- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Arzum seninkisi ne kadar dogal? hic digerlerine benzemiyor,soylemesen hayatta anlamazdim ama diger dolgulari anlayabiliyorum.Acaba dolgusunumu bilincli olarak cok koydurtmadin ,o kadar dogal ve guzel olmuski anlatamam....gule gule kullan canim,ic camasiri ,magazalarindan sonnra simdide kozmetik reyonlarinda ruj bolumlerini talan et bari gerci bu dudaga hicbirseye gerek yok,parlatici sur cik yazin bronzlasinca...
Sagol canım.Hasan bey zaten abartı asla yapmam.Sakın isteme demişti..İnanınki ilk yapıldıktan sonra hiçbirşey belli degildi ama iki üç saat sonra şişmeye başladı ve konuşma zorlugu yaşadım ve o an EYVAH dedim.. Bugün şişlikler inmeye başladı,daha dogrusu dudagımda degilde dudak kenarında şişlikler olmuştu ve çok afedersiniz maymun agzı gibi şişmişti... Allahıma şükür yan taraftaki şişlikler iniyor ve indikçede dudagın dolgusu ortaya çıkıyor..Hasan bey hiçbirşeyi abartı yapmaz,belli olan,ben estetigim diye bagıran ve gerek görmedigi şeyi asla yapmayan bir doktordur yani..Benim üst dudagım çok inceydi,özellikle gülünce üst diş etlerim görünüyordu ve agız yanlara dogru yayılıp inceliyordu..Bu hoş bir görüntü vermiyordu tabi.Şu anda önceden yaşadıgım sorunlardan hiçbiri yok,eminimki dahada güzelleşecekler..Dedigin gibi parlatıcıyla harika bir görüntü ortaya çıkar Teşekkür ederim tekrardan..