• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Arzum seninkisi ne kadar dogal? hic digerlerine benzemiyor,soylemesen hayatta anlamazdim ama diger dolgulari anlayabiliyorum.Acaba dolgusunumu bilincli olarak cok koydurtmadin ,o kadar dogal ve guzel olmuski anlatamam....gule gule kullan canim,ic camasiri ,magazalarindan sonnra simdide kozmetik reyonlarinda ruj bolumlerini talan et bari ;) gerci bu dudaga hicbirseye gerek yok,parlatici sur cik yazin bronzlasinca...

Sagol canım.Hasan bey zaten abartı asla yapmam.Sakın isteme demişti..İnanınki ilk yapıldıktan sonra hiçbirşey belli degildi ama iki üç saat sonra şişmeye başladı ve konuşma zorlugu yaşadım ve o an EYVAH dedim..:30: Bugün şişlikler inmeye başladı,daha dogrusu dudagımda degilde dudak kenarında şişlikler olmuştu ve çok afedersiniz maymun agzı gibi şişmişti... Allahıma şükür yan taraftaki şişlikler iniyor ve indikçede dudagın dolgusu ortaya çıkıyor..Hasan bey hiçbirşeyi abartı yapmaz,belli olan,ben estetigim diye bagıran ve gerek görmedigi şeyi asla yapmayan bir doktordur yani..Benim üst dudagım çok inceydi,özellikle gülünce üst diş etlerim görünüyordu ve agız yanlara dogru yayılıp inceliyordu..Bu hoş bir görüntü vermiyordu tabi.Şu anda önceden yaşadıgım sorunlardan hiçbiri yok,eminimki dahada güzelleşecekler..Dedigin gibi parlatıcıyla harika bir görüntü ortaya çıkar :34: Teşekkür ederim tekrardan..:54:

Offff arzular şelale yavriş...İyi ettin ekledin.Gözümüz gönlümüz açıldı.

Dudak dolgusu hep irite ederdi beni eskıden.Ama çok samımı söyluyorum olabildigince dogal.Alımlı.

benimkilere benzemiş ayıptır söylemesi:10:

Sagol canım,demek senin dudaklara benziyor haa..Şanslısı o zaman bebek :34: Bi,z yaptırarak ancak bu kadarını elde ettik,bakalım artık :31:

Cok saol cnm sarisin oldugun icin sana cok yakisir o renk bir de bronzlasinca o renk iyice patlar ,makyajsiz sirf bronz ten ve o ruj muhtesem durur..Loreal 206 yida dene bi ara..cok hos bir ton ;)

Cok saol cnm sarisin oldugun icin sana cok yakisir o renk bir de bronzlasinca o renk iyice patlar ,makyajsiz sirf bronz ten ve o ruj muhtesem durur..Loreal 206 yida dene bi ara..cok hos bir ton ;)

Tamam canım,onuda not aldım,denerim mutlaka :34: Aslında esmerim ben,saçımda boya var sarı röfleler,balyajlar falan :9: Çakma sarışın ama vücut esmer..Aynen bronzlaşınca çok hoş oluyor :54:

kızlar bugün şimdiden sporcu sütyenimi aldım ama doğru mu bilmiyorum, göğüslerin hepsini sarması mı gerekiyor bu biraz yanlardan ve üstten açık sorun olurmu acaba, nasıl birşey almam lazım :( çok mu sıkı olması lazım bide yani büyük mü almalıyım , yardımcı olur musunuz :50: amelıyatım 5 haziran da

Canım,ne marka sporcu sütyeni aldın?
Ameliyattan sonra doktorun taktığı sütyen başka,sporcu sütyeni başkadır.Sporcu sütyeninde cup ölçüsü yoktur,sırt genişliğine göre alınır ;) Göğüs alt ölçünüzü yazarsanız kaç beden almanız gerektiği konusunda yardımcı olabilirim..Sporcu sütyenini kendiniz alabilirsiniz.Ay Yıldız'ın sporcu sütyenini tavsiye ederim ...

Son düzenleme:
15.3o da ordaydık bız bana dedı gogus yapın damla olur dedı meme ucuda uygun meme altıda dedı meme altında ız kalıyomu dedım oda buyutecke bakılması lazım dedı arzum77 de meme ucu ol dıyo ama ben korkuyorum hıs kaybı olur dıye velı bey cok ıyı bırı benı utandırmadı guzel guzel anlattı yasımda kucuk zaten 21 benı cıddıye aldı hanı cok guzel anlattı 9 unda tahlıllerımı yaptırmaya gıdıcem protezlerı gosterıcek bana halkla ıılıskılerdedı kadın resım gosterdı amelıyat yapılanların gayet basarılı resımler vardı damla daha dogal duruyo yuvarlak ta sutyende guzel duruyo kararsızım ya bende kas altı kas ustu damla yuvarlak velı bey damla donmez dıyo ama bı kaca yazı okudum damla protezde donme oluormus dıyo cok yaı okuma bılgı kırllıgıne neden olur dıyo napcam bılmıyorum 16 sında amlıyat sen napıcan karar verebıldınmı

Canım,vücudun izleri iyi iyileştiriyorsa,saklıyorsa izler zamanla silikleşir.İz konusunda kişinin vücut yapısıyla alakalı.Eger daha önceden başka bir ameliyat olduysan yada ne bildigim bir yerin kesildiyse oraya bakıp izlerinin nasıl iyileşecegini,ne kadar iz kalacağını anlayabilirsin ;) Keşke büyüteçle bakılınca anlaşılacak izler olsa,doktorun abartmış gibi geldi bana.Arkadaş olarak ekledim seni meme ucu kesisinde kalan izi gör,görebilirsen tabi ;))Ben meme ucundan oldum,forumdan birçok arkadaşımızda benim tavsiyemle Hasan beye meme ucundan ameliyat oldu.Hiçbirimiz his kaybı yaşamadı.Bu birazda doktorun tecrübesiyle ilgili bir konu.Bende olmadı sendende olmaz diyemem.Ayrıca doktorlarımız farklı..His kaybı olayı sadece meme ucundan ameliyat olanlarda olur diye birşey yok.Meme altı kesisiylede ameliyat olan arkadaşlarımızdada his kaybı durumu meydana geldi.Burada biraz şans biraz doktor tecrübesi devreye giriyor..Damla protezin dönme riski var.Nette bu konuyla araştırma yaparsan bu bilgiyi bulursun.Bu bilgiyi birçok yerde özellikle bağımsız yorum yapan sitelerde bulabilirsin.Büyük protezin ne gibi saglık sorunlarına yol açıyormuş merak ettim dogrusu ...Karar senin tatlım,son kararı sen vereceksin.Bizler edindiğimiz bilgileri paylaşırız o kadar;) Sevgiler,şans seninle olsun...

inanamiyorum kendime ayakta uyuyorum topik acilmis hemide 30 kacli sayfaya gelinmis ben simdi goruyorum:20:
hayirli olsun topigin tatlim.e valla buda guzel, hersey guzel ,sen guzel,dunya guzel :55::52::52:

Arzum cnm benim gözlerimi alamıyorum bir türlü yahu :52:ne bileyim sana apayrı bir hava katmış.:34:Çok seksi ve dolgun olmuş.:15:Tekrar yazayım dedim çok beğendim.

Back