• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

herekeze güzel, saglikli, keyifli bayramlar diliorum. Allah dualarinizi geri cevirmesin. sevdiklerinizden ayri koymasin. daima mutlu olup yüzünüz gülsün. SIZLERI ve KADINLAR KULÜBÜNÜ seviyorum. :KK15::KK15::KK15:

Kazen Kazen sıte yonetıcım app store da sorun var sanırım. yukluyorum sayfaya gıremıyorum. ona bı çözüm gelecek mi?

Slm ben adanada olmayı düşünuyorum tavsiye edebilcegin bi doktor varmi
canım tavsıye edecegım bır doktor yok. burada olan arkadaslardan bılgı alabılırsın. eger burdan bırını bulamazsan doktor sitesi yada tavsıye edıyorum.com dan bakabılırsın. hasta sorularına ve cerrahların verdıgı cevaplara gore degerlendırebılırsın. yada orda aklına yatan bı cerrah varsa google yaz adını oraada mutlaka denkgelırsın yorumlara. belkı bu forumda olanlarda vardır. o sekılde karsına cıkar.

Ayy kızlar içim bir tuhaf oldu yaaa :KK57: Instagramda verdiği sexy pozlarla ünlüymüş bu kadın "Biancaghez"

Ayy kızlar içim bir tuhaf oldu yaaa :KK57: Instagramda verdiği sexy pozlarla ünlüymüş bu kadın "Biancaghez"

Ya bişey diyecem gülmeyin ama :D ameliyat öncesi böyle bişey yoktu şimdi benimde böyle oynuyo bu normal mi bende içeride silikon oynuyor diye düşünmüştüm hasan bey normal demişti silikonu hissetmen yerine oturacak demişti istediğim zaman memeleri oynatabiliyorum

Ya bişey diyecem gülmeyin ama :D ameliyat öncesi böyle bişey yoktu şimdi benimde böyle oynuyo bu normal mi bende içeride silikon oynuyor diye düşünmüştüm hasan bey normal demişti silikonu hissetmen yerine oturacak demişti istediğim zaman memeleri oynatabiliyorum

Nasıl yaa? Aynen böyle mi yani? :KK57:

Aynen bende birseyi bastirinca benimkilerde biraz oynuyor ya...demekki anormal degil..sanirim daha tam oturmadi protezler..ama cok tuhaf bisey

Back