• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Ay evet omuz ve kalçalarını sallıyor o ya, cidden yanında sönük kalsın diye koymuş :p Valla diğerini ne güzel sallıyor fiyuuu :KK30:
Kıskançlığından yanındakinin sönük kalması için özellikle seçmiş belli :KK48: Birde toparlayan baskılayan sütyeni taktırmış,kıvrak biride değil garibim.. Kendide bikini gibi sütyeni takmış,salmış memeleri ortaya hoplayıp zıplıyor tabi :KK53:

haha şaştım valla :KK53: genelde hep portakal gibi sert ve yuvarlak gözüküyorlar ya zıplamaz gibi geliyor insana.Silikonla protez farklı şeyler galiba ama değil mii
Yooo,hiç sert değiller oysa.Ameliyattan sonraki ilk altı ay sert oluyorlar bu normal.Ama zamanla gayet yumuşak oluyor,kıvamını gösteriyor ;)
Protezler koheziv jelden yapılıyor.Silikon protez deniliyor zaten.Aynı şey yani ;)

şu mankenlerdeki neden top top duruyor peki o_O
Bazı kişiler top top durmasını özellikle istiyor.Hiç meme dolusu olmayan kişilerde protez uygun olmayan bir teknikle koyulursa yapaylık olabiliyor.Ceyda Ateş in ilk amelşyat olduğu halini hatırlarmısın? Nasılda top top duruyordu.Ama şimdi öyle değil,doğallaştı.. Ameliyatın ilk evrelerindede o görüntü olabiliyor.Şimdiki o mankenlerde o görüntü yok aslında.Aklıma gelen ilk birkaç isim. Eski bir manken vardı,Merve İldeniz miydi tam hatırlamıyorum o ve halen top top göğsü olan Demet Akalın.. O zayıflıkla ve sürekli meme ameliyatı olmaktan sanırım.. Yeni nesil protezler doğru teknikle doğru iyi bir doktorla yapay görüntü artık çok zor.Tabi yine dediğim gibi istenilmediği sürece ;)

Bazı kişiler top top durmasını özellikle istiyor.Hiç meme dolusu olmayan kişilerde protez uygun olmayan bir teknikle koyulursa yapaylık olabiliyor.Ceyda Ateş in ilk amelşyat olduğu halini hatırlarmısın? Nasılda top top duruyordu.Ama şimdi öyle değil,doğallaştı.. Ameliyatın ilk evrelerindede o görüntü olabiliyor.Şimdiki o mankenlerde o görüntü yok aslında.Aklıma gelen ilk birkaç isim. Eski bir manken vardı,Merve İldeniz miydi tam hatırlamıyorum o ve halen top top göğsü olan Demet Akalın.. O zayıflıkla ve sürekli meme ameliyatı olmaktan sanırım.. Yeni nesil protezler doğru teknikle doğru iyi bir doktorla yapay görüntü artık çok zor.Tabi yine dediğim gibi istenilmediği sürece :KK66:
Demet Akalin 8 kez meme opr gecirmis...!!!!!:KK57: Haydi ilk defa yaptin begenmedin. Haydi Ikinci defa da olmadi, ama 6 defa daha ne olmus olabilir ki????

Hiç öyle durmuyor,ı nasıl protez öyle güççücük :p Ayrıca ikisinin meme büyüklüğü farklı,yani oynamasıda aynı olmaz hâliyle :KK66:
Ahhh ahhh keşke video ekleyebilseydik albümümüzde nasıl hareket ediyor gösterebilsem size :KK66:

Aynen binimkilerde iyi kiviriyor :confused:

Demet Akalin 8 kez meme opr gecirmis...!!!!!:KK57: Haydi ilk defa yaptin begenmedin. Haydi Ikinci defa da olmadi, ama 6 defa daha ne olmus olabilir ki????

Ona adi protezler takılmış şu eskilerden ve patlamış diye biliyorum, sonrasında da sanırım kapsül falan çıktıysa herhangi bir komplikasyon ondan olabilir. Ama dediğin gibi 8 kere çok fazla..

Meme büyüklüğünde bir sınır olmalı.

Ama bundan sonra silikon patlarmı felan diye sorular gelirse, bu videoyu yüklicem.

Diğer videosunda kadın bira kutulularını, fayans felan kırıyordu. Bu kadına bi çekiç hediye etmek gerekir.

kızlar madem burası bi geyik grubu, ben de biraz size içimi dökmek istiyorum :( geçen haziran tübüler meme ve asimetri bozukluğum için ben de ameliyat oldum ama işler pek iyi gitmedi iki üç hafta sonra reaksiyon sıvısı yüzünden göğsüm şişti silikonum ve kesi yerim iltihaplandı ve silikonu çıkarmak zorunda kaldılar.. başlangıçta dren taksalarmış bu sorunun olmayacağını ya da daha az olacağını söylediler.. yaralarım pek rahat iyileşmiyomuş kısacası kulağımı bile iki kez deldirdim tutmadı :D öhm.. neyse fakat doktorum da bu duruma üzüldü ve seni bu halde bırakmicam söz veriyorum dedi.. gelin görün ki dokunun iyileşmesi için 1 aydır kortizon kullanıyorum. O iltihabın temizlenmesi için de 3 kez operasyon geçirdim yine dren taktılar bi şekilde ve onca sıkıntıyı yine başa dönmek için çekmiş oldum. şimdi otobüste direğe tutunurken bile sağ göğsüm kopuyo gibi oluyo ve o ufacık göğsüm sarktı. Eskiden öbür büyükle eşitlensin diye dolgulu sütyenlerin dolgusunu çıkarıp ikisini de sağ tarafa takıp eşitliyodum o bile fayda etmiyo artık. Yazın tekrar ameliyat olmam konusunda doktorum da annem de çok ısrarcı. Yıllardır bunu hayal ediyodum ama şuan içimde en ufak bi istek ve inanç kalmadı iyiden iyiye depresyona girdim ya :( hani tamam bu kadar kötümser olmayayım hayat tabii devam ediyo herkesin büyük dertleri var ama nebileyim çok istediğim bişey böyle başarısızlıkla sonuçlanınca mücadele etme isteğimi kaybettim :( uzattım biraz ama okuyup da bişiler yazanlara şimdiden teşekkür ederim cidden şuan bir abla bir kardeş desteğine çok ihtiyacım var sanırım

Meme büyüklüğünde bir sınır olmalı.

Ama bundan sonra silikon patlarmı felan diye sorular gelirse, bu videoyu yüklicem.

Diğer videosunda kadın bira kutulularını, fayans felan kırıyordu. Bu kadına bi çekiç hediye etmek gerekir.
kızlar madem burası bi geyik grubu, ben de biraz size içimi dökmek istiyorum :KK43: geçen haziran tübüler meme ve asimetri bozukluğum için ben de ameliyat oldum ama işler pek iyi gitmedi iki üç hafta sonra reaksiyon sıvısı yüzünden göğsüm şişti silikonum ve kesi yerim iltihaplandı ve silikonu çıkarmak zorunda kaldılar.. başlangıçta dren taksalarmış bu sorunun olmayacağını ya da daha az olacağını söylediler.. yaralarım pek rahat iyileşmiyomuş kısacası kulağımı bile iki kez deldirdim tutmadı :D öhm.. neyse fakat doktorum da bu duruma üzüldü ve seni bu halde bırakmicam söz veriyorum dedi.. gelin görün ki dokunun iyileşmesi için 1 aydır kortizon kullanıyorum. O iltihabın temizlenmesi için de 3 kez operasyon geçirdim yine dren taktılar bi şekilde ve onca sıkıntıyı yine başa dönmek için çekmiş oldum. şimdi otobüste direğe tutunurken bile sağ göğsüm kopuyo gibi oluyo ve o ufacık göğsüm sarktı. Eskiden öbür büyükle eşitlensin diye dolgulu sütyenlerin dolgusunu çıkarıp ikisini de sağ tarafa takıp eşitliyodum o bile fayda etmiyo artık. Yazın tekrar ameliyat olmam konusunda doktorum da annem de çok ısrarcı. Yıllardır bunu hayal ediyodum ama şuan içimde en ufak bi istek ve inanç kalmadı iyiden iyiye depresyona girdim ya :KK43: hani tamam bu kadar kötümser olmayayım hayat tabii devam ediyo herkesin büyük dertleri var ama nebileyim çok istediğim bişey böyle başarısızlıkla sonuçlanınca mücadele etme isteğimi kaybettim :KK43: uzattım biraz ama okuyup da bişiler yazanlara şimdiden teşekkür ederim cidden şuan bir abla bir kardeş desteğine çok ihtiyacım var sanırım
Çok büyük geçmiş olsun canım. Şoktayım şu an. Hepimizin korktuğu durumlardan birini yaşamışsın. Umarım iyileşme sürecin bitmiştir ve psikolojik korkuyu yenersin. Bir kere oldu diye herzaman tekrarlanacak diye bişey yoktur sanırım.

Nerde ve kimde oldun diye sorucam. Doktorunun hatası olmuş galiba, drenlerle bu duruma gelmezdin dediyse. Ben bida bu doktorda olmak istermiydim bilmiyorum. Çok zor bir karar.

Çok büyük geçmiş olsun canım. Şoktayım şu an. Hepimizin korktuğu durumlardan birini yaşamışsın. Umarım iyileşme sürecin bitmiştir ve psikolojik korkuyu yenersin. Bir kere oldu diye herzaman tekrarlanacak diye bişey yoktur sanırım.

Nerde ve kimde oldun diye sorucam. Doktorunun hatası olmuş galiba, drenlerle bu duruma gelmezdin dediyse. Ben bida bu doktorda olmak istermiydim bilmiyorum. Çok zor bir karar.[/QUOTE]

Burda tekrar tekrar yazıp konu kirliliği yapmayayım diyorum profilimde iki konu var açtım orda bütün detaylar var. Maddiyat kısmı çok zorluyo ve garanti kapsamına biyere kadar giriyo sanırım benim durumum. Silikonu firmaya yurtdışına yollamışlar sonucu bekliyoruz hala kortizon krem kullanıyorum bu arada bitmedi yani :D doktoruma hala güveniyorum bu konuda gayet ilgili anlayışlı biri bide o kadar ameliyat yapmış böyle bi vakayla hiç karşılaşmamış haliyle de gerek duymamış dren takmaya herkes drenle ameliyat olmuyo sonuçta benim bünyenin çirkefliği de işin içinde yani... ama korkumu engelliyo mu bu durum dersen.. hayır :))

kızlar madem burası bi geyik grubu, ben de biraz size içimi dökmek istiyorum :KK43: geçen haziran tübüler meme ve asimetri bozukluğum için ben de ameliyat oldum ama işler pek iyi gitmedi iki üç hafta sonra reaksiyon sıvısı yüzünden göğsüm şişti silikonum ve kesi yerim iltihaplandı ve silikonu çıkarmak zorunda kaldılar.. başlangıçta dren taksalarmış bu sorunun olmayacağını ya da daha az olacağını söylediler.. yaralarım pek rahat iyileşmiyomuş kısacası kulağımı bile iki kez deldirdim tutmadı :D öhm.. neyse fakat doktorum da bu duruma üzüldü ve seni bu halde bırakmicam söz veriyorum dedi.. gelin görün ki dokunun iyileşmesi için 1 aydır kortizon kullanıyorum. O iltihabın temizlenmesi için de 3 kez operasyon geçirdim yine dren taktılar bi şekilde ve onca sıkıntıyı yine başa dönmek için çekmiş oldum. şimdi otobüste direğe tutunurken bile sağ göğsüm kopuyo gibi oluyo ve o ufacık göğsüm sarktı. Eskiden öbür büyükle eşitlensin diye dolgulu sütyenlerin dolgusunu çıkarıp ikisini de sağ tarafa takıp eşitliyodum o bile fayda etmiyo artık. Yazın tekrar ameliyat olmam konusunda doktorum da annem de çok ısrarcı. Yıllardır bunu hayal ediyodum ama şuan içimde en ufak bi istek ve inanç kalmadı iyiden iyiye depresyona girdim ya :KK43: hani tamam bu kadar kötümser olmayayım hayat tabii devam ediyo herkesin büyük dertleri var ama nebileyim çok istediğim bişey böyle başarısızlıkla sonuçlanınca mücadele etme isteğimi kaybettim :KK43: uzattım biraz ama okuyup da bişiler yazanlara şimdiden teşekkür ederim cidden şuan bir abla bir kardeş desteğine çok ihtiyacım var sanırım
Geçmiş olsun.. Bende ameliyatımdan tam bir hafta sonra sağ göğsümde oluşan sıvı birikmesi nedeni le acil ameliyata girmiştim.Bendede dren kullanılmamıştı fakat sorun dren takılıp takılmaması değil aslında.Bazı memeler özellikle tübüler memeler proteze karşı daha fazla reaksyon veriyor.Sizinkide bu durum olmuş.Bu bu ameliyatın bir komplikasyonu maalesef.Ne hasta böyle bir durumu yaşamak ister nede doktor hastasında böyle bir sorunla karşılaşmayı ister.. Benim ameliyatımda protezim çıkarılmadı yalnız.Eğer enfeksiyon olursa protezin çıkartılması ve iyileşip tekrar ameliyatla protez takılması gerekiyor.Bneimki sadece sıvı birikmesi idi.Vücudumun proteze verdiği tepki yani..
Sizinki biraz farklı olmuş ve süreci zor atlatmışsınız..Bence doktorunuzla yolunuzda ilerleyin.Neyin yapıldığını,ne olduğunu en iyi o biliyor çünkü.Başka bir doktor özellikle sorun yaşamış başka bir doktorun hastası ile bir süreç yaşamak istemiyor.Çünkü zor bir süreç oluyor..
Ameliyatınızı olun bence.Umarım bu sefer herşey yolunda gider ve sorun yaşamazsınız :KK19:

Geçmiş olsun.. Bende ameliyatımdan tam bir hafta sonra sağ göğsümde oluşan sıvı birikmesi nedeni le acil ameliyata girmiştim.Bendede dren kullanılmamıştı fakat sorun dren takılıp takılmaması değil aslında.Bazı memeler özellikle tübüler memeler proteze karşı daha fazla reaksyon veriyor.Sizinkide bu durum olmuş.Bu bu ameliyatın bir komplikasyonu maalesef.Ne hasta böyle bir durumu yaşamak ister nede doktor hastasında böyle bir sorunla karşılaşmayı ister.. Benim ameliyatımda protezim çıkarılmadı yalnız.Eğer enfeksiyon olursa protezin çıkartılması ve iyileşip tekrar ameliyatla protez takılması gerekiyor.Bneimki sadece sıvı birikmesi idi.Vücudumun proteze verdiği tepki yani..
Sizinki biraz farklı olmuş ve süreci zor atlatmışsınız..Bence doktorunuzla yolunuzda ilerleyin.Neyin yapıldığını,ne olduğunu en iyi o biliyor çünkü.Başka bir doktor özellikle sorun yaşamış başka bir doktorun hastası ile bir süreç yaşamak istemiyor.Çünkü zor bir süreç oluyor..
Ameliyatınızı olun bence.Umarım bu sefer herşey yolunda gider ve sorun yaşamazsınız :KK19:
İşte dren taksalarmış o sıvı orda birikmezmiş doktorumun bana söylediği o, ama bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim tübülerin daha kolay sorun çıkarıcağını bilmiyodum :) başka doktora hem param yetmez hem de ona güveniyorum onluk bi durum diil pek. Ama korkuyorum tekrar aynı şeyi yaşamaktan işte.. yoksa kim istemez güzel memişler? Off şimdiye kadar yumuşamış bile olurdu ocakta da dikleştirme yapılcaktı öbürüne :((

Back