten açık sorun olurmu acaba, nasıl birşey almam lazımçok mu sıkı olması lazım bide yani büyük mü almalıyım , yardımcı olur musunuz amelıyatım 5 haziran da
tucecim sutyene doktor veya hemsire karar veriyor yani benimki oyle oldu.bence oyle de olmali cunku bunun kararini biz bilemeyiz.daha protezin konulmadan sutyen bedeni karari falan olmaz diye dusunuyorum ve bence bu konuyu doktorunla konusmalisin.benim sutyenimi ameliyattan sonra hastanede giydirdi hemsire.gorusmek uzere canim :)
Evet çok güzel bir duygu genç anne olmak.Düşün 1-2 seneye kadar delikanlı ve yakışıklı oğullarım olacak buda ayrı bir gurur ya.Benimki geçti bile ben yanında çocuk gibi duruyorum.Acayipte fiziği var keratanın.Kalçalarına hayranım oğluşumun dimdik ve balık etli.Büyük esmer küçüğümde sarışın kumral arası oda abisini geçecek gibi görünüyo oğlum diye söylemiyorum şimdiden belli ilerde kızların peşinde koşacakları.Vallahi sizin görüşlerinizden sonra bende 300 den aşağısını düşünmemeye başladım.Kafam karıştı biraz.Cnm seninkilerde harika görünüyo dolu dolu ne güzel.Doktorla tekrar görüşeceğim ameliyata girmeden önce hangisi uygunsa onları denesin 300 daha iyiyse 300 olsun diyecem.
Kalçama gelince ben 5 ay boyunca sporla sıkılaşmıştım ve brazilyalı kadınların poposu gibi yaptım popoyu.1 ayda 2 ameliyat geçirdim o yüzden kaldı şimdide memeden sonra 1 ay daha spor yapamam heralde.
Sen ne zaman ordaydın cnm ben 15.00 de muayene oldum.Saat 13.05 te ordaydım 14.30 a kadarda Veli beyin ameliyattan çıkmasını bekledim.Yoksa farkında olmadan karşılaştıkmı kız.Banada meme yapıı uygun dedi hatta kaç cc olacak diye ısrar ettim sen cc ye kafayı takmışsın dedi.Elimle yokladım küçükten büyüğe doğru 285 iyi gibi geldi.Benimki meme altından olacak sanırım hatta sordu meme altımı meme ucumu diye bende hangisi daha iyi uygun daha iyiyse o olsun dedim.Daha acemiyim yani bu kadar olur birde heyecandan ne yaptığımı nasıl olduğunu bile bilemedim.damlamı yuvarlak mı daha iyi onu bile bilemiyorum daha.Sizlerin fikirleriyle birde doktorun kararıyla artık.Bu arada yüz içinde Defne Erkara ile konuştum.Bana yüzün gayet iyi hiç bişeye gerek yok dedi peeling vs gibi cildin parlaması için uygulamalar yapabiliriz dedi.Bu arada botox 500 tl cilt bakımı 350 tl kızlar haberiniz olsun.
Canım eğer meme ucu kesisine uygunsan kesinlikle meme ucu kesisi derim ben.İzleri en iyi saklayan,yok eden en iyi yerÇok heyecanlısın,sakın ol canım.Herşey çok güzel olacak Allah'ın izniyle.Dualarımız seninle olacak,hadi bakalım güzelleşme sırası sende
Canım,tabiki anlıyorum seni.Seninde ben anladığını biliyorum zaten.Sadece ben biraz daha uzun cümleler,kelimeler yazıyorum galibaNeyse benm bahsettigim şeyi özeldende yazdım ,yazıştık zaten.Tabiki sorun yok birtanem,herşey bilgilendirmek adına.Ameliyat olan arkadaşlar bilgilensin,araştırsın.Bazen doktorlar aynı kişiye çok farklı arada büyük farklar olan cc büyüklükleri söyleyebiliyorlar.Bana Lion arkadaşımıza verilen protez büyüklügü küçük geldiginden dolayı yazmak istedim.O da emzirmiş,göğüs dokusu esnemiş bir bayan çünkü.Neyse artık,umarım herkes mutlu olur.Yalnız kızlar dikkatimi çektide ameliyat öncesi görüşmelerinizi çarçabuk,acele,tam bilgi almadan yapmışsınız Protez tipi,yönteminizi bile tam konuşmadan,bilmeden ameliyat tarihi almışsınız.Bilemiyorum,ameliyattan önce bence tekrar gidin ,görüşün bence ...Lion ve onay arkadaşımız için söyledim bunları
Yaprakcıgım,canım...Herşey gönlünce olsun,mesajini okudum.Ben eminimki herşey çok güzel olacakDua edeceğim senin için.
evet yarın Veli Bey'e ameliyat olacağım hayırlısıyla tabiAllah izin verirse.Kaç gündür uykularım kaçtı inşallah her yolunda gider.Benim için edin kızlar.Bende hayyallerime kavuşmak istiyorum ama nedense imkanlar zorluyo bakalım gün doğmadan neler doğar.
dudaklarına yazık etmişsin.bunlar bir erkek içinmi acaba oysa onların kendi görünüşleri umurlarında bile değil. bir kaç ay sonra o dudaklardanda sıkılacaksın keşke doktora verdiğin paraları açlıkla mücadele eden bir ihtiyaç sahibine verseydin. çok üzüldüm duduklarına yazık etmişsin.şimdi onlar birde hissizleşir .
Bendende kocaman nazar boncuğuArzumcum maşallah cnm benim güle güle kullan yeni dudaklarını nasıl geçti canın acıdımı peki anlat bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?