Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

BeniDe izler misin ? Bu arada bende bununla ilgili bdvde konu acmistim ama bazi cevaplardan dolayi urktum hayati risk filan birde ben sigara kullanan biriyim iyice sogudum ama biyanimda orda iste :/ cok bilgilide degilim
Lütfen şu linke bir göz atarmısın..http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asi-gerekenler-sigara-alkol-kullanimi.585894/ Burada herşey detaylı yazıyor zaten.Sigara kullanmanız ameliyatta narkozu etkiler,ameliyat sonrasında sıkıntılar yaratır ve yara iyileştirmenizi geciktirdiği için sıkıntı yaşarsınız.Ayrıca iz kalma riskide en önemlisi..Linki inceleyin,yeterli olur zaten

kizlar aranizda ameliyat olmadan önce doktorunuza resim gösteren oldu mu istediginizi daha iyi anlatmak icin?

77, post: 37397356, member: 238439"]Fotoları varmı,merak ettim..Bende çok severim kedileri
Var canim.aksam yüklerim..su an isyerindeyim

Bunlar siam kedisi canim..cok insana yakinlar..mesela hic tirnaklamazlar baska kediler gibi.benim kizim bebek gibi oynar onlarla, bebek arabasina atar gezdirir
Allahım,ne mutluluktur onlarla oynamak..Bende çok seviyorum kedileri,oğlumda sever kızımda.Ama kedi köpek kavgası var bizim evde Evimizde bahçe olsa tamam,bakımı daha iyi olur ama evde ne biliyim.Yapabilirmiyim,temizliği bakımı bilemiyorum açıkçası

Bizim önceden köpegimiz vardi 3 sene önce oldü.bizde alisik olunca dayanamadik bu sefer kedi aldik.bir tane istiyorduk ama kardesleri ayrmayalim dedik.benim bahcem var, birde kedilere kücük kapi yaptik istedikleri zaman girip cikiyorlar.temizligi zor degil ama biraz tüy atiyorlar tabii..aksamlari gelip hep üzerimizde yatarlar.zaten cocuklar icin ev hayvani cok iyiymis

Canım kedilerin çooook şirin kiii Ben de istiyorum ama benim aşık olduğum Scottish Fold.. En uysal ve en az tüy döken kedi cinsidir kendisi.. Ondan gayrısını istemem artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…