- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Evet bunun aynisi benim arkadasda var.bence kedilerin hepsi sirin ya.benimkilerde asiri uysal
gerçektende güzel bir cinsmiş bakKedilerin bile ayrı karakterleri var, kimi cidden çok uysal oluyor. Ben sokaktan alıp büyütmüştüm o bile çok uysaldı yani.. Tüm kediler şirin ama evde besleyeceksem Scottish Fold istiyorum ben :) Çok fena kedi sevesim geldi bak şimdi
gerçektende güzel bir cinsmiş bakBenimde kedi sevesim geldi,dışarı çıkıp sokak kedisi seveyim madem
Bende scottish fold delisiyimm
Aynen cnm yaa bende geçen hafta bir avmde sordum scottishi 1200 tl dedi.Ama pahalılar ya, 1200tl falan
Benimkilerin tanesine 500 euro verdikAma pahalılar ya, 1200tl falan
Birde almancilar sever sokak kedilerini diyorlar türkiyedeBen sokakta görünce sevmek için peşinden koşuyorum, görenler ne diyor kim bilir
wuwwwwBenimkilerin tanesine 500 euro verdik
Gerçek hangisi,sahte hangisi?Kızlar şu linkteki videoya bakar mısınız? Gerçek ve sahte memeler nasıl oynuyor
http://www.numberone.com.tr/tr/aktuel/sahte-boob-twerk.html
Hiç öyle durmuyor,ı nasıl protez öyle güççücükKonuşan kızın memeleri gerçekmiş, diğerininki protez..
Hiç öyle durmuyor,ı nasıl protez öyle güççücükAyrıca ikisinin meme büyüklüğü farklı,yani oynamasıda aynı olmaz hâliyle
Ahhh ahhh keşke video ekleyebilseydik albümümüzde nasıl hareket ediyor gösterebilsem size
Senin daha erken hayatım daha durAma benimki o gerçeği gibi oynamıyor, öyle nasıl oynasın ki, hadi senin dokun yağın bişiyin var da benim içi boştu sadece protez var
silikonlar çok az oynar die biliyorum ben.Gerçek göğüs fazla zıplar
Valla öyle bir oynuyorki ablası şaşar kalırsınsilikonlar çok az oynar die biliyorum ben.Gerçek göğüs fazla zıplar
Senin daha erken hayatım daha durAyrıca dikkat et siyahının sütyeni ortası açık,beyaz sütyenli toparlayan sütyen.Memeleri kavrıyor.Ayrıca siyahlı gibi sağa sola sallayamıyor zaten omuzunu sallıyor garip yapıyor beceriksiz birşey belli
Tabiki,ne kadar büyük meme o kadar hareket kolaylığıProtez de zıplar da ordaki kızda benim gibiymiş önceden garibim belli ki, tahta göğüsBüyük memeler zıplıyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?