kızlar madem burası bi geyik grubu, ben de biraz size içimi dökmek istiyorum
geçen haziran tübüler meme ve asimetri bozukluğum için ben de ameliyat oldum ama işler pek iyi gitmedi iki üç hafta sonra reaksiyon sıvısı yüzünden göğsüm şişti silikonum ve kesi yerim iltihaplandı ve silikonu çıkarmak zorunda kaldılar.. başlangıçta dren taksalarmış bu sorunun olmayacağını ya da daha az olacağını söylediler.. yaralarım pek rahat iyileşmiyomuş kısacası kulağımı bile iki kez deldirdim tutmadı
öhm.. neyse fakat doktorum da bu duruma üzüldü ve seni bu halde bırakmicam söz veriyorum dedi.. gelin görün ki dokunun iyileşmesi için 1 aydır kortizon kullanıyorum. O iltihabın temizlenmesi için de 3 kez operasyon geçirdim yine dren taktılar bi şekilde ve onca sıkıntıyı yine başa dönmek için çekmiş oldum. şimdi otobüste direğe tutunurken bile sağ göğsüm kopuyo gibi oluyo ve o ufacık göğsüm sarktı. Eskiden öbür büyükle eşitlensin diye dolgulu sütyenlerin dolgusunu çıkarıp ikisini de sağ tarafa takıp eşitliyodum o bile fayda etmiyo artık. Yazın tekrar ameliyat olmam konusunda doktorum da annem de çok ısrarcı. Yıllardır bunu hayal ediyodum ama şuan içimde en ufak bi istek ve inanç kalmadı iyiden iyiye depresyona girdim ya
hani tamam bu kadar kötümser olmayayım hayat tabii devam ediyo herkesin büyük dertleri var ama nebileyim çok istediğim bişey böyle başarısızlıkla sonuçlanınca mücadele etme isteğimi kaybettim
uzattım biraz ama okuyup da bişiler yazanlara şimdiden teşekkür ederim cidden şuan bir abla bir kardeş desteğine çok ihtiyacım var sanırım