Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Evet bunun aynisi benim arkadasda var.bence kedilerin hepsi sirin ya.benimkilerde asiri uysal

Kedilerin bile ayrı karakterleri var, kimi cidden çok uysal oluyor. Ben sokaktan alıp büyütmüştüm o bile çok uysaldı yani.. Tüm kediler şirin ama evde besleyeceksem Scottish Fold istiyorum ben :) Çok fena kedi sevesim geldi bak şimdi

gerçektende güzel bir cinsmiş bak Benimde kedi sevesim geldi,dışarı çıkıp sokak kedisi seveyim madem

Ama benimki o gerçeği gibi oynamıyor, öyle nasıl oynasın ki, hadi senin dokun yağın bişiyin var da benim içi boştu sadece protez var

Ama benimki o gerçeği gibi oynamıyor, öyle nasıl oynasın ki, hadi senin dokun yağın bişiyin var da benim içi boştu sadece protez var
Senin daha erken hayatım daha dur Ayrıca dikkat et siyahının sütyeni ortası açık,beyaz sütyenli toparlayan sütyen.Memeleri kavrıyor.Ayrıca siyahlı gibi sağa sola sallayamıyor zaten omuzunu sallıyor garip yapıyor beceriksiz birşey belli

Ay evet omuz ve kalçalarını sallıyor o ya, cidden yanında sönük kalsın diye koymuş Valla diğerini ne güzel sallıyor fiyuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…