Bende öptüm seni birtanemmm....senı gormek yenıden cok guzel :) opuorum cnım senı kocaman prensesim
Bende öptüm seni birtanemmm....
Yaz geldi,kaçamaklar olabiliyor artık
Bende konustum kendisiyle ama ekime kadardoluymus..kaldim ortalikta..seninkiler nasil oldu?resim koydunmu?bakabilirmiyim?
Benimkiler süper canım...Resim paylaşmıyorum maalesef (inançlarım gereği diyelim...) Sen ne yaptın oldun mu?
ben yeni attım bak canımOlmadim..benim izin tarihimde maalesef haldun bey yokmus..arayisa devam artik
ben yeni attım bak canım
inşallah darısı başına canım.herkese merhaba
ve hepinizi tebrik ediyorum kararlarınızdan ötürü ve şimdi sıra ben de :26:çook istiyorum burun ve gögüs estetiği..çok mutlu olacağım bir yaptırsam artık..korku felan yok ben de :))ve okuduklarımdan çok inandım Haldun beye..ama rica edeceğim fiyat ve işlemler ile ilgili biraz bilgi paylaşırsanız..gerçi bir arkadaşa yazmıştım ama o şimdi online değil..ve burayada yazıyorum tekrar..
teşekkür ederim ve hepiniz adına çook mutlu oldum darısı başıma inşallah
Kizlar merhaba, bugun 2. haftayi doldurdum gibi cok mutluyum! Balonsu goruntum disinda hersey yolunda, operasyonu dusunup cesaret edemeyenler varsa hic beklemesinler
Benim size bir sorum olacak; kolumun altinda bir beze cikti sonra gecip tekrar cikti. Aciyor ustelikBugun doktoruma sordum slikonla alakasi yok, gecmezse 1 haftaya uzman bir doktora git baksinlar dedi.
Sizde operasyon sonrasi kitle hisseden var mi? Olan varsa lutfen paylassin ki bu durumlarda korkmayalmAksi taktirde ciddi bir sorunum olabilid cunku
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende öptüm seni birtanemmm....
Yaz geldi,kaçamaklar olabiliyor artık
Kızlar bu gece yine sabahladimAllahim sirt agrisindan uyuyamıyorum gözümden uyku akıyor. Gündüz hiç problemim olmuyor ama gece olup yatinca yarım saat sürmüyor sirt agrisi başlıyor. Yastıkları şekilden şekile sokuyorum ama heyhat.. Sabah 9 buçuktu hala uyumamiştim, sinirlerim boşaldı hüngür hüngür ağladım. Bir çare söyleyin bana, 11 ağustos randevuma kadar yan yatmak yasak..
Canim sirtina masaj yaptir yaninda birileri varsa o rahatlatiyor.yatmadan once bi guzel ovsunlar senin istedigin sekilde agrin artinca dogrul bi kac dakika bekle tekrar uzan sirtini dinlendirmis olursun bide dusunmemeye calis bende ayniyim ama düşündükçe hic uyuyamiyorum.
Ağrı kesici merhemle masaj yaptırdım bu gece bakalım.. Kas ağrılarım geçti ama bayağı, rahatladım biraz.. Yalnız size oldu mu bilmiyorum da narkoz verilen koldaki damar bir bölgede hafif şiş ve ağrı yapıyor dokununca kolumu geremiyorum tam olarak.. Annem narkozdan sonra normal diyor ama yine de bir sorayım dedim.
Evet aynisi oldu hem şiş hemde agriliydi ama geçti
Oh çok şükür, ben birazcık evhamlıyım daKafamda bin bir tane senaryo üretir dururdum şimdi sabaha kadar.. [/QUO
Sikinti edilecek birşey yok canim rahat ol hemde nasil agriliydi ilk dokundugumda sasirmistim.simdi sen soyleyince yerini bulayim dedim bulamadim :))
Kızlar bu gece yine sabahladimAllahim sirt agrisindan uyuyamıyorum gözümden uyku akıyor. Gündüz hiç problemim olmuyor ama gece olup yatinca yarım saat sürmüyor sirt agrisi başlıyor. Yastıkları şekilden şekile sokuyorum ama heyhat.. Sabah 9 buçuktu hala uyumamiştim, sinirlerim boşaldı hüngür hüngür ağladım. Bir çare söyleyin bana, 11 ağustos randevuma kadar yan yatmak yasak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?