Canım,vücudun izleri iyi iyileştiriyorsa,saklıyorsa izler zamanla silikleşir.İz konusunda kişinin vücut yapısıyla alakalı.Eger daha önceden başka bir ameliyat olduysan yada ne bildigim bir yerin kesildiyse oraya bakıp izlerinin nasıl iyileşecegi.ni,ne kadar iz kalacağını anlayabilirsin
Keşke büyüteçle bakılınca anlaşılacak izler olsa,doktorun abartmış gibi geldi bana.Arkadaş olarak ekledim seni meme ucu kesisinde kalan izi gör,görebilirsen tabi
)Ben meme ucundan oldum,forumdan birçok arkadaşımızda benim tavsiyemle Hasan beye meme ucundan ameliyat oldu.Hiçbirimiz his kaybı yaşamadı.Bu birazda doktorun tecrübesiyle ilgili bir konu.Bende olmadı sendende olmaz diyemem.Ayrıca doktorlarımız farklı..His kaybı olayı sadece meme ucundan ameliyat olanlarda olur diye birşey yok.Meme altı kesisiylede ameliyat olan arkadaşlarımızdada his kaybı durumu meydana geldi.Burada biraz şans biraz doktor tecrübesi devreye giriyor..Damla protezin dönme riski var.Nette bu konuyla araştırma yaparsan bu bilgiyi bulursun.Bu bilgiyi birçok yerde özellikle bağımsız yorum yapan sitelerde bulabilirsin.Büyük protezin ne gibi saglık sorunlarına yol açıyormuş merak ettim dogrusu ...Karar senin tatlım,son kararı sen vereceksin.Bizler edindiğimiz bilgileri paylaşırız o kadar
Sevgiler,şans seninle olsun...