• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Evet bunun aynisi benim arkadasda var.bence kedilerin hepsi sirin ya.benimkilerde asiri uysal

Kedilerin bile ayrı karakterleri var, kimi cidden çok uysal oluyor. Ben sokaktan alıp büyütmüştüm o bile çok uysaldı yani.. Tüm kediler şirin ama evde besleyeceksem Scottish Fold istiyorum ben :) Çok fena kedi sevesim geldi bak şimdi :KK51:

Kedilerin bile ayrı karakterleri var, kimi cidden çok uysal oluyor. Ben sokaktan alıp büyütmüştüm o bile çok uysaldı yani.. Tüm kediler şirin ama evde besleyeceksem Scottish Fold istiyorum ben :) Çok fena kedi sevesim geldi bak şimdi :KK51:
gerçektende güzel bir cinsmiş bak :D Benimde kedi sevesim geldi,dışarı çıkıp sokak kedisi seveyim madem :D

Hiç öyle durmuyor,ı nasıl protez öyle güççücük :p Ayrıca ikisinin meme büyüklüğü farklı,yani oynamasıda aynı olmaz hâliyle :KK66:
Ahhh ahhh keşke video ekleyebilseydik albümümüzde nasıl hareket ediyor gösterebilsem size :KK66:

Ama benimki o gerçeği gibi oynamıyor, öyle nasıl oynasın ki, hadi senin dokun yağın bişiyin var da benim içi boştu sadece protez var :P

Ama benimki o gerçeği gibi oynamıyor, öyle nasıl oynasın ki, hadi senin dokun yağın bişiyin var da benim içi boştu sadece protez var :p
Senin daha erken hayatım daha dur ;) Ayrıca dikkat et siyahının sütyeni ortası açık,beyaz sütyenli toparlayan sütyen.Memeleri kavrıyor.Ayrıca siyahlı gibi sağa sola sallayamıyor zaten omuzunu sallıyor garip yapıyor beceriksiz birşey belli :P

Senin daha erken hayatım daha dur :KK66: Ayrıca dikkat et siyahının sütyeni ortası açık,beyaz sütyenli toparlayan sütyen.Memeleri kavrıyor.Ayrıca siyahlı gibi sağa sola sallayamıyor zaten omuzunu sallıyor garip yapıyor beceriksiz birşey belli :p

Ay evet omuz ve kalçalarını sallıyor o ya, cidden yanında sönük kalsın diye koymuş :P Valla diğerini ne güzel sallıyor fiyuuu :KK30:

Back