• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Canım,ne marka sporcu sütyeni aldın?
Ameliyattan sonra doktorun taktığı sütyen başka,sporcu sütyeni başkadır.Sporcu sütyeninde cup ölçüsü yoktur,sırt genişliğine göre alınır ;) Göğüs alt ölçünüzü yazarsanız kaç beden almanız gerektiği konusunda yardımcı olabilirim..Sporcu sütyenini kendiniz alabilirsiniz.Ay Yıldız'ın sporcu sütyenini tavsiye ederim ...

72 Canm ben kendim aldım artık nbb nin baya arastrıdım bulamadım başka hiçbiryerde malesef, doktorda beni hiç yönlendirmedi :44: 4 günüm kaldı bide :53:

NBB nin sütyeni sanırım kancasız oluyor :44: Yani atlet gibi giyilenlerden...Giyerken zorluk yaşayabilirsin sadece.Olsun...75-80 beden sporcu sütyeni rahatlıkla olacaktır canım.Güle güle giyin :34:

Kızlar lütfen bana bi fikir verin..
Boğaziçinde Necdet Beyle görüşmeye gittim.Benim göğüs dokum çok az üst tarafta boş gibi.340 cc damla kas altı olacağını söyledi.Ama benim kafam damla olmasına takıldı.Yani göğsüm çok az olduğu için yuvarlak olur diye düşünmüştüm ama o üst taraf boş olduğu için damlanın daha uygun olacağını yuvarlağın yapay bir görünüm vereceğini söylüyor.Tam tersi olmaz mı aslında?

Kızlar lütfen bana bi fikir verin..
Boğaziçinde Necdet Beyle görüşmeye gittim.Benim göğüs dokum çok az üst tarafta boş gibi.340 cc damla kas altı olacağını söyledi.Ama benim kafam damla olmasına takıldı.Yani göğsüm çok az olduğu için yuvarlak olur diye düşünmüştüm ama o üst taraf boş olduğu için damlanın daha uygun olacağını yuvarlağın yapay bir görünüm vereceğini söylüyor.Tam tersi olmaz mı aslında?

Damla silikonun kas altına koyulmasına birçok doktor tavsiye etmiyor..Çünkü kas altı ameliyatlarında kas protezi ezer,özelliklede üstten daha çok ezer.Damla silikonun üst lobu çok azdır.Kas altındada ezilecegi için üst lopbda daha çok düzlük oluşturur.Yuvarlak silikon kas altında kasında üstten yapacagı baskı nedeniyle zaten damla gibi bir görüntü verecektir.Mantıkende düşünecek olursak bu böyledir :34: hiç meme dokusu olmayan bir bayana KAS ÜSTÜ yöntemiyle yuvarlak silikon takılırsa işte o zaman top gibi yapay bir görüntü verir.Kas altına damla silikon,bilemiyorum banada çok mantıksız geliyor :50: Başka doktorlarlada görüşmeni tavsiye ederim canım :34:

Damla silikonun kas altına koyulmasına birçok doktor tavsiye etmiyor..Çünkü kas altı ameliyatlarında kas protezi ezer,özelliklede üstten daha çok ezer.Damla silikonun üst lobu çok azdır.Kas altındada ezilecegi için üst lopbda daha çok düzlük oluşturur.Yuvarlak silikon kas altında kasında üstten yapacagı baskı nedeniyle zaten damla gibi bir görüntü verecektir.Mantıkende düşünecek olursak bu böyledir :34: hiç meme dokusu olmayan bir bayana KAS ÜSTÜ yöntemiyle yuvarlak silikon takılırsa işte o zaman top gibi yapay bir görüntü verir.Kas altına damla silikon,bilemiyorum banada çok mantıksız geliyor :50: Başka doktorlarlada görüşmeni tavsiye ederim canım :34:

Arzum valla hemen yetişiyorsun iyi ki varsın:)ya ben de senin gibi düşündüğümden tuhaf geldi bana işte bana.Sırf uzak diye Hasan Beyden randevu almadım ama bi de onun fikrini alayım.Bu arada baktım foton değişmiş yorumları okuyunca anladım dolgu yaptırdığını süper seksi olmuş çok beğendim hayırlı olsun:)

Arzum valla hemen yetişiyorsun iyi ki varsın:)ya ben de senin gibi düşündüğümden tuhaf geldi bana işte bana.Sırf uzak diye Hasan Beyden randevu almadım ama bi de onun fikrini alayım.Bu arada baktım foton değişmiş yorumları okuyunca anladım dolgu yaptırdığını süper seksi olmuş çok beğendim hayırlı olsun:)

Valla bende avrupa yakasında oturuyorum.Zincirlikuyudan metrobüse biniyorum,son durakta iniyorum,ordan sarı dolmuşlarla Şaşkınbakkal derken doktorumun yanında alıyorum solugu...Metrobüsle kolay oluyor.Istanbul içi trafigine girmektense daha kolay ve çabuk ulaşıyorsunuz aslında :34: Sonuç mükemmel olacaksa aradaki uzaklık insanın gözüne gelmemeli :34: Bir kere görüşmeye gideceksin,sonra ameliyat için hastaneye.Daha sonrada kontrollere.Bence karar vermeden önce git,görüş.Aklında kalmasın,sonradan pişman olma.Sonuçta para veriyorsun,ameliyat oluyorsun.Hasan beyin yurtdışından gelen,ameliyat olan o kadar hastası varki..Millet nerelerden geliyor yahu :34:
Dudak dolgumuda Hasan beye yaptırdım.Gögüsler gibi gayet dogal sonuç çıkardı,ellerine saglık :16: Darısı başına... :29:

NBB nin sütyeni sanırım kancasız oluyor :44: Yani atlet gibi giyilenlerden...Giyerken zorluk yaşayabilirsin sadece.Olsun...75-80 beden sporcu sütyeni rahatlıkla olacaktır canım.Güle güle giyin :34:

evet atlet gibi canım :S ben onu düşünemedim bitane daha alayım en iyisi, bu arada dudaklar yakıyor çok yakışmış , yenilenmek gibisi var mı yaaaa :31::31:

evet atlet gibi canım :S ben onu düşünemedim bitane daha alayım en iyisi, bu arada dudaklar yakıyor çok yakışmış , yenilenmek gibisi var mı yaaaa :31::31:

Canım,Ay Yıldız'ın sporcu sütyeni ameliyat sonrası için özel hazırlanan bir sütyen zaten.Önden kopçalı,terletmez,hava aldırır..Bir tane daha alabilirsin zaten rahatlığına alışında uzun bir süre kullanmak isteyeceksin.Çok rahat,kullanışlı.Özellikle yaz aylarında daha kullanışlı..
Dudaklar.... Teşekkür ederim canım.Bazen ufak değişiklikler iyi oluyor ;)

Canım,vücudun izleri iyi iyileştiriyorsa,saklıyorsa izler zamanla silikleşir.İz konusunda kişinin vücut yapısıyla alakalı.Eger daha önceden başka bir ameliyat olduysan yada ne bildigim bir yerin kesildiyse oraya bakıp izlerinin nasıl iyileşecegi.ni,ne kadar iz kalacağını anlayabilirsin ;) Keşke büyüteçle bakılınca anlaşılacak izler olsa,doktorun abartmış gibi geldi bana.Arkadaş olarak ekledim seni meme ucu kesisinde kalan izi gör,görebilirsen tabi ;))Ben meme ucundan oldum,forumdan birçok arkadaşımızda benim tavsiyemle Hasan beye meme ucundan ameliyat oldu.Hiçbirimiz his kaybı yaşamadı.Bu birazda doktorun tecrübesiyle ilgili bir konu.Bende olmadı sendende olmaz diyemem.Ayrıca doktorlarımız farklı..His kaybı olayı sadece meme ucundan ameliyat olanlarda olur diye birşey yok.Meme altı kesisiylede ameliyat olan arkadaşlarımızdada his kaybı durumu meydana geldi.Burada biraz şans biraz doktor tecrübesi devreye giriyor..Damla protezin dönme riski var.Nette bu konuyla araştırma yaparsan bu bilgiyi bulursun.Bu bilgiyi birçok yerde özellikle bağımsız yorum yapan sitelerde bulabilirsin.Büyük protezin ne gibi saglık sorunlarına yol açıyormuş merak ettim dogrusu ...Karar senin tatlım,son kararı sen vereceksin.Bizler edindiğimiz bilgileri paylaşırız o kadar;) Sevgiler,şans seninle olsun...

onclıkle dudakların cok tatlı olmus rujla falan :54: reısmlerını gordum haklısın 0 ız kas altı yuvalak karar verdım ıncılya damla apmıs oda bogazıcı tıp merkezı harıka olmusss ama ben donme rıskını goze alarak yuvarlagakarar verdım bıde bır hafta rapor alıcam markettecalısıyorum bır hafta sona sanırım calısabılırım yanı ınsallahkas altı agrıylı oluyor ama dogal oluyor sonucta sımdıe boyuta taktım kafayı arzu abla :D 3oo uygundur bence bana :D :1:

kızlar acil yardımmm :53: ben 5 inde ameliyat oluyorum 7 sinde kuzenin düğün var sargılar kaç günde açılıyor :14:

gitmezsem çok ayıp olcak e bahanemde yok , kimse bilmiyor ameliyatı napacam :( ne bahane uydurcam :(

kızlar acil yardımmm :53: ben 5 inde ameliyat oluyorum 7 sinde kuzenin düğün var sargılar kaç günde açılıyor :14:

Canım sargılar öyle iki gün sonra açılmazki.Üzerinde ameliyat sonrası sütyenide olacak korse şeklinde...Birde ameliyattan iki gün sonra dügün salonuna gitmek :53: Bilemiyorum yani.Çok sıkıntı yaşarsın.Bel,sırt agrısı yaşarsın.Allah korusun biri koluyla çarpsa falan çok acı çekersin,kanama felan.Birde ameliyattan sonra vücut yorgun oluyor.Sen laç saat ayakta kalacaksın öyle sandalyelerde falan.. :20: Hadi kıyafetle kamufle edebilirsin sargın falan görünmezde bedenen mahvolursun yani...:19:

onclıkle dudakların cok tatlı olmus rujla falan :54: reısmlerını gordum haklısın 0 ız kas altı yuvalak karar verdım ıncılya damla apmıs oda bogazıcı tıp merkezı harıka olmusss ama ben donme rıskını goze alarak yuvarlagakarar verdım bıde bır hafta rapor alıcam markettecalısıyorum bır hafta sona sanırım calısabılırım yanı ınsallahkas altı agrıylı oluyor ama dogal oluyor sonucta sımdıe boyuta taktım kafayı arzu abla :D 3oo uygundur bence bana :D :1:

Sen uygun diyorsan uygundur tatlım :34: Ama unutma.Kas altında kas protezi ezer ve büyüklügünü belli etmez.Yani şöyle söyliyim kas altına takılan 300cc lik protez 275 veya biraz daha aşşagısı bir görüntü sergiler.Ama kas üst yada kas zarı altı yada dual planda daha belli eder büyüklügünü...Gel 325cc yapalımda 300cc lik bir görüntü versin..Olmazmı :34:
Biz böyle konuşuyoruzda en iyisini doktor bilir tatlım..Doktorla iyice konuş bu konuyu..:34: Kas altı yuvarlak protez harika bir görüntü verir.:56:

Sen uygun diyorsan uygundur tatlım :34: Ama unutma.Kas altında kas protezi ezer ve büyüklügünü belli etmez.Yani şöyle söyliyim kas altına takılan 300cc lik protez 275 veya biraz daha aşşagısı bir görüntü sergiler.Ama kas üst yada kas zarı altı yada dual planda daha belli eder büyüklügünü...Gel 325cc yapalımda 300cc lik bir görüntü versin..Olmazmı :34:
Biz böyle konuşuyoruzda en iyisini doktor bilir tatlım..Doktorla iyice konuş bu konuyu..:34: Kas altı yuvarlak protez harika bir görüntü verir.:56:

senı sevıyorum ıdolumsun :D resımlerımı ılk sana gostercemm ılk foruma gırdım senın onuunu okudum ben ve karar verdım :D

senı sevıyorum ıdolumsun :D resımlerımı ılk sana gostercemm ılk foruma gırdım senın onuunu okudum ben ve karar verdım :D

Canımsınnn.... :16: İlk bana göster evet,başkası görmesin :13: Sonra gösterirsin :21::9: Hadi inşallah iyi şeylere vesile olurum..Bogaziçinde ameliyat olursan kesin yanına gelirim,bana çok yakın :34:

Canım sargılar öyle iki gün sonra açılmazki.Üzerinde ameliyat sonrası sütyenide olacak korse şeklinde...Birde ameliyattan iki gün sonra dügün salonuna gitmek :53: Bilemiyorum yani.Çok sıkıntı yaşarsın.Bel,sırt agrısı yaşarsın.Allah korusun biri koluyla çarpsa falan çok acı çekersin,kanama felan.Birde ameliyattan sonra vücut yorgun oluyor.Sen laç saat ayakta kalacaksın öyle sandalyelerde falan.. :20: Hadi kıyafetle kamufle edebilirsin sargın falan görünmezde bedenen mahvolursun yani...:19:

oo ölemi canım o zaman benim sağlam bir bahane bulmam lazım :14: bir saat falan gider gözükürüm diye düşünmüştüm kas zarı altı olcak diyede ağrım olmaz sandım :14:

Back