Kızlar...Meme kasları kol kaslarına bağlıdır.Kolları zorladığınız zaman gögüs kaslarınızda sıkışır.Ve gögüsler hareket edebilir (memeniz varsa tabi)Meme kasdan oluşmaz,yağ dokusudur zaten,oynayan şey gögüs kaslarınız ve onun üzerindeki yağdan oluşan meme !
Vücut geliştiren kişilerde bunu yapabilir.ERKEKLER den bahsediyorum... Protezmi var onlarda ayol :) kaslar güçlü,meme dokusu var..Kol kaslarını zorladıkça memeler oynuyor yani
Protez oynamıyor.Kadın protezin üzerinde.Kol bastırmak için güç veriyor ve gögüs kasını zorluyor.Meme olduğu için hareketi hissediyorsunBu kadar meme yok bende ama oynuyo mesela sıvı sabun almak için kolumla bastırıyorum ya oynuyo sonra keşfettim kendimde yapabiliyorum
Tek tek yapamıyorum ikizi bir oluyo :)
Şahsen bende yapmak isterim öyle birşeyiHaklısın bunu yapan erkek görmüştüm ama kadın yapınca çok tuhaf geldi
Evet arzum aynen benim oglumda vucut gelistiriyor ve oda oynatabiliyor..bak sen böyle anlatinca kafama yatiiKızlar...Meme kasları kol kaslarına bağlıdır.Kolları zorladığınız zaman gögüs kaslarınızda sıkışır.Ve gögüsler hareket edebilir (memeniz varsa tabi)Meme kasdan oluşmaz,yağ dokusudur zaten,oynayan şey gögüs kaslarınız ve onun üzerindeki yağdan oluşan meme !
Vücut geliştiren kişilerde bunu yapabilir.ERKEKLER den bahsediyorum... Protezmi var onlarda ayol :) kaslar güçlü,meme dokusu var..Kol kaslarını zorladıkça memeler oynuyor yani
Şahsen bende yapmak isterim öyle birşeyiBady sporuna merak sardım zaten.Bu konuda geliştireceğim kendimi
Ay ne biliyim,bana cazip ve sexy geldi nedenseHayır hayır hayır, sakın yapma böyle bişiyiii
Evet canım,kadı hareket ettirebilirsin.İstemli ve istemsiz.Ama yağ dokusunu hareket ettiremezsin.O kafasına göre gelir yerleşir ve büyür hatta yok bile olabilirEvet arzum aynen benim oglumda vucut gelistiriyor ve oda oynatabiliyor..bak sen böyle anlatinca kafama yatii
Nette kadın Mozart ın bestesi ni çalıo memeleri ile çok komik ya biraz geliştirsem küçük kurbağayı çalabilirimAynen bende birseyi bastirinca benimkilerde biraz oynuyor ya...demekki anormal degil..sanirim daha tam oturmadi protezler..ama cok tuhaf bisey
Eskiden yoktu böyle bi şey memeler büyüyünce hissetmeye başladım hasan bey de normal demişti protez yerine oturcak meğer kasmışProtez oynamıyor.Kadın protezin üzerinde.Kol bastırmak için güç veriyor ve gögüs kasını zorluyor.Meme olduğu için hareketi hissediyorsun
Eskiden yoktu böyle bi şey memeler büyüyünce hissetmeye başladım hasan bey de normal demişti protez yerine oturcak meğer kasmış
Ahahahah kasların güçlenirse daha büyük olur memelerin :) benim kaslarım kalın biraz daha uğraşayım büyür belkiMerak ettim denedim bugün, kendi isteğim ile kol kaslarını kasarak memelerimi oynatabiliyorum hangisini istersem
Ahahahah kasların güçlenirse daha büyük olur memelerin :) benim kaslarım kalın biraz daha uğraşayım büyür belki
BeniDe izler misin ? Bu arada bende bununla ilgili bdvde konu acmistim ama bazi cevaplardan dolayi urktum hayati risk filan birde ben sigara kullanan biriyim iyice sogudum ama biyanimda orda iste :/ cok bilgilide degilimTamamdır
Bende sigara kullaniyorum canim ve sorun cikacagini sanmiyorum etrafimda cok kisi ameliat oldu ve sigara kullaniyor yani sadece ameliat oncesi ve sonrasi biraz azalmak gerek yaralar guzel iyilessin diyeBeniDe izler misin ? Bu arada bende bununla ilgili bdvde konu acmistim ama bazi cevaplardan dolayi urktum hayati risk filan birde ben sigara kullanan biriyim iyice sogudum ama biyanimda orda iste :/ cok bilgilide degilim
Benim de merak ettiğim bi soru var, histe bi değişme var mıı, yani daha az hosuma gidiyo daha az hissediyorum diyomusunuz yoksa hep aynı mı :)
Tesekkur ederim sigara kullananlarin narkoz almasi hayati risk filanda diyorlardi o bakimdan korktum hepBende sigara kullaniyorum canim ve sorun cikacagini sanmiyorum etrafimda cok kisi ameliat oldu ve sigara kullaniyor yani sadece ameliat oncesi ve sonrasi biraz azalmak gerek yaralar guzel iyilessin diye
Hayir canimne hayati ne riski :)Tesekkur ederim sigara kullananlarin narkoz almasi hayati risk filanda diyorlardi o bakimdan korktum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?