• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Ameliyat olalı 4ay oldu surekli gerginlik var goguslrimde agrı hergun oluyor nedeyse. En onemlisi biraz hızlı yurudugumde zıpladıgımda sol gogsumde bisey sallanıyor silikonu cok net hissediyorum. Yatarkeb saga sola dondugumde sanki silikonlarda benle birlikte hareket ediyor yaa herkestemi oluyor bunlar kafayı yicem doktora gidecem kontrole korkumdan gidemiyorum yaa kotu bisey cıkacak die. Daha 5gunluk evliyim ikinci bi ameliyat falan derse naparım ben ya cok korkuyorumm

Sorunuzun cevabını inanın ben de çok merak ediyorum. Göğüslerimi büyütmeyi o kadar çok istiyorum ki.. Böyle sorunlarla karşılaşılıyorsa bir daha düşünmem daha iyi olur sanırım.

Geçmiş olsun, umarım geçicidir.

Aslında ben düşünüyorum meme estetiği olmayaı ama şimdi bitkisel yollara başvurdum, eğer işe yararsa sizi bilgilendirip meme estetiğinden kurtarmaya çalışacağım... Sevgiler :16:

Ya ben de 25inde ameliyata gircem sizi okuyorum okuyorum ama bana habgisi olur bilmiyorum. 75b takiyorum sol daha kucuk ama. Bi de ben kapaliyim boyum 161 basenlerim var biraz neden kapaliyim dedim cunku disarda asiri buyuk gozukup dikkat ceksin istemiyorum ama buyukte olsun istiyorum. Bana yardim edin nolur. Resimlerinizi de goremiyorum fikir edinmem lazim.

Ya ben de 25inde ameliyata gircem sizi okuyorum okuyorum ama bana habgisi olur bilmiyorum. 75b takiyorum sol daha kucuk ama. Bi de ben kapaliyim boyum 161 basenlerim var biraz neden kapaliyim dedim cunku disarda asiri buyuk gozukup dikkat ceksin istemiyorum ama buyukte olsun istiyorum. Bana yardim edin nolur. Resimlerinizi de goremiyorum fikir edinmem lazim.

dolgusuz mu 75b takıyorsun

Narpek maalesef dolgulu :( kalcam biraz genis oldugu icin daha buyuk olsa guzel olur gibi. 300 e 325 takcam dedi dr ama 300 nasil duruyo bilmiyorum o yuzden de bunaldim

Narpek maalesef dolgulu :( kalcam biraz genis oldugu icin daha buyuk olsa guzel olur gibi. 300 e 325 takcam dedi dr ama 300 nasil duruyo bilmiyorum o yuzden de bunaldim

doktoruna cup olarakk belirt canım c cup olmak istiyorum de. yada biraz daha küçük olsun dersen b cup tam dolsun diyebilirsin. çünkü c olursan dışardan daha çok farkedilecek. daha bol giymen gerekecek. iyi düşün.

Dr um c cup demisti galiba kas alti dual plan olcakmis dual plan ne demek? Bi de kas alti olunca olmasi gerekenden daha kucuk oluyomus sanirim.

bende doktor onerisi istiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm slm..ben hacettepe dr.haldun kamburoğlu'na ameliyat oldum..ben de onu burdan keşfettim...sonuçtan çok memnunum..hem görsel olarak hem de sağlık açısından..hiç abartıldığı kadar zor bi ameliyat değil gerçekten..yeter ki doğru doktorun ellerine bırakalım kendimizi..ben ameliyat olalı daha 4 ay oldu,ama hiçbir sorunum yok çok şükür...sormak istediğin ne varsa seve seve cvp veririm...hiç korkma, sonuç süper;)))darisi basina;)))

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bu konuda en iyi doktor kim sizce ?

Lapy'cim slm...ben 4 ay once ameliyat oldum...ameliyat oncesi forumlardan hic cikmiodum.. Hatta doktorumu da bu site araciligiyla buldum..o kadar iyi anliyorum ki sizi;)))ayni yollardan gectim, cok karmasik bir surec..ama ben de cok arastirmis biri olarak bu forumu en detayli sekliyle sunu rahatlikla soyleyebilirim ki, gozun kapali gidip dr.haldun kamburoglu na muayene olup hic tereddut etmeden ameliyat olabilirsin...hacettepe universitesinde kendisi...o kadar memnun kaldim ki hem sonuctan, hem surecten ama ozellikle de doktorumdan..hastasini iyice dinleyip, ne istedigine onem veren bir dr herseyden once..cok kendinden emin, profesyonel ve basarili..ben herseyi ona biraktim...cunku inanilmaz bir guven veriyor hastaya..su an hic ameliyat olmamis gibiyim ve cok dogal yeni goguslerim:)))) sormak istedigin her konuda yardimci olurum seve seve...simdiden gecmis olsun😘

Meysa slmmmm;))) sekerim simdiden gecmis olsun.. Ben ameliyat olali 4 ayi gecti...sormak istedigin her turlu sorunda yardimci olurum;)))😘

Çok teşekkür ederim fikirlerin için . :)

Ben nerdeyse yaptırmak vazgecmiştim doğal olsun istiyorum çünkü ve iri asla istemiyorum.Doğru kişiyi bulamayacağımı düşünüyordum.

Öncesi sonrası fotografların var mı peki çok merak ettim.

Bende hala doktor arayisi icindeyim. Su an zekeriya kul ve hakan gündogan arasinda takildim kaldim. Ikiside cok güzel ilgilendiler..ya ben be yapcam simdii:( eylül de kesin olmak istiyorum

Çok teşekkür ederim fikirlerin için . :)

Ben nerdeyse yaptırmak vazgecmiştim doğal olsun istiyorum çünkü ve iri asla istemiyorum.Doğru kişiyi bulamayacağımı düşünüyordum.

Öncesi sonrası fotografların var mı peki çok merak ettim.

Genelde ısrar etmedikçe doktorlar en uygununu takıyorlar :)

Benim bu operasyonu olabilmem için silikonlu meme ellemem şart onu anladım :D 😇😬

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba ben de Haldun hocaya ameliyat oldum ama çok oldu olalı... Çok çok mutluyum.... Şimdi hacettepede estetik yapıyormuş... Bi gidemedim kontrole... aslında süper olunca gidesi olmuyo insanın kontrol için... Bi de başka şehir.... Kendisi sizi sabırla dinleyen, her sorduğunuza cevap veren, çok titiz ve mütiş güven verici birisi... bi de çok yakışıklı... kesin ona gidin derim....

Merhaba ben de Haldun hocaya ameliyat oldum ama çok oldu olalı... Çok çok mutluyum.... Şimdi hacettepede estetik yapıyormuş... Bi gidemedim kontrole... aslında süper olunca gidesi olmuyo insanın kontrol için... Bi de başka şehir.... Kendisi sizi sabırla dinleyen, her sorduğunuza cevap veren, çok titiz ve mütiş güven verici birisi... bi de çok yakışıklı... kesin ona gidin derim....

Bende konustum kendisiyle ama ekime kadardoluymus..kaldim ortalikta..seninkiler nasil oldu?resim koydunmu?bakabilirmiyim?

Back