Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Ben eğimli yatmıyorum artık direk tek yastik.. Eğimli yatinca daha çok ağrı olduğunu keşfettim. Öyle böyle geçiyor geceler ama uykumu pek alamıyorum.

Kizlar merhaba, Gogus ucu hassasiyeti nasil bi donemden sonra geciyor? Havlu bile degdiremiyorum. Bi de sporcu kisitlamasi kalktiktan sonra hic bisey takmadan gezmemde sorun var mi? Yani ozgurluk verebilir miyim onlara

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Göğüs ucu hassasiyeti bende olmadı ya.. Diğer sorunu ben de merak ediyorum, artık ev içinde sütyen falan takmak istemiyorum ben.

Göğüs ucu hassasiyeti bende olmadı ya.. Diğer sorunu ben de merak ediyorum, artık ev içinde sütyen falan takmak istemiyorum ben.

Kimilerinde hissizlik oluyor ama bende asiri his ve aci var gogus uclarimda umarim gecer.Bu arada suan disari ciktim giymeden ustume bi elbise gecirerek:) Super rahatlikmisss:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba bu sayfadaki ilk mesajım. Geçtiğimiz cuma doktorumla görüştüm ve 23üne ameliyat tarihi aldım. Görüşmemizde 275 veya 300 cc kullanacağını söyledi.Yuvarlak istedim o da yuvarlak daha iyi olur evet dedi. Ama 275-300 bana biraz küçük geldi çünkü benim göğüslerim çok küçük 75 beden dolguluyu bile doldurmuyor. Sizce ameliyat sonrası tatmin edicibir görüntüye ulaşabilir miyim bu cc'lerle?

Bir de ameliyat olduktan sonra resim ekleyen arkadaşlar resimlerinizi nasıl görebilirim? Ne yapmam gerekiyor siteyi kullanmayı pek bilmiyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Ameliyat gününe tam 6 gün kaldı çok korkuyorum..

Bana da doktorum 275 ya da 300 cc koyacağını söyledi ama ameliyattan sonra öğrendim ki 325 cc koymuş. Büyüklüğünden memnunum ben..

Bana da doktorum 275 ya da 300 cc koyacağını söyledi ama ameliyattan sonra öğrendim ki 325 cc koymuş. Büyüklüğünden memnunum ben..
Merhaba,mesajımla ilgilendiğin için çoook teşekkür ederim.Ameliyattan önce göğüslerinin durumu nasıldı şimdi nasıl?Kaç beden sütyen kullanıyorsunuz acaba?

Merhaba,mesajımla ilgilendiğin için çoook teşekkür ederim.Ameliyattan önce göğüslerinin durumu nasıldı şimdi nasıl?Kaç beden sütyen kullanıyorsunuz acaba?

Canım tam bir beden söyleyemeyeceğim daha tam oturmadı protezler 1 ay oldu ameliyat olalı.. 80B 85B oluyor şu an ama markaya göre değişiyor. Zaten hala ameliyat sonrası sütyenini takıyorum, 2 ay dolunca normal sütyenlere geçeceğim. Ameliyattan önce de göğüslerim dümdüzdü. Beni izlemeye al, ben de seni izlemeye alayım fotoğraflarıma bakabilirsin öyle..

Canım benimki de seninkine yakın dümdüz sayılırlar ama doktor göğüslerimi görünce bundan daha da düzleri var yine de göğüs dokun varmış dedi bana :) Ben de 325 taktırsam 80 beden dolgusuzu tam doldurabilirim değil mi? Boyun ve kilon nasıldı? Yuvarlak mı taktırdın damla model mi? Hemen izlemeye alıyorum canım.

Tikkabilla canım izlemeye aldım seni ama ameliyat fotoğraflarını göremedim Neredeler yardımcı olur musun acaba ben sitede biraz yeniyim de.

Tikkabilla canım izlemeye aldım seni ama ameliyat fotoğraflarını göremedim Neredeler yardımcı olur musun acaba ben sitede biraz yeniyim de.

Canım şimdi ben de seni izlemeye aldım, artık görebilirsin profilime girip fotoğraflara tıkla. Boyum 1,63, kilom 49.. Yuvarlak high profil 325 cc mentor marka kullanıldı bende.. Şöyle bir şey var aynı boyut protez taktıran 2 kişide büyüklük farkediyor. Bu tamamen senin göğüs kafesinin durumuna ve diğer değişkenlere bağlı ama sen doktoruna benim vücuduma uygun en büyük protezi istiyorum dersen daha iyi olur, ben öyle demiştim.

Benim de boyum 1.63,kilom da 55. Bana 275 ya da 300 demişti ama 325 ya da 350'yi kaldırabileceğimi düşünüyorum. Resimlerine şimdi baktım dekolte olmamış sende ama boyutu çok güzel ve inan çok doğal duruyor. Güle güle kullan cicişlerini. Benim de 3 günüm kaldı çok korkuyorum

Çok teşekkür ederim canım.. Evet dekoltemin olmayışı göğüs kafesimin geniş olmasından kaynaklı ama yapacak bişi yok, buna bin şükür.. Korkacak hiçbir şey yok, ben hiç korkmamıştım. Mutlu ol çünkü güzel ciciler seni bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…